KONOR je rekao DOSTA!

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.03.19. | 09:25

Ozloglašeni UFC borac Makgregor šokirao javnost objavom o povlačenju iz MMA

Najpopularniji i ubedljivo najprofitabilniji UFC borac današnjice (iako ne sigurno najbolji) Konor Makgregor šokirao je javnost najavom na tvitu da napušta MMA sport i odlazi u penziju. A to je uradio preko tvitera kako i dolikuje modernom sportskom superstaru.

"Hej ljudi, kratka objava. Odlučio sam da se penzionišem iz sporta opštepoznatog kao MMA. Želim svim mojim kolegama uspešan nastavak karijere. A ja ću se pridružiti mojim nekadašnjim partnerima, koji su već u penziji. Vreme je da se pije pinja kolada!"

Izabrane vesti

Objava kakva se i može očekivati od Notorijusa, to jest Ozloglašenog, Irca koji je i dalje najisplatljiviji UFC proizvod, te otuda i šok zbog ovakve odluke. Makgregopr je poslednju bitku imao prošle godine u oktobru protiv dagestanske mašine, Habiba Nurmagomedova izgubivši je u trećoj rundi predajom.

Hey guys quick announcement, I’ve decided to retire from the sport formally known as “Mixed Martial Art” today.
I wish all my old colleagues well going forward in competition.
I now join my former partners on this venture, already in retirement.
Proper Pina Coladas on me fellas!

— Conor McGregor (@TheNotoriousMMA) March 26, 2019

Mnogo problema koja mu je doneo taj meč, ne samo zbog poraza nego i zbog prethodnih uličnih obračuna sa Habibom i njegovim timom, što je kulminiralo opštom tučom u Las Vegasu nakon što je predao borbu zbog koje su oba fajtera i njihovi uglovi oštro kažnjeni od strane Sportke komisije Nevade, te nemogućnost da se dostojno suprotstavi najboljima, očigledno su uticali na njegovu odluku. Sad, postavlja se pitanje da li je Makgregor, koji je najveću lovu, kažu oko 40 miliona dolara uzeo na bokserski obračun, zapravo više šou protiv Flojda Mejvedera mlađeg, ozbiljan ili će promeniti mišljenje. Nama se pre čini ovo drugo.

Ozloglašeni je sa 30 godina pritom priično mlad za moderan sport, a i koliko je poznato nema neke ozbiljnije povrede koje bi mu ugrozile karijeru. Bilo kako bilo, nekadašnji šampion u dve težinske divizije (pero i srednja), čovek koji je imao neke od najatraktivnijih borbi u istoriji Ultimate Fighting Championshipa, za sada je rekao zbogom MMA (mešovitim borilačkim veštinama).

Veči deo para koje je zaradio uložio je u proizvodnju viskija koji naširoko reklamira, te je moguće da želi da se posveti tom biznisu koji mu je izgleda dobro krenuo. Ali, budite sigurno da se Notorius, koji je nedavno uhapšen na Floridi zbog napada na navijača, neće tek tako povući, već treba očekivati promenu odluke. Samo da se zaželi "krvi i peska", kao što su govorili rimski gladijatori.

FOTO: Reuters


tagovi

mmaUFCKonor Mekgregorborilačke veštineborilački sportovi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara