Komentari na vest

Kraj na evro-sceni za Jedinstvo: Nije išlo u revanšu, zlatni set koban

G

Guliverova Putovanja

pre 3 meseca

Jedino sto je Jovo C. usadio u ekipu Jedinstva je da budu uporne. Sve ostalo je izrazito upitnog kvaliteta, i ispod proseka. Sto se i vidi na delu kada dodje iole ozbiljnija ekipa kao protivnik.
N

Nepodiv

pre 3 meseca

U Srbiji Nema protiv koga da igra.Idu na utakmice po Srbiji turistički.Najveći problem kako da motiviše ekipu kad izađu na teren. Kakvi su onda ostali.Ok Pazova loša.Loš trener.Loši uslovi.Nemaju budžet kao ostali u Srbiji.Kakvi su ostali ako kritikujemo najbolje što imamo.PS Titula ostaje u Pazovi.Neka i ostali budu uporni i uče od Jove pa možda budu prvi i zaigraju ligi šampiona.Samo realno i činjenicama pisati ovde.
K

King of Esnaf

pre 3 meseca

Bravo Jovao!
D

Da da da

pre 3 meseca

On igrao?
L

Loser jovo

pre 3 meseca

Jovo nema veze..Pa drugi put .Naviko si ti da gubis..
M

Ma jašta

pre 3 meseca

Prvak države.Kakvi su nam ostali treneri ,koji sa duplo boljim uslovima i mnogo većim budžetom i sa iskusknim igračima gube od Jove .On je onda doktor odbojke u Srbiji.Boljeg u državi nema.
0

0020202

pre 3 meseca

Pa to što su mu glavni rivali Gršić i Marijana Borčić ne znači da je Jovao doktor odbojke. Više govori o Gršiću i Marijani Boričić, kad dozvole da ih Jovao izgazi. A zašto Gršić i Marijana Boričić vode neke od naših jačih klubova i zašto mnogo bolji treneri od njih nemaju mesta da rade u svojoj zemlji nego "hleb" moraju da traže preko, to je pitanje za Savez, zašto od odbojke u Srbiji prave cirkusku šatru?
S

Splavaranje

pre 3 meseca

0020202 Svako radi preko ima lepe pare.Ko je lud ko ima šansu da ide preko, da ostane ili se vrati u Srbiju. Ovde treneri rade za jednu platu konobara sa mog splava u BG.
M

Majaaa

pre 3 meseca

Prosto neiskustvo, mlade su i tek pocinju da sanjaju svoje snove. Sve je ovo dobro, jednog dana ce neka od njih da ispuni svoje snove. One su za dve godine uradile dosta. Prosle godine su igrale polufinale kupa izazivaca, ove godine zamalo cev kupa. Samo napred devojke i bice sve dobro, mlade ste i pred vama je dug put pun pobeda i poraza..
D

Dok ne dodje

pre 3 meseca

Ozbiljna ekipa i razmontira ih na proste cinioce.
M

More plavo

pre 3 meseca

Dok ne dodje Tako bi bilo na EP,SP i OI sa Srbijom da nema Tijane.