Print Screen (Twitter Trefl Gdanjsk)
Print Screen (Twitter Trefl Gdanjsk)

Nema Božića bez Kevina (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.12.23. | 15:07

Sjajan marketing odradili su u Odbojkaškom klubu Trefl Gdanjsk

Božić bez filma Sam u kući - teško da to može da se zamisli. Mnogo generacija je odraslo uz te filmove, a definitivno će slična tradicija i da se nastavi...

Nisu zaboravili ni Poljaci da se približava doba godine kada je baš taj film na kućnom repertoaru. Upravo iz toga se izrodila i sjajna ideja za najavu naredne utakmice Trefl Gdanjska.

Izabrane vesti

Ovaj klub je pripremio filmski poziv za svoje navijače za utakmicu koja se igra danas od 17.30 protiv Olština.

U glavnoj ulozi je ni manje ni više nego odbojkaš koji se zovi Kevin. Nije mu prezime Mekalister, već Sasak - ali bitno je da je sam u kući.

Tačnije u ovom slučaju poljski odbojkaš ostaje sam u Ergo Areni u Gdanjsku. U klubu se nadaju da će ovakav poziv motivisati što više navijača da ispune tribine...

Trefl Gdanjsk je trenutno na šestoj poziciji sa skorom 7-5, a današnji protivnik Olštin je deveti sa 6-5 i utakmicom manje. Definitivno je ovo jedan od derbija kola, tako da će podrška sa tribina biti preko potrebna.

Kada se pogleda ovaj video za najavu meča onda i ne čudi što Poljaci pune dvorane na odbojci čak i na utakmicama koje nemaju veliku važnost. Desetka za marketing.




tagovi

Poljska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara