Mozzart uz podršku legendarnih sportista pokreće projekat besplatnih škola sporta!

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.03.21. | 16:20

Oko 300 dečaka i devojčica uzrasta od sedam do 11 godina imaće priliku da bez ikakve nadokade treniraju, a najbolji idu na kampove kod Dejana Stankovića, Miloša Teodosića, Atanasijevića i Rosića, odnosno Ratka Nikolića. Prijave se šalju na adresu besplatneskolesporta@mozzartsport.com

Mozzart i šampioni vraćaju stare vrednosti – da sport ponovo bude dostupan svoj deci. U saradnji sa brojnim osvajačima medalja i našim legendama, ova kompanija pokreće veliku akciju - šest meseci će finansirati rad četiri besplatne škole sporta (fudbal, košarka, odbojka i rukomet) – u Beogradu, Nišu i Aranđelovcu. U tom periodu će gotovo 300 mališana uzrasta od sedam do 11 godina moći da trenira bez ikakve naknade, što je velika olakšica za roditelje. Najvredniji i najposvećeniji iz svake školice će pohađati prestižne kampove Dejana Stankovića (Deki 5), Miloša Teodosića (Teo 4), Aleksandra Atanasijevića i Nikole Rosića (Play Volley), kao i kamp Ratka Nikolića.

Prijave se šalju na adresu besplatneskolesporta@mozzartsport.com, a na promociji školica u aprilu biće velika imena našeg sporta. Legendarna odbojkašica Vesna Čitaković će prisustvovati prvom javnom času odbojke u Beogradu 10. aprila, košarkaški reprezentativac Srbije Stefan Jović 17. aprila u Nišu, a proslavljeni rukometaš Ratko Nikolić u Aranđelovcu 25. aprila. Specijalna iznenađenja spremaju se za javni čas fudbala 4. aprila!

Izabrane vesti

“Ovo je jedna sjajna akcija, veliko mi je zadovoljstvo što ću biti deo nje i tima koji će raditi sa decom. Svedoci smo da danas mnogi baš zbog nedostatka sredstava odustaju od bavljenja sportom, a ovim projektom to možemo promeniti i dokazati da nije sve u novcu. Sport je uvek u modi, bitno je da se deca bave njim bar rekreativno. Verujem da će se među polaznicima škole naći i neki budući profesonalni sportisti”, istakla je Vesna Čitaković.


Oko 300 dečaka i devojčica će biti odabrano za pohađanje školica, a najredovniji će biti dodatno nagrađeni, jer se sprema niz atrakcija. Zamisao je da sport ponovo postane dostupan svima, da i roditelji koji nisu u mogućnosti da plaćaju članarine u klubovima pošalju decu na sport i to kod asova koji su ispisivali stranice istorije.

“Kompanija Mozzart je prepoznata u javnosti kao generator srpskog sporta zbog niza akcija koje su realizovane prethodnih godina - od izgradnje košarkaške infrastrukture, do podrške najznačajnijim sportskim institucijama u zemlji, ali i nižerazrednim klubovima. Ovaj novi projekat je pokrenut sa namerom da fokus sa pandemije, društvenih mreža i ograničenih socijalnih kontakata prebacimo na zdrav teren, da podstaknemo ljude od najmlađeg doba da treniraju, usvajaju zdrave životne navike, ali i da se uče liderstvu, timskom duhu i svim drugim vrlinama koje se stiču kroz bavljanje sportom. U projekat će biti uključena najveća sportska imena naše zemlje, a klubovi koje smo odabrali da sa nama realizuju ovu važnu akciju su veoma posvećeni radu sa najmlađima. Uvereni smo da će deca u ovim školama dobiti još veći motiv da treniraju i da će posle susreta sa legendama našeg sporta i oni početi da sanjaju medalje sa najvećih takmičenja”, istakao je Borjan Popović, direktor korporativnih komunikacija Mozzarta.


tagovi

Mozzart škola sportaDejan StankovićMiloš TeodosićAleksandar AtanasijevićRatko NikolićVesna Čitaković ĐurišićStefan Jović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara