""
""

Loše veče Partizana u vaterpolo klasiku

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.01.17. | 20:43

Crno-beli u Zagrebu izgubili od Mladosti sa 10:4 u derbiju regionalne lige

Vaterpolisti Partizana izgubili su od Mladosti u Zagrebu sa 10:4 (3:0, 1:1, 3:0, 3:3) u derbiju osmog kola regionalne lige i pali na četvrto mesto na tabeli. Ovo je ekipi Zorana Milenkovića bio tek drugi poraz u pomenutom takmičenju.

Izabrane vesti

Ekipu srpskog prvaka za četiri dana očekuje još teži zadatak jer na Banjici u meču Lige šampiona dočekuje aktuelnog evropskog šampiona Jug iz Dubrovnika.

Večeras je zagrebačka Mladost bila bolji rival od Partizana, mada valja istaći da je dva od tri gola u prvoj četvrtini postigla iz peteraca.

Posle dominacije domaćina u prvoj četvrtini, beogradski crno-beli uspeli su delimično da se vrate u ritam do kraja poluvremena, ali ključni problem bila je loša realizacija u situacijama kada su imali igrača više.

Sve dileme oko pobednika Mladost je rešila u trećem periodu, koji je takođe rešila u svoju korist sa 3:0. Nikako nisu igrači Partizana uspevali da dođu situaciju da se približe domaćem timu. Hrvatski klub rutinski je priveo meč kraju i zasluženo slavio.

Golove za Partizan postigli su Petar Velkić, Radomir Drašović, Aleksandar Andrejević i Filip Radojević. Dvostruki strelci u Mladosti bili su Ivan Domagoj Zović, Andrija Vlahović i Andrija Bašić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Zoran MilenkovićVK PartizanVK Mladost ZagrebRegionalna vaterpolo ligaRadomir Drašović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara