Komentari na vest

Kraj nezapamćene suše u Humskoj: JSD Partizan dočekao titulu posle pola decenije

d

dezurn1 kr1vac

pre oko 1 godinu

SD Partizan trofejnije od SD C.Zvezda za nekih 40 trofeja .
E

Ee

pre oko 1 godinu

Aj ne lupaj hahaha
i

istina

pre oko 1 godinu

I minisu ste 100 titula..sah malo bolji..veslanje..hokej..vaterpolo..to je to..mi u fudbalu..kosarci..odbojci...imami vise nego vi u JSD..mi u macevanju imamo vise os 100 titula..svasta ljudi pisu

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

"Ee" i "Istina", vi imate 821 trofej, a Partizan i vise od toga. Vama neka sluzi na cast titula u fudbalu iz '46 jer je tad u pitanju bio samo kvalifikacioni turnir za drzavno/savezno prvenstvo, a taj turnir je igran za podrucje uze Srbije bez pokrajina. Daleko od toga da smo mi trofejniji samo u ta tri sporta, najmanje deset sportova je u pitanju, ali, sve to uopste nije ni bitno jer sd crvena zvezda na danasnji dan ima vestacke klubove u zenskom fudbalu, muskom malom fudbalu, muskoj kosarci, muskom rukometu, zenskom rukometu, muskom vaterpolu, zenskom vaterpolu, hokeju, ragbiju (15), stonom tenisu, sahu, kuglanju, veslanju, plivanju, skijanju, automobilizmu, biciklizmu i boksu, a nekad je imala vestacke klubove cak i u florbolu i klizanju. Od postojeca 34 kluba koliko ih sd crvena zvezda sada ima, originalni i regularni su samo muski fudbalski klub, zenski kosarkaski, odbojkaski (muski i zenski (im) se vode kao jedan klub), atletski, teniski, streljacki, macevalacki, rvacki, bokserski, kik-boks klub, MMA klub, karate klub, tekvondo klub, klub za dizanje tegova, ragbi liga klub (ragbi 13) i golf klub. Imajuci sve ovo u vidu, kako da racunas trofeje i pises o poredjenju sa nama i ostalima kada je toliko toga u vezi vas laz i obmana?

@istina |

pre oko 1 godinu

Macevanje vas vadi tu preko 100 titula muskarci i zene u svim vrstama seciva se racuna ne samo mac tu su floreti ,sablje , samo jos fale katane sve odvojeno razvrstano po jedna titula.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Alo, bre, zvezdasi, imate 821 trofej, a JSD Partizan i vise od toga, o cemu vi pricate? Partizan je trofejniji od vas u mnogo vise od samo ta tri sporta, u pitanju je najmanje 10 sportova.
I

Istina

pre oko 1 godinu

Da li je moguće da Sportsko društvo Partizan i dalje nosi naziv jugoslovensko i da to nikome od navijača ne smeta!? Kakva tuga. Probajte da zamislite da tako nešto postoji u Hrvatskoj ili Sloveniji. Nema šanse.
G

Gostujući

pre oko 1 godinu

Pa neki smo kosmopolite a neki ste u sluzbi dnevne politike :)
i

istina

pre oko 1 godinu

sad se brzinski uce i pravila odbojke vidim ja
h

hehehe

pre oko 1 godinu

Nezapamcena susa je bila za vreme "komunizma" kada FK Partizan nije osvojio titulu jedno 12-13 godina... Cak je i Barselona osvojila titulu pod Frankom u tom periodu i nije toliko cekala na titulu u svojoj istoriji. Gori su neki bili od Franka.
M

Mikki

pre oko 1 godinu

Dobro, ne bih sad za SD Partizan rekao da su gori od fasistickog diktatora, ali istina je da je lepo kada ne osvajaju titule, slazem se.
S

Salke04

pre oko 1 godinu

Tako je i Salke za vreme znate ve koga samo uzimao titule!!!
S

Suma

pre oko 1 godinu

Sada kreće lavina vjerujte. Po zaslugama. Bogu Hvala
i

istina

pre oko 1 godinu

Zaboravio sam karting titula i vaterpolo KYP😎
P

Pik gosst

pre oko 1 godinu

janjiću poturice. Zvezda te napravila, lośi čoveče.

povratak1983@gmail.com

pre oko 1 godinu

Ne preziva se tako, kmete.

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

Pa desilo se da na pocetku karijere dodje u Zvezdu pogresio covek.
i

istina

pre oko 1 godinu

Sta smo osvojili u 2023? Fudbal..kosarka kup..kosarkasice dupla kruna..hokej..dzudo muska i zenska sekcija..rvacice titula..ragbi..bowling..stonoteniseri u finaly..ide atletika u tenis gde smi najjaci..kosarka..macevanje..itd..SD CZ NAJTROFEJNIJE U EVROPI

povratak1983@gmail.com

pre oko 1 godinu

Posle CSKA, Barselone i Partizana.
O

Otpadak

pre oko 1 godinu

Djokovic je clan teniskog kluba Partizan.

povratak1983@gmail.com

pre oko 1 godinu

Ko bi rekao da ce bas odbojkasi prekinuti taj niz, a (na) njih smo najvise cekali da osvoje titulu. Sad su rukometasi ti koji imaju najduzi post, poslednja titula je uzeta jos tamo davne 2012. Inace, ne razumem zasto nam racunate tu titulu u vaterpolu kao i po jedan Kup u fudbalu i kosarci- ako ste napisali "od '18", onda se ne racunaju ta tri trofeja osvojena 2018. godine, zar ne?
i

istina

pre oko 1 godinu

Kosarkasice Cz su uzele KUP I PRVENSTVO..rvacice..dzudo obe sekcije..bowling..hokej..fudbal..karting..ragbi..stonoteniseri su u finalu..ide tenis..atletika gde smo najjaci..fudbal kup..kosarka..CZ NAJTROFEJNIJE SD U EVROPI
A

Aa

pre oko 1 godinu

O tome se nigde ne pise,kosarkasice osvojile prvenstvo,tekst tek sutra dan,partizai osvoji trofej u bocanji ide tekst u roku od pola sata.

povratak1983@gmail.com

pre oko 1 godinu

Laz, iste veceri je bila vest da su vase kosarkasice osvojile.
V

VT tašne mašne kišobrani

pre oko 1 godinu

Zato sto se u naprednoj Srbiji podrazumeva da Zvezda osvoji sve, a Partizan kad osvoji i klikere u diktaturi mora da se objavi jer je osmo svetsko cudo osvojiti nesto u ovim uslovima
@

@VT Tašne mašne kišobrani

pre oko 1 godinu

Klasična zamena teza nerealnog grobara. Neko je manjinskom JSD-u (trećina nacije) uskratio političku pomoć koja je do tada postojala od 1945. godine pa je normalno da sad nema mnogo trofeja. To je više pravda nego diktatura.

Partizan

pre oko 1 godinu

Ja nisam cuo za taj sport Bowling za karting jesam samo nisam znao da i tu postoje nasi klubovi samo znam da osim tih zenskih selekcija kosarkasice i muske u fudbalu i hokeju Zvezda u drugim kolektivnim sportovima nije uzela titulu a Paritzan je samo u kosarci dobio para otprilike koliko i ona.
A

Ahha

pre oko 1 godinu

To je to cuveno ugnjetavanje od strane drzave gde se osvajaju titule,kupovi,gde su kupuju licence, kupuje se EL i EK,poklanja Arena...lazni moralisti,lazni borci protiv pravde,lazna avangarda,njih kao gazi svaka vlast,a od svake vlasti dobijaju najvise.
P

Pregledaj_se

pre oko 1 godinu

Pa da l' si toliko glup ? Pa zar ljubimci vlasti ne bi osvajali titule i mahu i u svim sportovima ?
4

446

pre oko 1 godinu

ne lupaj bre tu,sram te bilo,zasticeni ste kao beli medvedi od kad onaj psiho vlada od 2012 te,srami se
h

hhhh

pre oko 1 godinu

Si procitao barem naslov?
1

123hoo

pre oko 1 godinu

Ma sve je lazno, samo ste vi pravi! Sram da vas bude vise...
K

Kranove

pre oko 1 godinu

Ti dala drzava,na rodjendanu ti da navijas,tender dobijas put asfaltiras,da menjas stranke jedino to znas!Dobar ti je bio Slobodan dok nije doso 5 Oktobar,da li Naprednjak il Demokrata si si samo kuc.. rezimska!
n

nR

pre oko 1 godinu

Decko obrisi suze. Ovo sto Zvezda radi, niko nikada radio nije. Bitnije im je kako da uniste Partizan van sporta. Sve uz pomoc prvog coveka! Kada on ode, vi ste gotovi.