Habib Nurmagomedov
Habib Nurmagomedov

Konor kasnio pa vređao, Habib ga nije sačekao

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.10.18. | 09:25

Dagestanac se zadržao samo 15 minuta na konferenciji za medije u Las Vegasu, da bi potom usledio šou izazivača iz Irske - od pretnje da će mu slomiti vilicu ako "padne" na merenju, pa sve do tvrdnje da je menadžer Nurmagomedova "teroristički pacov"

Zagrevanje za borbu godine polako dolazi do pregrevanja. Sinoćno sučeljavanje pred medijima u Las Vegasu između Konora Makgregora i Habiba Nurmagomedova nije se dogodilo i to iz dva razloga - Irčeve nekulture i Dagestančevih kratkih živaca.

Naime, Makgregor je zakasnio 20 minuta na početak, a Nurmagomedov je otišao tek malo ranije ne želeći da dozvoli protivniku da mu tako ukaže nepoštovanje.
"Kriv je saobraćaj u Las Vegasu, a ne ja, nije mi jasno što ovaj idiot nije hteo da me sačeka! Plaši me se! Ma, ionako ništa ne bi rekao kao u Njujorku. Nadam se samo da neće da prebaci težinu, jer ću mu u tom slučaju slomiti onu pileću vilicu", urlao je Ozloglašeni  i nastavio u svom stilu, "A njegov menadžer Ali Abdel Azizi je teroristički pacov! Čovek je uhvaćen na letu iz Kaira za Njujork sa lažnim pasošem i to 11. septembra 2011. Meni nije jasno kako takav čovek može da uđe u Ameriku i kako je uopšte na slobodi?".

Izabrane vesti

Dagestanski borac, čovek koji je stavio na talon svoj šampionski pojas u lakoj težinskoj diviziji, ali i ugled pošto do sada u 26 borbi u oktagonu ne samo da niti jednom nije poražen, već je dobio i sve runde koje je odradio, ponovo je izbegao cirkus i u suštini se ponašao kao pravi borac "stare škole".

"U početku moram biti oprezan, on je veoma dobar u boksu i ima odličan tajming udaraca", mirno je dogovarao na pitanja Nurmagomedov dok Irac još nije bio u sali a konferencije, "Ali će ga moje rvanje i pritisak zaustaviti. Moram biti oprezan u početku meča. Verujem da nećemo odraditi svih pet rundi pošto će se on predati".

Borba između Habiba Nurmagomedova i Konora Makgregora održaće se u nedelju rano ujutru, a vreme zavisi od prethodnih borbi koje se održavaju u okviru UFC-ove priredbe br. 229.

FOTO: Action Images


tagovi

Habib NurmagomedovKonor MekgregorUFCmmaborilačke veštineborilački sportovi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara