Komentari na vest

Kako do olimpijskih kvalifikacija? Pobeda nad Lalama obavezna, navijamo za Crnogorce protiv Slovenije

s

sasha166

pre preko 1 godinu

Dogodice se da ce Slovenija koju smo izbacili u kvalifikacijama za svetsko prvenstvo, na tom svetskom prvenstvu se plasira na 10. mesto ispred nas na gol razliku i to mesto ce ih odvesti na olimpijske igre a 8. ili 9. ne bi, jer poslednje mesto u kval. vodi u grupu sa samo 2 evropska tima (ostale imaju 3). Eto to je OI putanja u rukometu.
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Dokle god mi navijamo za ove ili one, cekamo da neko drugi pobedi ili izgubi, nema napretka za nas. U bilo kom sportu, ako hoces da se plasiras negde, onda pobedis koga treba, osvojis bodove, a neka drugi racunaju. A mi i dalje cekamo da neko drugi nesto uradi za nas.
d

dobro je,moze bolje

pre preko 1 godinu

Odlican nastup na svetskom prvenstvu,bez obzira na utakmicu sa Holandijom.Posto volim i pratim rukomet,te znam kakvo je stanje u savezu,rukometnom svetu,ulaganju...ovo je veliki pomak.Fali tu jos dva kvalitetna igraca koja mogu dobro da igraju u oba pravca.Djordjic je vrhunski suter,koristan u napadu ali ga nema nigde u odbrani.Danasnji rukomet to ne trpi.Dajem kao primer.Rukomet se pomerio sa mrtve tacke,reprezentacija vrlo solidna,sa tendencijom jos da napredju.Narod mora da shvati da bez sistema nema ni medalja,a i ako je protivnik bolji ne znaci da se nisu nasi borili.Tako je u svakom sportu. Inace par ovih pljucava,uvek isto pricaju a nemaju pojma.Samo neka mrznja.
f

from Montenegro

pre preko 1 godinu

Eto vam jedinstvene sanse da navijate za Crnu Goru
L

Ljudi

pre preko 1 godinu

Cg je bas losa na ovom turniru...
m

mokkki

pre preko 1 godinu

Prestanite da nas obavestavate o ovim vecitim gubitnicima. Sta i ako se plasiramo u kvalifikacije? Koga briga za to.
G

Gostimirko

pre preko 1 godinu

Prvi dan nakon eskiviranja Milosavljeva meča protiv Nemaca trebalo je prestat pisanje o gubitnicima. Covek izdao reprezentaciju zbog kluba i mi sad trebamo pratit sta oni rade i dal ce se kvalifikovat za kvalifikacije.
g

gostinjo

pre preko 1 godinu

Njegovo neigranje je samo nastavak stare prakse: lazno srebro 2012., remi protiv hrvata, neigranje Radivojevica i Vukica u splitu...
R

RUKOMETAŠ

pre preko 1 godinu

Kako mi u svakom sportu na kraju zavisimo od drugih.... Kao tiket da igramo :)
I

Ivan FCRS

pre preko 1 godinu

Kako do kvalifikacija za kvalifikacije? Zanimljivo... Ko prati vise ovo, kakvi su to sportski motivi...