""
""

MOZZART CAZZINO slavi rođendan!

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.12.17. | 11:18

Verovatno jedini rođendan na kome slavljenik deli poklone

Svaki pravi ljubitelj igre na aparatima zna koje mesto bi trebalo posetiti petkom ako ste raspoloženi za dobar provod i fantastične dobitke, ali ovaj petak je specijalan. Ovog petka imate razlog više da posetite najpopularniji slot-klub u gradu, jer MOZZART Cazzino slavi prvi rođendan.

Izabrane vesti

Ovo je verovatno jedini rođendan na koji nećete morate da donosite poklon, već će slavljenik vama deliti poklone. U petak 15. decembra od 18.00 do 22.00 održaće se rođendanska proslava, a svi igrači koji uplate 1.000 RSD na bilo kom aparatu dobiće poklon vaučere za igru u vrednosti od 2.500 poena. Prijatna atmosfera luksuznog prostora u Ustaničkoj 170, igre svetske klase, šestocifreni džekpotovi, savršen ketering i atraktivne Mozzartove hostese, učiniće da se glamur i sjaj Las Vegasa osete u Beogradu.

Obavezno ponesite dobro raspoloženje, a ostalo prepustite nama. Svi znaju gde aparati najviše daju, saznajte i vi! Dođite i uverite se zašto je Mozzart mesto najvećih dobitaka!

Pratite našu promo stranicu na sajtu Mozzartbet i prvi saznajte sve o budućim akcijama, a imamo dojavu da će ih biti svakog petka. 


tagovi

aparatiMozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara