Najbolji protiv najgorih

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.10.18. | 14:00

Nastavljamo sa predlozima iz KHL-a

Došla je reprezentativna pauza, a to znači - čeprkanje po svim mogućim meridijanima u potrazi za nekom dobrom kvotom. U petak su na programu mečevi u KHL-u tako da obratite pažnju i na hokej. Ko zna, možda se ovde uhvati neki fiks... Kada je reč konkretno o današnjim mečevima, čini nam se da bi trebalo obratiti pažnju na dva meča. Pre neki dan smo predložili pobede Jokerita i Barsa iz Kazanja, a ko je ispratio, mogao je da zaokruži solidnu kvotu.

Elem, danas bi možda vredelo probati sa kecom na Avtomobilist. Domaćin još nema poraz, a sezona je već odmakla. Imaju 16 pobeda zaredom od početka i uverljivo su najbolji tim u ligi, dok su gosti najslabiji sa samo pet bodova i već je sada jasno da se mogu oprostiti od doigravanja. Avto je složio neverovatnu ekipu, izuzetno su jaki u napadu, gotovo savršeno balansirani i izgledaju nepobedivo. Rekord u KHL-u je 20 pobeda u nizu, a sada idu na obaranje istog i 17. trijumf zaredom im danas "ne gine" jer je protivnik najlakši mogući.

Izabrane vesti

Još jedan par na koji vredi obratiti pažnju je Dinamo Minsk - Lokomotiva Jaroslavlj. Minsk je poslednji na Zapadu, izuzetno su loši i imaju tek četiri pobede u 15 utakmica ove sezone, dok je Lokomotiva jedna od najboljih ekipa u šampionatu, igraju sjajno, četvrti su na Zapadu iza elitnih timova i vezali su tri pobede. Da se razumemo, razlika između ovih timova je nebo i zemlja . Takođe, Lokomotiv voli gostovanja, dobio je četiri od šest gostujućih utakmica ove sezone.

KHL

Petak

 

Foto: Shutterstock


tagovi

hokejhokej na ledu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara