Komentari na vest

Navijači su izabrali: Tijana Bošković MVP elitnog takmičenja

m

mito(man)

pre 3 meseca

A mi od Brakocevicke nemamo takvu igracicu.
K

Kaži nam Brundo

pre 3 meseca

Jel uzima Gvideti medalju u Parizu?Red je nakon 25 godina rada da i on oko vrata stavi tu jednu olimpijsku a onda i svetsku medalju jer ih do sada kao trener raznih reprezentacija nije osvojio tj bio je jako daleko od situacije i da se bori za njih!Kaži nan dobri naš Brundo...
B

Brundo

pre 3 meseca

Koliko je to puta vidjeno u reprezentaciji.Ona po 25-30 poena a primaci 2-3.Busa ponekad odigra mec sa jednim poenom a zadatak joj je da bude pomoc u napadu.Sto se Ezacibasija tice treba im drugi trener.Akbas je mnogo zelen.
č

činjenica

pre 3 meseca

Bušin zadatak ama nikad nije bio da bude pomoć u napadu nego da skriva Brankicu na prijemu pre a sada Uzelac verovatno(iako se i ona popravlja na prijemu u brazilskoj ligi).
B

Brundo

pre 3 meseca

Brankica vise ne igra kao pre.Mora neko drugi da zapne.Odbojka je timski sport.Sto manje Tijana Boskovic igra to bolje jer onda ima vecu efikasnost.Od nje je sasvim dovoljno 20 poena po mecu.Pitanje je sta ce druge da rade i koliko one mogu?
Č

Činjenica 122

pre 3 meseca

Činjenica sedi 1 Kakvo pokrivanje kakve gluposti.Onda treba libero bilo koji da igra primača u Srbiji.Imaju bolji prijem od nje sve i jedna a svakako ne napadaju i ne blokiraju kao ni ona.
M

Mokri lug

pre 3 meseca

To je bio zadatak Tijane Malešević a ne Buše i posle Lazović je imala tu ulogu kada je u igri.Kome treba krajnji napadač koji nema napad.To je polovičan igrač.Naopako da u Srbiji nemamo primača da može primi servis i napada.Svetska šampionka koja ne može loptu proći.To samo ima u ženskom sportu.Komedija.
d

druze sta

pre 3 meseca

naprica, pa Vargas nam sama uzela finale svojom poenima.. Ona i Tijana moraju pucati koliko god mogu , ne ostavlkaju se one bez lopte zbog Buse. odmarati i eventualno u laksim mecevima i to je to..
č

činjenica

pre 3 meseca

Bukvalno je Bušin zadatak u finalu SP 2018 bio da pokriva Brankicu na prijemu i da se uz libera Popovic brani u polju. To joj je zadatak bio i u finalu protiv Turske 2019. Lazovic i dalje nije dobila tu ulogu koja je Buša imala u njenim godinama(Buša sa 24 godine bila starter u svetskom finalu i imala jako dobre procente na prijemu) dok se Lazovic još nije izborila za svoje mesto vec ce vrlo lako ispasti iz rostera za Pariz kao 5 primač. Što se Brankice tiče ona je stvarno super odigrala ovu polusezonu u Kini i ponovo skače kao pre, ali opet ako to uzmemo sa rezervom imaš Uzelac kao drugu opciju za ofanzivnog primača. Sve i da se Brankica vrati vrlo teško da ce postava biti Brankica+Uzelac vec jedna od njih 2(ili eventualno Lozo) + Buša ili Lazovic kao defanzivniji primači.
P

Pera BG

pre 3 meseca

činjenica Pa da Majin zadat je bio pošto je uvek bio pomeren prijem kad je Buša na mreži da samo diže u drugu liniju preko glave.Tijanin zadatak je opet bio da puca teške lopte sa 3,5 metra iz drugog reda i sve na trojni blok jer Buši niko ne skače.To je ta taktika sa sjajnim zadacima.Sve u svemu taktika za školsko takmičenje ali samo u osnovnim školama...Već u srednjoj školi teško da može proći...
T

Tole Topola

pre 3 meseca

Brankica Mihajlović imala 19 poena u finalu 2018 prvenstvo sveta. Bianka Buša 6 poena za 5 setova a od toga 2 poena servisom,2 iz bloka i 2 iz napada,jedna kuvana lopta JEDAN POEN SMECOM ZA 5 SETOVA PRIMAČ OSVOJI.Tijani sve spomenik da podignu.Kraj i tačka.
S

Sandraaaa

pre 3 meseca

@Mokri lug, pa po meni Katarina Lazovic ce naslediti tu poziciju koju igra Bianka. Okej prijem, bolja u odbrani od Bianke i koliko toliko bolja u napadu od Bianke. I jos jedan razlog zasto ja vise gotivim Drcu od Maje je taj da Drca potencira igru sa srednjacima, dok Maja ima faze kad ne vidi nikog na terenu sem Tijane. Nasi srednjaci su odlicni u napadima, Aleksic napada sve koreje alme penale, Stevanovic isto, Popovic sve sem koreje, pa nama u finalu SP posle Tijane najefikasnija bila Stevanovic, devojka ih ubila korejom. Cak sam citala o Drci da su navijaci prezadovoljni jer prosle godine kad je Makris Karneiro bila srednjaci sluzili kao lutke u polju u toku napada, a sad ona Asli Kalac po 10 poena iz napada ima nekad i vise koliko joj lopti daje Drca i rasterecuje malu onu ruskinju i Stisnjak, kao i Eda svaki put skoro dvocifrena jer dobija lopte i napada. A Makris samo gurala u zonu 4 ruskinji ili iza ledja Vargas i to je to. Bianka uopste nije napadacki tip mislim da je u tom segmentu igre i bolja Lazovicka.