""
""

Mandić: Volela bih da sam prva, ali dobro je i srebro

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.06.15. | 09:30

"Zadovoljna sam celokupnim turnirom, jer su me tokom godine pratile povrede", poručila je najbolja srpska tekvondistkinja

Olimpijska šampionka u tekvondou Milica Mandić rekla je danas da je zadovoljna zbog osvojene srebrne medalje na Evropskim igrama u Bakuu.
"Naravno da bih više volela da sam prva, ali srećna sam zbog medalje i zbog toga što tim Srbije sada ima devet medalja, a ima i potencijala za još. Krenulo je od kajaka, streljaštva, pa tekvondoa, prvo mlada Tijana Bogdanović i sada ja", rekla je Mandićeva.

Izabrane vesti

Ona je u finalu borbe preko 67 kilograma izgubila od Francuskinje Epanžu Gledis sa 9:8.
"Zaustavljena sam na neki način u finalu, ali moram da budem zadovoljna. Nisam se dugo borila sa ovom protivnicom. Gledis je veliki šampion i izuzetan protivnik. Ima 33 godine i niz evropskih, svetskih, olimpijskih medalja. Zadovoljna sam celokupnim turnirom, jer su me tokom godine pratile povrede. Bila sam zaista dobra u nekim delovima borbe, tako da na kraju i jesam i nisam zadovoljna", dodala je Mandićeva.

Njen trener Dragan Jović rekao je da ostaje žal što Milica nije osvojila zlato.
"Polagao sam nade u našu mladost, ali ovog puta je prevagnulo iskustvo. Ima dana za megdana. Srešćemo se na nekom narednom takmičenju. Milica je krajem druge runde zadobila udarac u ruku zbog koje je oslabila njena odbrana. Nadamo se da nije neka ozbiljnija povreda", rekao je Jović.

(FOTO: Starsport)


tagovi

tekvondoSrbijaMilica MandićDragan Jović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara