Komentari na vest

Macanti okuplja tim pred EP: Egonu se vraća, nema De Đenaro i Kirikele

n

nugerija bato

pre 9 meseci

Naturalizovana iz Nigerije nije jedina koja je van Italije tj koja nije Italijanka a u reprezentaciji je.

…:

pre 9 meseci

Nije naturalizovana nego je rodjena u Italiji pa je zato dobila pasos i drzavljanstvo, a njeni su izbegli iz Nigerije. Nije bilo naturalizacije, rodjenjem je dobila drzavljanstvo. Vargas je naturalizovana, nit rodjena u Turskoj nit joj koreni imaju veze sa Turskom i plus igrala za Kubu, a Egonu od prvih kategorija u Italiji. Mada imaju dosta naturalizovanih (Italijani), Antropova(igrala za mladje kategorije Rusije), Fahr srednjak je Nemica (pola pola), Malinov(ne igra vise u reprezentaciji od 2018. otac joj Bugarin i igrao za Bugarsku i selektor bio)
s

slovenija bato

pre 9 meseci

Da se rodila u Sloveniji kao igrač Nigerijskog porekla bi igrala za Sloveniju.
p

podatak

pre 9 meseci

Nema ni Malinov, a ni Antropova još nije dobila pasoš tako da verovatno ništa od njenog nastupa na Evropskom.
N

Nnnnn

pre 9 meseci

Malinov ne igra vise od 2018. posle svetskog i to uopste i nije gubitak za Italiju jer je ocajna ne znam ko joj je 2018.na svetskom dao nagradu “best setter” umesto Maji, a 90% poena sjebala losim dizanjem u tom finalu. Antropova je naturalizovana samim tim nema pravo 2 godine da igra za reprezentaciju od dana naturalizacije, to je bio slucaj i sa Vargas.
p

podatak

pre 9 meseci

Malinov bila u timu prošle godine na SP, a na OI u Tokiu bila startni dizač. Da loša je ali ni ove druge 2 što ce ici na EP(Orro i Bosio) nisu neki kvalitet.