Miloš Bujišić peto pojačanje Crvene zvezde

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.07.22. | 18:41

Iskusni desni bek ponovo među crveno-belima

Rukometni klub Crvena zvezda nedavno je dobio novog predsednika, proslavljenog reprezentativca Dragana Škrbića, koji je već bio član Upravnog odbora crveno-belih, a od prvog dana na novoj funkciji zajedno sa generalnim direktorom i nekadašnjim saigračem Nenadom Peruničićem, radi punom parom na jačanju igračkog kadra.

Posle Branka Kankaraša, Izraelca Rotema Segala, Tunišanina Ramzija Majduba i golmana Nikole Perića, trener Ratko Đurković dobio je još jednog igrača: 33-godišnjeg Miloša Bujišića.

Izabrane vesti

Iskusni desni bek vratio se u svoj matični klub iz redova najtrofejnijeg izraelskog kluba, Hapoela iz Rišon Leciona. Od 2014. nastupao je u Izraelu i godinama bio jedan od najboljih stelaca i igrača lige, tako da se očekuje da značajno pomogne crveno-belima.

Pre odlaska u Izrael, gde je igrao za Nes Cion, Hapoel Ber Ševu i poslednje tri sezone za pomenuti Hapoel Rišon Lecion, Bujišić je nastupao za kiparski Enosis, Rudar iz Kostolca, mađarski Pečuj, PKB i BASK, dok je za Crvenu zvezdu igrao samo u mlađim selekcijama, te će sada debitovati i za prvi tim. Bio je i član Univerzitetske reprezentacije Srbije 2011. godine, koju su predvodili bivši treneri Crvene zvezde Bratislav Stojmenović i Igor Nikolić.

Osveženo rukovodstvo crveno-belih radi punom parom ovog leta, pa se može očekivati još dolazaka u Ljutice Bogdana.



tagovi

RK Crvena zvezdaRukometni transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara