Komentari na vest

Nije više Mandić, ali medalje osvaja - Milica dva meseca posle porođaja pokorila Balkan

C

Coran

pre 5 meseci

KAKVA KRALJICA!!
G

Gost1389

pre 5 meseci

Boze sacuvaj, sta ljudi komentarisu odje. Ps nek si ti upucen/a, sad nam je svima lakse kad znamo to. Gracias
G

Gostionica

pre 5 meseci

Svaka njoj cast na svemu. Ali meni nikad nece biti jasno zasto uspesne sportistkinje menjaju prezime. Osvojila si sve sto mozes pod jednim imenom i prezimenom i onda kao samo promenis to iskljucivo iz razloga zato sto je tradicija. Njen izbor logicno ali ne razumem zasto tako olako shvate deo svog imena.
k

kshshsbso

pre 5 meseci

Sam si rekao tradicija, a i mozda je njenom mužu baš stalo do toga. Ja kad sam se zenio, bilo mi je bitno da žena uzme moje prezime. A Milici svaka cast sto je uzela muzevljevo prezime, iako je poznata licnost. To se zove ljubav ♥️
@

@odgovor

pre 5 meseci

Smatraju da tako pokazuju ljubav prema suprugu, najcesce su muzevi oni koji nisu uspeli u sportu (sto je ovde slucaj), kao i Vuleta (ex Spanovic). To su momci zeljni nekog uspeha, negde da i njihovo ime bude zabelezeno jer su i oni sve radili kao i drugi ali nisu uspeli iz razno raznih razloga, za koje oni vecinom smatraju da nisu imali srece ili ih je neko sputao. Obrlate devojke, stvaraju im pritisak kako su oni deo njihove karijere, kako su se oni necega odricali zarad nje, sve zarad zadovoljenja neke licne sujete. Ovo pisem jer sam upucen u ova dva slucaja.
G

Gostionica

pre 5 meseci

@ksh Ja mnoge tradicije podrzavam i one su na neki nacin jedno od obelezja naroda, ali licno mi se ova tradicija ne svidja toliko jer se previse bezrezervno uzima u obzir. Generalno smatram pogresnim ono popularno shvatanje da je uzimanje muzevljevog prezimena nesto podrazumevano i da je bruka ako zena zadrzi svoje. To treba da bude licni izbor osobe jer je to bukvalno deo tvog identiteta. Kao sto postoje slucajevi gde zena koja uzme prezime ne voli toliko muza, tako postoje i slucajevi kada zena ne uzme prezime, a voli muza najvise na svetu. Zato smatram da tu tradiciju treba da postuju samo oni koji iskreno vole takav obicaj, a ne samo zato sto je tako bilo i pre mnogo vekova. A sto se vas dvoje tice, iskreno vam zelim sve najbolje :)
k

kshshsbso

pre 5 meseci

@Gostionica Hahahahaa hvala brate puno na cestitkama 😀 Slazem se da to treba da bude licni izbor, ni ja ne mislim da je muskarac papucar ako zena zadrzi svoje devojačko prezime, al meni nekako lepse da se muz, zena i deca prezivaju isto. U svakom slucaju, svako nek radi sta mu odgovora