Komentari na vest

Jakšićev 'helikopter' odgovor na japanske kamikaze! Srbija korak bliže Olimpijskim igrama

d

d. g.

pre 3 meseca

Izgleda da nije bilo nuklearnih udara.
V

Vaterpolo

pre 3 meseca

Dobro igra nasih bilo je malo nezgodno na pocetku ali smo ipak pokazali sigurnost kada je trebalo.Bitno je da polako podizemo igru u odbrani nece biti lako doci do medalje ali dosta ce zavisiti od toga kako budemo igrali odbranu protiv jacih rivala.Ako dobijemo Crnogorce oi su blizu ali vidjecemo kako ce izgledati nasa igra.

angry_chainsaw

pre 3 meseca

Pogledajte kada sam napisao da će crnogorci igrati X sa USA, ali nisam znao da ne može da se završi utakmica nerešeno, te ih je Crna Gora dobila na penale... Isto tako kažem da puštamo Budućnost da nas pobedi zbog svih grehova naših "komšija", voleo bih da grešim ali kako sada igraju (KKCZ) teško da će nešto menjati... Znači bolje Budućnost sa bude druga nego Partizan, ej na šta smo mi spali, uzmimo u obzir da će Budućnost kući sigurno pobediti i Partizan pa onda i sami možete zaključiti ko će biti prvi, ko drugi, ko treći, a ko četvrti... Strašno!!!
G

GostO

pre 3 meseca

Ne vidim, koliko je dalo Partizanovo nuklearno oruzje? Posto je ocigledno to bilo bitnije da se istakne od toga da igra reprezentacija danas.
S

Samo cepaj

pre 3 meseca

kompleksan 3x1 na po osam sati i možda ga zalečiš

angry_chainsaw

pre 3 meseca

Odlična utakmica, a Crna Gora vs USA će biti X što nam ide u prilogu... Ovo možemo uzeti jer očigledno je da smo u Hrvatskoj igrali sa manje od "pola gasa"...
К

Краљ

pre 3 meseca

Срећно!
2

24.04.1902.

pre 3 meseca

Srbija je vecna dok su joj deca verna!
L

Lukavac

pre 3 meseca

Bravo dobijen moćni Japan 😂😂😂😂
G

Gostimirko

pre 3 meseca

Jesi iz Lukavca u BiH??
Б

Белграно

pre 3 meseca

Утакмице против ЦГ и САД су најбитније од финала ОИ 2021. Прво место у групи нам доноси ОИ и то је апсолутни императив.
M

MarkoNS

pre 3 meseca

OI su dostupne u svim kombinacijama; potrebno je da budemo bolje plasitani od Rumunije. Kako je Rununija u grupi sa ITA i HUN oni sigurno idu u 1/8 finala; tako da ako ima velike sanse da odemo na OI i kroz 1/8 finala.
Z

Zokora

pre 3 meseca

Pobeda je najbitnija,ali ako gledamo to kako smo odigrali i ne mozemo biti preterano zadovoljni.Drasovic,Vucinic katastrofa.Golman Filipovic pretanak.
G

Gost13

pre 3 meseca

Pa ne znam odakle je on "isplivao", gde su Mišović ili Dobožanov odjednom nestali?
K

Kurda665444

pre 3 meseca

Svaka čast momci, dobra borba i pobeda za početak prvenstva. Možemo do kraja, ali samo polako, korak po korak. Sportski pozdrav.
G

Glomo

pre 3 meseca

Šta znači "sportski pozdrav"? Koja je razlika između sportskog i običnog pozdrava?
M

Misakg

pre 3 meseca

@Glomo Aj ne prdi časti ti