Komentari na vest

Kreće najjača liga na svetu: Radnički brani tron, Vujasov drim-tim na Novom Beogradu, večiti iz prikrajka

G

Gost31

pre preko 2 godine

Videcemo koji klubovi i iz koje zemlje ce najvise osvojiti evropskih trofeja na kraju godine...
k

kost

pre preko 2 godine

Umesao si se i u vaterpolo..ali ne brinem. Pazi kako sejes jer ce tako da se vrati..
G

Gost Ša.

pre preko 2 godine

Mnogo mi je žao likova koji komentarišu nešto što ne razumeju. Ali bitno je da ne ostane u njima. Vaterpolo jeste sport koji niije zastupljen poput nekih drugih, bogatijih, ali je takođe i jedan od najtežih za treniranje. Svako ko ume da trči može da šutne loptu nogom, rukom... Ali za vaterpolo ti nije dovoljno da samo znaš da plivaš. Trening od 2,5 sata sadrži i plivanje i šut ali i još mnogo specifičnih radnji koje sigurno ne može svako. Pri tom, na bilo kom terenu možeš da staneš kad lopta nije kod tebe i da se nalaktiš. U vodi i kad stojiš moraš da se održavaš u mestu. I takav je svaki trening, 5-6 dana nedeljno. Probajte 2,5 sata samo u mestu da stojite u bazenu, nekih mesec dana samo. I to bez šuta, bez plivačkih vežbi i svega ostalog pa onda komentarišite. Inače, da se vratim u temu, napred Šabac!
l

letecagugutka

pre preko 2 godine

Upravo to, kao klinac sam trenirao plivanje i petkom na kraju svakog treninga smo igrali vaterpolo. Kondicija nije bila problem, ali sut... Izdignem se bez problema, ali nemam snage za sut, kao kuglu da bacam. Od tad veliko postovanje za vaterpoliste, a pre toga sam ih sprdao kako ne znaju nijedan stil da plivaju.
V

VERITAS

pre preko 2 godine

NAJVECI KLUB POSLE FK REAL JE V. K . PARTIZAN ! BIO I BICE ! VELIKAN EVROPE ! POLITIKA SE MEMJA PSRTIZAN OSTAJE ! IDEMO NA 8 ( OSMU ) TITULU !
M

Mikis

pre preko 2 godine

Kada kazem vaterpolo,mislim na partizan.nemoj da vidim minuse za komentar.
G

Gosttt

pre preko 2 godine

jel to mislis na one sto su otimali od svih i da bi dospeli u reprezentaciju morali su da igraju pod njihovom kapicom?
v

v1ad

pre preko 2 godine

Kako ste vi to uvek najbolji kad se drugi raspadaju? U vaterpolu ste bili toliko mocni da ste mogli da isterujete druge klubove sa bazena, u kosarci ste "dominirali" dok su drugi jedva sakupljali dovoljno igraca za utakmicu i skidali im koseve sa terena... Nesto vas nema u ravnomernom odnosu snaga.

VK Partizan

pre preko 2 godine

Kad se malo pogleda istorija u kosarci naprimer Partizan 1998. bio na fajnl foru Evrolige a Zvezda u finalu Evropskog Kupa Koraca tada a i kasnije smo imali jaku domacu ligu i u godinama dominacije Partizana do formiranja Jadranske lige u koju je uz pritiske uvucen da je igra i tako je nasa liga pocela da slabi a kasnije je to pratilo i regionalnu nekada smo u Evroligi imali 2 predstavnika samo iz Srbije sada iz celog regiona jednog ,i u vaterpolu je Partizan imao konkurenciju nije bio uvek prvi ali je razvijao igrace koji su mu donosili uspehe nije kupovao gotove proslavljene reprezentativce kao ovi skoro formirani klubovi.
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Него у ком клубу је највећи уништитељ српског ватерпола(врло могуче и спорта) у последње две деценије шоло преподобни?!? Питање је хипотетичко, а одговор: тамо где држава највипе сипа и где он као бескорисни лезилебовић може највипе да налапа
G

GostLazar

pre preko 2 godine

Zasto ne bi B92 prenosio?
v

v1ad

pre preko 2 godine

Zato sto je to sport koji nikoga ne zanima dok ne dodje neka olimpijada, evropsko ili svetsko prvenstvo. Ja ni tad nemam strpljenja da ga gledam. Moj predlog za unapredjenje vaterpola je da se igracima daju ronilacke maske da mogu i da zarone i da se tako igra u tri dimenzije a da se umesto u bazenu igra u velikom staklenom akvarijumu da publika moze da vidi ispod vode.
I

Ivan OL 91

pre preko 2 godine

Svaka čast na jačini lige, drago mi je, ali Ipak najjača? Vašaš - Šabac 9:5, Vojvodina - Zuglo 11:14, dueli četvrtih i petih timova iz šampionata prošle sezone. Tako da Ipak mislim da titula najjače lige ide Mađarima
M

Mikiki

pre preko 2 godine

Samo napred Vojvodina!!!
R

Rajka Baregro

pre preko 2 godine

Hoće li prenositi neko?
t

titulaaa

pre preko 2 godine

2012 cuvena tekma u finalu protiv juga bio!!! Zvezda prvak evrope !!!
M

Marco

pre preko 2 godine

To je bilo 2013.
c

colmar

pre preko 2 godine

mislim da je 2013. godina ....
I

Ivan OL 91

pre preko 2 godine

2013
t

titulaaa

pre preko 2 godine

na mnogo sam bio tekmi pa mi se pomesalo, moja greska ako je 2013 ta u pitanju, imam i kartu sacuvanu sa tekme bas... u svakom slucaju super tekma

CZV Zvezda

pre preko 2 godine

Najjaca liga na svetu? Nije 1. april danas
K

Kako?

pre preko 2 godine

Od kad gurbeti znaju da plivaju?
A

Aebre

pre preko 2 godine

ali stani bre crvena zvezda u vaterpolu pa koliko se taj klub gasio
C

Cao,

pre preko 2 godine

Evropski sampion
P

Prke

pre preko 2 godine

Kompleksi rade nema sta....gasili smo se mozda ali smo ugasili i jugoslovene u svim sportovima.xaxa
G

Gost1111

pre preko 2 godine

@prke,ako mislis da si nas uvredio sa tim jugosloveni onda si zesci papak. Mada mislim da nemas vise od 13 godina
D

Dgf

pre preko 2 godine

Kakva najjaca liga pa to je liga djedova. Sve te koje nabrojaste da su se vratili imaju bar 32 godine. Ne budite smijesni.
N

Nele922

pre preko 2 godine

Ti dedovi što ti kažeš su najtrofejnija ekipa ikada u bilo kom sportu.Stani mirno dok izgovaraš njihova imena.
D

Deyan X

pre preko 2 godine

Partizan - sedmostruki prvak Evrope.
Л

Ложач

pre preko 2 godine

И 50гогодишњи бесправни власник спортско пословног центра... Реално и ВКПригревица би са тим условима била 10тостеуки првак европе. О условљавањима да се без партизана не може до репрезентације неки други пут
P

Plivaj mala

pre preko 2 godine

koga ovo zanima?
I

Ivan OL 91

pre preko 2 godine

Itekako te zanima kad počnu OI. Zahtjevaš od njih zlato iako se u vaterpolo razumiješ kao ja u nuklearnu fiziku.
4

44442 do Bg

pre preko 2 godine

Nije Zvezda toliko napravila dobar tim koliko je drzava ulozila u Partizan i dala im 50 godina narednih da igraju za dzabe dok Zvezda mora da placa.
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Држава је неком мајка неком маћеха... Само да се отарасимо комуно југословена који нас већ скоро пуних 8 деценија јашу па ће се и њихово чедо само од себе дезинтегрисати
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Taj isti partizan je doneo vaterpolo u srbiju i doneo sve one reprezentativne uspehe kojima se svi radujete, sve je to iz tog partizana izaslo i kad je uletela lova u zvezdu i radnicki a partizan puko, te dve ekipe su pokupile gotove igrace i za 5 godina nijednog novog nisu stvorili inosetilo se u reprezentaciji. Zato je ovo hvala partizanu sa besplatnim bazenom, ali i pomoc reprezentaciji posto broj mladih kvalitetnih vaterpolista koji je partizan izbacio zaista ogroman i doneo je 90% medalja reprezentacije..
G

Gostttt

pre preko 2 godine

pricas o reprezentativcima tj igracima koji su se isticali u drugom klubovima zvezda vosa i drugi klubovi i da bi dobili status reprezemtatovca morali su vasu kapicu da nose? jel za te igrace pricas da su ponikli u partozanu i racunas kao svoje... bilo je i intervjua gde vaterpolisti sami pricaju o tome, procesljaj malo
s

sportski pozdrav klinac

pre preko 2 godine

@lozac,bas me nasmeja.U stvari,svaki tvoj komentar je top,mrtva trka koji je gluplji i na nivou osnovca.