Komentari na vest

Ko umesto Mandića? Levoruki šuteri deficitarni u Srbiji, nameće se jedno rešenje...

N

No.1

pre 11 meseci

Može Danilo, odlično pliva u mutnim vodama...
l

lesak

pre 11 meseci

Sta he sa Gavrilom Suboticem?
V

Vaterpolista u penziji

pre 11 meseci

Mali je zver, iskreno odlicna opcija . Mandic u poslednje vreme i na poslednjim turnirima izlgeda kao ispusena mustikla i kao da igra bez motiva. Nije vise to isti igrac, Kao da se zasitio a realno je u najboljim godinama. Ovaj je odlican igrac da ga zameni samo da mu se da sansa.
г

гост 1312

pre 11 meseci

Како ко, па Гангула!
i

iz sljivika

pre 11 meseci

Šapić.
N

No Joke

pre 11 meseci

Hoce neko na Vaterpolo?
A

Aboubakar Oumarou

pre 11 meseci

Vidim ja da je na putu da se uništi jedan trofejni sport, a znao sam da se to sprema uništenjem VK Partizan...
H

Hej

pre 11 meseci

Ako je partizan uništen i ugašen, mada ne znam koji je onda ovaj klub što se takmiči u prvoj ligi, koliko godina je potrebno reprezentaciji da se uništi po vašim godinama?

francuskapresuda@gmail.com

pre 11 meseci

@Hej, Partizan nije ugasen, nikada vam to nece pomoci za rukom, ali, jeste sveden na niske grane i na konopcima je.
J

Just WaterPolo Fun

pre 11 meseci

Teško je u Partizanu ali je daleko od uništenja dok ima svoju školu....Ove godine im je za dlaku izmaklo 3.mesto i kvalifikacije za LŠ a igraju sa timom u kome je 7-8 igrača u prvom timu mlađe od 20 godina. Četvorica od njih je sada sa omladinskom reprezentacijom u Bukureštu koja je ušla u polufinale Svetskog prvenstva. Tu je i Kojić kao peti kao dete Partizana koji je ove godine prešao u Radnički tako da para nema ali igrači se i dalje prave....treba ih podržati. Ako si ljubitelj Partizana i vaterpola podrži ih...kupi bar kartu i dođi na utakmicu... Dzabe kukanje, neko je loše vodio klub...jako loše al nadam se novim vetrovima u klubu i novim klincima...i ne samo u Partizanu... Od plastike ništa, ali tu su Beograd i Radnički i Šabac i Valis, pa i Crvena Zvezda ima par dobrih klinaca... Radović je svakako odličan mlad igrač...