Komentari na vest

Nikola juri prvo svetsko zlato, Poljaci treće uzastopno

G

Gost78

pre preko 1 godinu

Tačno sam znao da će da se pojavi gomila lokalnih luzera koji će da krenu da pljuju po čoveku. Šteta što čovek nije igrao za režimske klubove pa nema standardnih zvezda-partizan klinačkih prepucavanja.
G

Gost 559

pre preko 1 godinu

ajmo Nikola po zlato pun gas
R

Realno...

pre preko 1 godinu

Pa šta će nam takvi?? Kako onda da se ubacuju lažni talenti u reprezentaciju?? Mamini i tatini sinovi...Šta sa njima posle..?
č

čovek

pre preko 1 godinu

Koji je započeo akciju zvanja menadžerskih igrača u reprezentaciju, za kinticu može sve na spisak
m

mikasa

pre preko 1 godinu

Voleo bi da nikola uzme zlato, covek na mestu, profesionalac sto posto. Al nama takvi ne trebaju. Nikola okiti se zlatom zasluzio si!!!
V

Vodi ga ćiku

pre preko 1 godinu

Smaraš. 4 godine imao, ušao iz patika u trenerske cipele (i odmah selektor, ni manje ni više?!), dobio generaciju na vrhuncu moći i šta? Rezime 1 Evropska bronza... I B svetska liga. Kao da su Poljaci pre njega bili niko i ništa, a ne, ček ljudi su dvostruki uzastopni svetski šampioni. I u Peruđi je dokazao zanat, sa ubedljivo najjačom evropskom ekipom je uzeo italijanski kup i to je to, najuren po završetku iste. A Zaksa i bez njega opet prvaci Evrope, hm? Vidi se jasno taj efekat trenera koji ekipe diže iz pepela...
g

goust21

pre preko 1 godinu

jak profesionalac bez dana boravka u klupi.veci je profesionalac njegov brat koji je uprkos uspesnoj igrackoj karijeri i tome sto ne radi zvanicno kao odbojkaski trener stekao akademsko znanje za razliku od ovog prepotenka.jedan je vanja rodjeni pobednik