(©OSS)
(©OSS)

Kolaković ne menja tim - svi koji su bili na EP igraće i kvalifikacije

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.09.23. | 09:19

Odbojkaši Srbije danas putuju u Japan, gde će se boriti za olimpijsku vizu

Odbojkaši Srbije će danas letom preko Ciriha doći do Tokija, gde ih čekaju izazovi u kvalifikacijama za Olimpijske igre.

Selektor Igor Kolaković je saopštio spisak igrača na koje će računati u Japanu - na njemu se ne nalazi nijedno novo ime - tu su svi koji su nedavno učestvovali na Evropskom prvenstvu.

Izabrane vesti

Na poziciji dizača igraće Vuk Todorović i Aleksa Batak, korektori su Aleksandar Atanasijević i Dražen Luburić, libera Milorad Kapur i Miloš Krsteski, srednji blokeri - Marko Podraščanin, Petar Krsmanović, Nemanja Mašulović i Aleksandar Nedeljković, primači - Marko Ivović, Uroš Kovačević, Miran Kujundžić i Pavle Perić.

Kvalifikacioni turnir je na programu od 30. septembra do 08. oktobra. Protivnici Srbije će selekcije Japana, Amerika, Slovenije, Turske, Tunisa, Egipta i Finske. Ekipe koje zauzmu prva dva mesta plasiraće se na Olimpijske igre.

Podsetimo, Srbija je na nedavno završenom Evropskom prvenstvu zaustavljena u četvrtfinalu. Bolja je bila reprezentacija Poljske, koja je kasnije postala i evropski šampion.


tagovi

Igor KolakovićMuška odbojkaška reprezentacija SrbijeKvalifikacije za Olimpijske igre 2024.

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara