""
""

Legendarni Spa Frankošam se prikrada GP ludnici

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.01.17. | 13:53

Zovu je i „automobilistička banja“ u Belgiji, ali to izgleda da nije dovoljno jer nije daleko dan kada će se kraljevska motociklistička klasa vratiti na omiljenu destinaciju

Na pomolu je povratak Spa Frankošama u kalendar Moto GP kategorije. Legendarna „automobilistička banja“ u Belgiji mogla bi se vtratiti u kalendar takmičenja isto onako kako je iz njega nestala već davne 1990. godine.
„Želimo da dobijemo velike događaje kao što je to Moto GP. Nedavno sam provela jedan dan u Madridu i sa Dornom, odnosno organizatorom najvećeg motociklističkog takmičenja razgovarala o tome“, rekla je Natali Majle, funkcionerka koja kod organizatora Moto GP, šampionata, odnosno Dorne zasupa interese čuvene belgijske staze.

Izabrane vesti

Kao argument za dobre vibracije staze Belgijanci navode sa je Bredli Smit prošlog leta bio veoma zadovoljan vožnjom, odnosno testovima na njihovoj pisti.
„Potrudiću se da što bolje izvedemo sve potrebne poslove za dobrodošlicu GP karavana. Potrebna nam je profitabilnost, a nju mogu piruštiti jedino Formula 1 i Moto GP“, zaključila je Natali Majle.  

(Foto: Action Images)


tagovi

bredli smitDornaMoto gpVN Belgije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara