(©OSS)
(©OSS)

Kragujevčanima teško pao poraz od Partizana: Rezultat nije realan, iako su crno-beli favoriti

Vreme čitanja: 2min | ned. 09.04.23. | 17:16

Drugi meč polufinala igra se u ponedeljak u Masteru

Veliku šansu propustio je Radnički u prvom setu protiv Partizana, nije iskoristio dve set lopte i tu kao da se već rešilo pitanje pobednika. U naredna dva čina crno-beli su bili veoma dominantni, posebno u trećem setu kada su ostavili Kragujevčane na samo 12 poena.

Izabranici Alekse Brđovića će u ponedeljak juriti izjednačenje, posle kog bi se serija vratila u dvoranu Jezero. Iako je tim iz Kragujevca stigao u razigravanje sa bolje pozicije, Partizan je pokazao da je veoma naoštren da posle Superkupa i Kupa krene u napad i na titulu.

Izabrane vesti

"Naravno da smo gajili nadu da možemo da uradimo nešto više u prvoj utakmici. Pružili smo maksimum, odigrali prvi set fantastično, ali je u samom finišu presudilo iskustvo igrača Partizana", rekao je igrač Radničkog Lazar Stašević. "U drugoj deonici smo držali visok nivo igre sve negde do pred kraj seta, kada je došlo do pada koncentracije u našim redovima. Mada je Partizan u ovu seriju ušao kao favorit, mislim da ovo nije realan rezultat i da nismo zaslužili ovako ubedljiv poraz. Imamo svega nekoliko dana do revanša da se oporavimo od ovog poraza, zbijemo redove i pokušamo da uzvratimo udarac ekipi Partizana".

Veoma težak posao čeka Kragujevčane u revanšu... Ukoliko ne budu pobedili za njih će sezona biti završena.

"Kao što smo rasterećeno ušli u prvu, isto tako ćemo rasterećeno ući i u drugu utakmicu. Znamo da Partizan igra veoma dobro na svom terenu, ali bez obzira na to ne gubimo nadu. Spremni smo da pružimo naš maksimum kako bismo došli do brejka i te treće utakmice u SBB Jezeru", zaključio je Stašević koji je pre Radničkog igrao za Partizan.

Radnički je poslednji put finale plej-ofa igrao 2010. godine, kada je osvojio drugu, ujedno i poslednju titulu prvaka države u 78 godina dugoj istoriji kluba. Šampioni su bili i godinu ranije na kraju sezone 2008-2009.


tagovi

OK RadničkiOK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara