Kolaković sa igračima (©FIVB)
Kolaković sa igračima (©FIVB)

Kolaković: Pobedom smo malo zalečili rane, svakako pred nama je još mnogo posla

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.10.23. | 08:50

"Naravno da je Tunis slabiji protivnik od Turske. Ali, danas je bilo osetno drugačije na terenu. Lakše smo igrali, lakše osvajali poene", rekao je selektor Srbije

Prva pobeda je upisana - sasvim očekivano odbojkaši Srbije su u drugom kolu kvalifikacija bili su bolji od Tunisa maksimalnim rezultatom.

Orlovi posle dva meča imaju polovičan skor 1-1... Do kraja turnira u Tokiju treba da odmere snage sa Egiptom, Finskom, Japanom, Amerikom i Slovenijom.

Izabrane vesti

Posle startnog poraza uspeli su da poprave utisak, na zadovoljstvo selektora Kolakovića.

"Dobili smo lekciju od Turske, sigurno da ne možemo da se vratimo u taj meč, moramo da idemo dalje. Danas smo to i uradili", rekao je selektor Igor Kolaković. "Isto tako ne treba da se vraćamo na ovaj susret, već treba da mislimo na sledećeg protivnika. Danas smo pobedom malo zalečili rane, svakako pred nama je još mnogo posla".

Ponedeljak je slobodan dan, koji bi trebalo svima u reprezentaciji da prija...

"Za igrače će biti korisniji. Sigurno da igranje dva dana za redom iscrpljuje, ali mislim da su spremni fizički. Sutra će biti odrađena preventivna manja teretana, pa onda čekamo Egipat prekosutra".

U utorak od 06.00 časova na programu je okršaj sa Egipćanima.

"Moramo da budemo sa ovom energijom i fokusom kao danas. Naravno da je Tunis slabiji protivnik od Turske. Ali danas je bilo osetno drugačije na terenu. Lakše smo igrali, lakše osvajali poene. Egipat je prvak Afrike, svakako je kvalitetnija ekipa od Tunisa. Trebaće nam još kvalitetnija partija nego što je bila ova za pobedu", podvukao je Kolaković.



tagovi

Igor KolakovićMuška odbojkaška reprezentacija SrbijeKvalifikacije za Olimpijske igre 2024.

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara