Boris Radivojević (©MN Press)
Boris Radivojević (©MN Press)

Meč godine za Partizan, crno-beli zovu navijače na Banjicu

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.11.21. | 14:29

Rukometaši srpskog vicešampiona dočekuju rumunski Baja Mare u prvom meču šesnaestine finala Evrokupa

Crno-beli su u prvoj rundu Evrokupa očekivano eliminisali luksemburžanski Beršem, a u narednoj rundi Partizan čeka mnogo jači rival, rumunski Baja Mare. Prvi meč šesnaestine finala trećerangiranog takmičenje na tlu Starog kontinenta igra se večeras (21.00, RTS 2) u dvorani na Banjici.

Izabranici trenera Nenada Maksića neporaženi su ove sezone u Superligi Srbije. Jedini poraz je doživljen u Luksemburgu u revanšu (30:31).

Izabrane vesti

"Za nas je ovo meč godine. Spremali smo se odlično i odigrali dve dobre utakmice kao pripremu za Baja Mare. Analizirali smo njihovu igru, znamo da su iskusna ekipa i odakle nam preti najveća opasnost, tako da spremni ulazimo u dvomeč i idemo na pobedu i prolazak u osminu finala“, samouvereno govori Boris Radivojević, levo krilo Partizana.

18.00: (6,75) Radnički K. (12,0) Vojvodina (1,15)

Povratnik među crno-bele ponosan je što od ovog leta ponovo nosi boje voljenog kluba.

"Svi koji me poznaju znaju koliko sam srećan što sam se vratio u Partizan. Tu sam 2004. godine načinio prve rukometne korake, a kako nemamo poraz u ovoj sezoni, zadovoljstvo je još veće. Nema mesta kalkulisanju, u Partizanu uvek postoji pritisak i imperativ pobede, ali to je normalno, jer smo najveći klub u Srbiji“.

Radivojević veruje u pune tribine na Banjici.

"Pozvao bih sve navijače da napune Banjicu i budu nam vetar u leđa tokom svih 60 minuta. Svaki čovek nam je potreban i siguran sam da će nam uz odličnu atmosferu biti još lakše da dođemo do pobede“, zaključio je krilo crno-belih.

Cena ulaznica za sve koji žele da bodre crno-bele s tribina je 200 dinara.



tagovi

RK PartizanNenad MaksićEHF

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara