""
""

Kolaković: Bilo je grešaka, ali zadovoljan sam

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.09.14. | 17:20

"Bilo je mnogo bitno da se vratimo posle poraza u prvom kolu. Očekujem sve bolje partije i da ćemo iz grupe izaći sa dobrim skorom", poručio je Miloš Nikić

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković rekao je danas da je zadovoljan pobedom nad Argentinom (3:1) u drugom kolu Svetskog prvestva u Poljskoj.

"Sa psihološke strane mnogo teška utakmica posle uvodnog poraza od Poljske. Argentina je ekipa u rangu sa nama, talentovana i mislim da smo taktički dobro igrali. Prijem je funkicionisao, što je dovelo do toga da igramo sigurnije. Bilo je i grešaka, ali moramo biti zadovoljni pobedom. Okrećemo se meču protiv Australije koji treba da nam donese značajne bodove. Imaju tim za poštovanje, ali nama je potrebna pobeda", rekao je Kolaković novinarima nakon meča.

Izabrane vesti

Miloš Nikić rekao je da će pobeda nad Argentinom mnogo značiti na planu samopouzdanja.

"Bilo je mnogo bitno da se vratimo posle poraza u prvom kolu. Očekujem sve bolje partije i da ćemo iz grupe izaći sa dobrim skorom. Pobedu je doneo naš dobar prijem, pa je tehničaru Jovoviću posao bio olakšan. Najbitnije je da u meč protiv Australije uđemo kao danas i pobeda neće izostati", naveo je Nikić.

Marko Podraščanin istakao je da je njegov tim ostvario velika tri boda u važnom meču.

"Ispoštavali smo dosta toga iz svlačionice, iako smo imali nekoliko grešaka. Ipak, bili smo odlični u odbrani i ostvarili smo bitnu pobedu. Želim da u narednu rundu odemo sa devet bodova kako bismo imali što veće šanse za polufinale", reči su Podraščanina.

Srbija 3. kolo A grupe Svetskog prvenstva u Poljskoj igra protiv Australije u četvrtak od 16.30.

(foto: MN Press)


tagovi

ep u odbojciIgor Kolaković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara