Ana Antonijević i Barbara Batinić (© MN Press)
Ana Antonijević i Barbara Batinić (© MN Press)

Lajkovac je u modi, niko ne pobeđuje kao Železničar

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.02.22. | 22:18

Budi se Klek, važna pobeda Partizana

Pojačala se Crvena zvezda, kvalitetna je Stara Pazova, međutim, deluje da ove sezone niko ne igra odbojku u Srbiji kao igračice Železničara iz Lajkovca. Dugačku seriju pobeda nastavio je i u 15. kolu, lako savladavđi Inđiju – 3:0 (25:15, 25:22, 25:16).

Izabranice trenera Branka Kovačevića je dominirala u svim aspektima meča: napadom je osvojila 13 poena više (38:25), funkcionisao joj je blok (12:6), potvrdila se u asovima (10:4) i na taj način razoružala gošće iz Srema. Na isti način kao u prvom delu sezone.

Izabrane vesti

Ovo je devojkama iz Lajkovca bila 15 uzaastopna pobeda u ovdašnjim takmičenjima: 11 ih je ostvarila u Superligi, četiri u Kupu Srbije i baš ta forma donela im je status lidera na tabeli. U ovom času možda i prvog kandidata za titulu.

U pobedničkom sastavu najefikasnija je bila Aleksandra Uzelac (15), vrlo dobra je bila i Jovana Miroslavljević (14), dok je za Inđiju Teodora Isailović osvojila 15.

U ostalim mečevima subotnjeg programa, odbojkašice Partizana su bile bolje od Srema (3:0), čime su znatno popravile šanse u borbi za opstanak, dok je, mimo svih očekivanja, Klek upisao premijernu pobedu u sezoni savladavši subotički Spartak.

SUPERLIGA ZA ODBOJKAŠICE - 15. KOLO

Subota

Partizan – Srem 3:0

Železničar – Inđija 3:0

Klek – Spartak 3:1

Nedelja

15.30: Crvena zvezda - Ub

19.00: TENT - Jedinstvo Stara Pazova



tagovi

ŽOK Železničar LajkovacŽOK PartizanOdbojkaSuper liga Srbije za odbojkašice

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara