Uroš Bregar (©MN Press)
Uroš Bregar (©MN Press)

Mogu li Crnogorke da padnu pred punim tribinama u Zrenjaninu?

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.02.24. | 15:00

Selekor Uroš Bregar i najiskusnije reprezentativke, Sanja Radosavljević i Jovana Risović, pozvale navijače da ispune Kristalnu dvoranu u banatskom gradu

Ženska rukometna reprezentacija Srbije sutra će od 18 časova u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu dočekati Crnu Goru u trećem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Tim povodom je u Gradskoj kući u gradu u Banatu održana konferencija za medije. Uz selektora Uroša Bregara i reprezantativke Jovanu Risović i Sanju Radosavljević, delegaciju Rukometnog saveza Srbije predvodio je generalni sekretar Aleksandar Brković.

Izabrane vesti

Selektor Uroš Bregar istakao je još jednom gostoprimstvo i dobre uslove za boravak i odigravanje utakmice u Zrenjaninu, podsećajući da je naša reprezentacija ovde uvek ostvarivala dobre rezultate.

Dobro se ovde osećamo, kvalitetno treniramo, imali smo uoči ove utakmice četiri treninga do sada u Zrenjaninu. U tim su se vratile kapiten Jovana Risović i Marija Petrović, koje nisu igrale na Svetskom prvenstvu, imali smo i manjih zdravstvenih problema, a što se sutrašnje utakmice tiče, pred nama je dobro organizovan i jak protivnik kog dobro poznajemo. Napravili su dobar rezultat na poslednjem Svetskom i Evropskom prvenstvu i sigurno da će nam puno značiti podrška publike, koju ovim putem pozivam da nas bodri. Obećavam da ćemo se boriti i dati sve od sebe, kako bi se na kraju zajedno radovali”, poručio je selektor Bregar.

Kapiten našeg tima, golman Jovana Risović, takođe je srećna što su reprezentativke Srbije opet u Zrenjaninu, jer je na svakoj utakmici do sada atmosfera bila dobra, uz punu halu.

Nadam se da će tako biti i sutra, da će nas publika voditi do tog nekog pozitivnog rezultata koji nam je preko potreban pred poslednje dve utakmice u aprilu. Crna Gora je kvalitetna ekipa, u ovom sastavu je vež duže vreme, igraju čvrstu odbranu i nadam se da ćemo moći da im pariramo na najbolji mogući način i na kraju slaviti”, rekla je Risović.

Sa svojom saigračicom usaglasila se i Sanja Radosavljević.

Uvek su nam navijači ovde davali ‘vetar u leđa’ i bili sjajna podrška na terenu”, istakla je pouzdana krilna igračica naše reprezentacije.

Vukosava Đapić Atanacković pozvala je sugrađane, u ime Grada Zrenjanina i Sportskog saveza grada, da sutra pomognu našim reprezentativkama u nastojanjima da zabeleže pobedu u ovom meču.

Svakako možemo da budemo ‘igrač više’, a napomenula bih da je cena ulaznice simboličnih 100 dinara i da će sav prihod biti usmeren u humanitarni fond ‘Sportom za bolje sutra’”.



tagovi

Uroš Bregarženska rukometna reprezentacija SrbijeŽenska rukometna reprezentacija Crna Gora

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara