Dragan Marković (©srl.rs)
Dragan Marković (©srl.rs)

Marković napušta kormilo Pančevaca

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.04.24. | 09:32

Iskusni stručnjak na kraju sezone završava misiju u gradu na Tamišu

Na kraju sezone razilaze se putevi Dragana Markovića i Dinama iz Pančeva. Kako stoji na zvaničnom sajtu crveno-crnih, privatni razlozi iskusnog stratega su prevagnuli da popularni Marka napusti grad na Tamišu.

Nekadašnji selektor Bosne i Hercegovine je pre nešto više od godinu dana preuzeo Pančevce posle odlaska Nenada Kraljevskog. Uspeo je da igra finala Kupa Srbije, ali je Vojvodina bila prejaka.

Izabrane vesti

U Super ligi, Pančevci su sa Markovićem na kormilu ponovili prošlosezonski rezultat, četvrto mesto. Izborena je Evropa, EHF kup, a u polufinalu plej-ofa rival je šampion Vojvodina. Lale su favoriti u tim duelima, a prvi meč igra se u nedelju u dvorani Slana bara.

20.00: (2,00) Šartr (8,00) Eks (2,10)

Dinamo je tokom sezone imao mnogo promena u timu, ali i u klubu. Zimus je za sportskog direktora stigao Aleksandar Blagojević koji je tu funkciju obavljao skoro deceniju i po u Partizanu. Klub su u finišu prelaznog roka krajem februara napustili veterani, golman Nemanja Marjanović (Partizan) i levi bek, defanzivni specijalista Duško Čelica (Vranje), dok je tešku povredu kolena zadobio nekadašnji juniorski reprezentativac Srbije Veljko Čabrilo.



tagovi

Dragan MarkovićRK Dinamo PančevoRukometna superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara