Plamer i Sila (©CEV)
Plamer i Sila (©CEV)

Koneljano i Ketrin Plamer nastavljaju saradnju

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.06.22. | 13:12

Američka odbojkašica produžila ugovor posle uspešne debitantske sezone

Dobro se pokazala tokom debitantske sezone u Koneljanu, pa je kao nagradu dobila novi ugovor. Američka odbojkašica Ketrin Plamer (23) je takmičarsku godinu završila u suzama zbog poraza u finalu Lige šampiona, a naredne sezone će imati novu priliku da sa saigračicama krene u pohod na najveće trofeje.

Iako u međunarodnim takmičenjima Imoko nije došao do pehara, na domaćoj sceni je potvrdio dominaciju. Sva tri pehara - Superkup, nacionalni kup i prvenstvo - završila su u klupskim vitrinama, a Plamer je bila bitna karika na putu ka njima.

Izabrane vesti

"Bila je to veoma važna sezona za mene, mislim da sam sazrela kao igrač. Kada stalno igrate protiv najboljih svetskih igrača u prvenstvu Italije i Ligi šampiona, onda morate da radite više i učite brže", rekla je za klupski sajt Ketrin Plamer.

Posle prve godine u dresu Koneljana, u njenom dnevniku su zabeležene bitne lekcije.

"Naučila sam pre svega da budem strpljiva. Sada shvatam da ne treba uvek da budem savršena, već treba da budem dobra i da znam kako da rešavam probleme zajedno sa saigračicama. Naučila sam kako sa njima da gradim odnose i na terenu i van njega, a i kako da se integrišem u tim".

Veruje Amerikanka da će i naredna sezona biti uspešna za Imoko.

"Veoma sam ponosna što sam ostala u Koneljanu. Želim da se zahvalim klubu, treneru i osoblju što su mi ukazali poverenje. Uzbuđena sam jer ću moći još da učim i da se usavršavam. Biće mnogo novih igrača, pa će biti inspirativno... Mislim da će se moj stil igre prilagoditi novom sistemu".

Ketrin trenutno igra Ligu nacija u dresu SAD i nada se da će izboriti mesto u timu koji bude učestvovao na Svetskom prvenstvu krajem septembra.


tagovi

Ketrin PlamerImoko KoneljanoOdbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara