Ketrin Plamer (©CEV)
Ketrin Plamer (©CEV)

Ketrin Plamer bi mogla kod Tijane Bošković naredne sezone

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.02.24. | 13:35

Turski mediji pišu da će dres Koneljana zameniti opremom Ezačibašija

Ostaje Tijana Bošković u Ezačibašiju, a od trenutka kada je potpisala novi ugovor sve navijače turskog kluba zanima kakvu će ekipu imati uz sebe.

Na portalu "Volleybolun Sesi" navodi se da bi svetske šampionke na poziciji primača servisa mogla da pojača Amerikanka Ketrin Plamer.

Izabrane vesti

Evropski prvak Vakifbank je takođe bio zainteresovan za njene usluge, ali čini se da se Gvideti opredelio za Katarinu Boseti i Marinu Markovu (koja će ovu sezonu završiti u Novari).

Trenutno se u Ezačibašiju na poziciji primača servisa uglavnom menjaju Irina Voronkova, Aleksa Grej i Hande Baladin. Ruskinji ističe ugovor, Kanađanka bi mogla da prihvati ponudu iz Amerike, pa je jasno da će biti ozbiljnih promena...

U klubu su najveći deo posla odradili kada su uspeli da zadrže Tijanu Bošković, ali kao i godinama unazad - jasno je da Srpkinja ne može sama da donese najveće trofeje i da je potrebno da joj dovedu odgovarajuća pojačanja.

Ostaje da se vidi da li će ove godine poslovati i birati bolje nego ranije. Svetske klupska titula je ponovo došla u vitrine, a predugo se čekaju Liga šampiona i skudeto.


tagovi

EzačibašiImoko KoneljanoKetrin PlamerOdbojkaški transferiTijana Bošković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara