Lazar Marinović i Dušan Jović (©MN Press)
Lazar Marinović i Dušan Jović (©MN Press)

Libero Crvene zvezde pojačao Radnički

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.06.23. | 13:50

Dušan Jović je novi igrač kluba iz Kragujevca

Otišli su Janko Pantović i Lazar Stašević, a stigao je Dušan Jović (26). On će biti libero kragujevačkog Radničkog u narednoj sezoni pošto je potpisao jednogodišnji ugovor.

Prethodnu takmičarsku godinu proveo je u ekipi Crvene zvezde, a pre toga je bio član Niša.

Izabrane vesti

Jović je i ranije bio na meti Kragujevčana, ali tada nije bilo dogovora.

"Prvi kontakt između Radničkog i mene uspostavljen je još pre dve godine. S obzirom da sam u tom trenutku imao važeći ugovor sa ekipom Niša, nije došlo do realizacije transfera. Po okončanju minule sezone ljudi iz Radničkog su me ponovo kontaktirali i ponudili mi saradnju, što sam ja sa velikim zadovoljstvom prihvatio", rekao je Dušan za zvanični sajt novog kluba.

Objasnio je Jović i zbog čega se odlučio za ovakav korak...

"Ono što me je motivisalo da dođem u Kragujevac jesu pre svega visoke ambicije kluba u predstojećoj sezoni, kao i sam sastav ekipe, gde je nekoliko igrača koje baš dobro poznajem. Takođe, smatram da je Radnički veoma dobro organizovan i stabilan klub sa upravom koja zna šta želi i sa izuzetno posvećenim stručnim štabom koji je u stanju da izvuče maksimum iz svakog igrača. Iskreno, jedva čekam okupljanje ekipe i početak priprema za novu sezonu".

Radnički će novu takmičarsku godinu dočekati sa željom da se popne na vrh u svim takmičenjima.

"Sezone je duga, tako da treba ići postepeno, korak po korak. U svakom slučaju, nadam se jednoj rezultatski prilično uspešnoj sezoni u kojoj ćemo uspeti da ostvarimo zacrtane ciljeve i ispunimo očekivanja naših navijača", podvukao je Jović.


tagovi

OK RadničkiOK Crvena ZvezdaOdbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara