Kiril Lazarov (©Reuters)
Kiril Lazarov (©Reuters)

Kiril Lazarov postao selektor Makedonije

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.02.21. | 14:27

Na leto završava igračku karijeru

Legenda makedonskog rukometa Kiril Lazarov je završio karijeru kada je u pitanju igranje za reprezentaciju, ali nije ujedno završio i sa reprezentacijom.

Lazarov je danas imenovan za novog selektora Makedonije, iako mu je ostalo da odigra još četiri meseca za francuski Nant, a za leto je ionako najavio kraj igračke karijere.

Izabrane vesti

Makedonci nisu želeli da čekaju da Lazarov okači patike o klin da bi ga promovisali u selektora, već su to uradili odmah, spremajući tako državni tim za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Ubojiti bek, jedan od najboljih igrača sveta u poslednje dve decenije, najavio je da će sa njim na klupi ekipa igrati moderan rukomet.

Pod mojim vodjstvom Makedonija će igrati brz i moderan rukomet. Ali to ne može da se promeni preko noći. U predstojećim kvalifikacijskim mečevima nećemo promeniti mnogo u igri jer nemamo vremena za to, ali verujte da ćete od Evropskog prvenstva gledati jednu Makedoniju koja igra moderno i brzo, kakav se danas igra rukomet u oba pravca", rekao je Lazarov.

Debitantski meč u novoj ulozi Kiril Lazarov će imati 11. marta protiv Danske u Skoplju u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.


tagovi

Kiril Lazarovrukometreprezentacija Makedonije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara