Komentari na vest

Koplje letelo do zlata! Adriana Vilagoš šampionka Evrope

V

Volim fucu

pre 9 meseci

Bravoooo
V

Va

pre 9 meseci

Ulagati u atletiku puno. Ako se već prave stadioni po nekim zabitima onda odrediti lokaciju i napraviti pravi atletski stadion sa svim pratećim objektima hotelom i internatom za smeštaj talenata iz provincija, onda sve što ide uz to od mediko bloka do najsavremenije teretane. Atletika je baza za sve sportove ulažite u sport da ne bi ulagali u pravljenje zatvora.
M

More..

pre 9 meseci

Bravoo, svaka cast!! Nije mala stvar Evropsko!
2

2233

pre 9 meseci

kako me raduje uspeh srpske atletike!!!! zivela kraljica sportova
n

navijač iz niš

pre 9 meseci

jadno izdanje.definitivno duljaj nije rešenje ua klupu ispadamo
Y

Yes sir

pre 9 meseci

Vojvođansko zlato, zlata vredno! Bravo.
S

Srb1999

pre 9 meseci

Moze samo da bude zemlje i drzave Srbije! cuj Vojvodjansko....
I

Idemooooo

pre 9 meseci

Procitao sam neki intervju pre takmicenja da nije zadovoljna ovom godinom, da ne zna zasto koplje ne ide preko 60m, da se nada da ce na ovom takmicenju baciti taj rezultat.. nije ni u jednom bacanju uspela, ali odlicno sto je prva. Nadam se da oko sebe ima strucne ljude koji ce je usmeravati na pravi nacin, pitanje je da li je njena mama bas strucna za olimpijsku medalju. Inace za svetsko je rekla da ne ocekuje medalju.
K

Kazablanka

pre 9 meseci

Poenta tvog izlaganja je?
d

da nije mame

pre 9 meseci

nikoga ne bi bilo briga, nazalost. kao i Dragutina Topica u drugom slucaju. Ovu drzavu nije briga za atletiku. A da bi mozda bile jos bolje uz neke profi ( strane ) trenere, verovatno ste u pravu.Ali to kosta. onda bi verovatno i promenila drzavljanstvo .
@

@kazablanka

pre 9 meseci

Poenta je da se vidi da je devojka veliki taletan ali da pomalo deluje zbunjena i postavljam pitanje da li joj treba neko strucniji za bolje rezultate? I sama je rekla da ova godina ne ide kako treba, samo par puta je bacila preko 60, dok je prosle u serijama bacala 61,62,63 samim tim i stigla do medalje