"Aleksandar Kukolj i Koviljka Lončar"
"Aleksandar Kukolj i Koviljka Lončar"

MOZZART podrška džudisti sa diplomom Aleksandru Kukolju

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.04.16. | 15:46

Dogovorena saradnja sa najtrofejnijim aktivnim srpskim džudistom

Aleksandar Kukolj i Koviljka LončarImpresivna karijera 25-ogodišnjeg džudiste Aleksandra Kukolja kao povod i početak saradnje sa kompanijom MOZZART kao rezultat sastanka sa generalnom direktorkom Koviljkom Lončar i direktorom korporativnih poslova Zoranom Puhačem.

Kao osvajač Svetskog kupa, Mediteranskih igara, osvajač tri evopske medalje u različitim kategorijama, višestruki prvak Srbije za seniore Aleksandar je, reklo bi se, do sada osvojio skoro sve što se u svetu džudoa osvojiti može, ali nastavlja da pomera granice. Već duže vreme se stabilno nalazi u prvih 15 džudista na svetskoj rang listi, a trenutno trenira u džudo klubu Rakovica.

Izabrane vesti

Na sastanku se razgovaralo i o značaju obrazovanja, koje je Aleksandru jedna od veoma bitnih stvari u životu, ako uzmemo u obzir da je i u osnovnoj i srednjoj školi bio učenik generacije i da je u rekordnom roku završio studije ekonomije na Megatrendu, uz punu podršku  profesora, što je opravdao svojim sportskim i profesionalnim rezultatima.
"Podrška koju sam dobio od kompanije MOZZART će mi biti od velike pomoći u razvoju sportske karijere, posebno u ovoj godini u kojoj predstoje najveća svetska takmičenja, a džudo je nažalost neprofitabitabilan sport", rekao je Aleksandar Kukolj.  

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici


tagovi

MozzartdžudoAleksandar Kukolj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara