Komentari na vest

Neka nova Hrvatska sa islandskim dirigentom počistila Nemce u Hanoveru

V

Vremeplov

pre oko 2 meseca

Sigurno,Sigurson za 2 dana napravio od Hrvatske cudo. I kod Perkovca je pala Spanija a posle potop.
A

Ante081

pre oko 2 meseca

Zato što se on samo pripremao za Španjolsku, za ove ostale utakmice mislim da se i nije pripremao, pa smo završili tako kako smo završili. Zapravo dan danas kažem da smo mi trebali biti u onom polufinalu a ne njemacka ali eto nije ni bitno na kraju, bilo pa prošlo! Sigurdsson nije na klupi ni mjesec dana, došao je pred jako bitne kvalifikacije u one kvalifikacije "biti ili ne biti" i odradio ih samouvjereno deklasirajuci i Austriju i Njemačku uz jedva par treninga i 2 dana razmaka od obje utkamice. Previše promjena nije ni moglo biti u takvim okolnostima, al eto sada će biti onaj turnir u 5 mjesecu sa danskom,norveškom i argentinom i još onih 40 dana priprema za OI sredinom 6 mjeseca, tako da možemo očekivati još jaču i bolju Hrvatsku kako u napadu tako i u obrani!
R

Realnoo

pre oko 2 meseca

Peti na poziciji je bolji od naseg prvog
G

Gostimirko

pre oko 2 meseca

Koliko samo znači dobar selektor, a Srbija drzi onog Stevanovica u vaterpolu koji na 7 takmičenja medalju ne može uzeti, ma ni prići istoj (vodiće i na OI znači ništa od medalje) i u odbojci Kolakovića (pa taj nije za Ribinice, čast kraljevčanima). Kao da je nekom cilj da budu loši rezultati.
M

MarkoZg

pre oko 2 meseca

Da smo imali Kuzmu onakvog kakav je bio u prvom dijelu, bila bi ovo i još jača pobjeda rezultatski za nas! Bravo Hrvatska, Bravo Sigurdssone, možemo biti optimisticni jako na OI, kada bude sigurdsson imao 40 dana priprema za OI!