(©MN Press)
(©MN Press)

Najnovije vesti iz Italije: Marko Podraščanin napušta Trentino

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.02.24. | 12:58

Prošle godine ostali bez Srećka Lisinca, a uskoro će i bez kapitena

Zna se koliko Marko Podraščanin znači Trentinu. O njegovoj ulozi u klubu dovoljno govori i kapitenska traka koju je dobio prošlog leta. Međutim, očigledno da dogovora o nastavku saradnje posle tekuće sezone nije došlo.

Naime, šampion Italije je nedavno produžio ugovore sa Danijeleom Lavijom, Alesandrom Mikjeletom i Rikardom Sbertolijem. Tri nedelje kasnije oglasila se na društvenim mrežama agencija koja vodi Markovu karijeru sa objavom u kojoj je rečeno da Srbin neće ostati u klubu.

Izabrane vesti

"Najnovije vesti... Marko Podraščanin, kapiten Trentina, posle četiri godine napušta klub. Igrač koji važi za najboljeg blokera u italijanskoj ligi u poslednje tri sezone i koji je trenutno vodeći na top listama, u potrazi je za novim klubom. Njegov mandat u Trentinu je bio izvanredan - obeležen je zapaženim dostignućima kao što su dva finala Lige šampiona, trofejom u Superkupu, drugo mesto u Kupu Italije, i kao najveći uspeh - osvajanje skudeta prošlog maja. Zanimljivo da Trentino, posle prošlogodišnjeg odlaska Srećka Lisinca, sada ostaje bez još jednog srednjeg blokera svetske klase. Njih dvojica su verovatno bili najbolji par srednjih blokera na svetu. Koliko je Trentino ovim oslabljen videće se u narednim sezonama", navodi se u objavi na Instagramu agencije "Volleyballforever".

Prošle godine početkom marta je slična objava okačena na ovom profilu - samo sa Srećkom Lisincem u glavnoj ulozi. Očigledno da igrači nisu uspeli da pronađu zajednički jezik sa klubom, pa je njihov agent želeo da se to zna odmah, kako ne bi bilo spekulacija o napuštanju kluba.

Lisinac je sada u poljskom Projektu iz Varšave, a ostaje da se vidi gde će put navesti njegovog kolegu iz reprezentacije Marka Podraščanina.



tagovi

TrentinoOdbojkaški transferiMarko Podraščanin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara