Komentari na vest

Jelena Erić nije više član UO RSS-a

M

Monokl

pre 3 meseca

Gospodji fali paznja. Voli ona da iskoci iz sina i da skrene pozornost na sebe. A ako i stvarno tako misli postoje i drugaciji nacini da se to iskaze
O

Odmah

pre 3 meseca

Ostavke svih u savezu !
D

Da da da

pre 3 meseca

Nebitan skandinavski sport u Srbiji.Kakve zene i rukomet.kod nas.35.godina nas nema na olimpijadi.Rekreacija od sporta u Srbiji.Imamo sportove koji su popularni uspešni i imaju masovnost.Koga rukomet zanima u Srbiji.
p

pero7

pre 3 meseca

i sta cemo sada?
S

Sve je jasno

pre 3 meseca

Nema šta da se priča, nakon debakla na EP Djerona je morao da ode, sam. Pošto obraza nema, morao je biti smenjen i tu je kraj svake diskusije. Dalje, ako Erić smatra da treba da se menja i rukovodstvo Saveza, neka pozove na odgovornost i sazove Skupštinu na kojoj može da se kandiduje za predsednicu, pa nek traži poverenje.
o

ona sw

pre 3 meseca

u sve mesa ibrazume od rukometa..poltike..sporta..itd..jako samoziva i ...ako nije u centru paznje onda mora da nesto nspravi..kako joj nisu smetali njeni iz vojvodine koji vlsdaju desetak godina rulometom i koji su unistili ostale klubove..da djordjic u 50 godini bacio loptu u aut bio bi kraj utakmice..u rulometu nists ne funcionise vec 20 godina..ko je drzao savez dok su igrali vujin ..ilic nenadic..nikcevic pa su regultati bili ocajni..ovi rulometasi niti imaju tsj kvalitet niti su blizu..
Z

Ze

pre 3 meseca

Kao sto sam rekao u jednom komentaru ovde nesto ne stima. Zasto onda nije smenjen selektor zenske reprezentacije Bregar?