Komentari na vest

Nisu koštali kao neki prethodni, ali imaju dušu: Drugi trofej ove sezone za Vošu

N

Naopako

pre 2 meseca

Ali vosin put do trofeja je za anale! Svaka cast!
s

stefabvb

pre 2 meseca

Na utakmici sa zvezdom, bajandic puca pajp i prelazi u polje zvezde a lopta se odbija identicno kao danas, zvezda trazi celendz i ne dobija poen, danas za istu situaciju vojvodina trazi celendz i uspesan je, dobijaju poen, lopta se od odbrane odbija na identican nacin, al eto samo malo zapazanje. I bas je bezveze prekinuti slavlje igraca vojvodine na kraju utakmice celendzom. Sportski pozdrav
C

Chiske1

pre 2 meseca

Sudija je juce bio bezprekoran, svaku gresku je na kraju ispravio. Nisam gledao protiv zvezde utakmicu ali mislim da je jako tesko uz chelendz da se mulja i namesta. Juce su i timovi bili odlicni i priznavali su pre chelendza u par situacija greske i to je po meni highlight utakmice. Za razliku od crnih koji su prosle godine maltene na seljanu uzeli trofeje i na kvarnjaka... Zato su danas tu gde jesu.
Г

ГГБ021

pre 2 meseca

Браво момци, полако али сигурно идемо по титулу! Напред Воша!
V

Vojvodina mlsda

pre 2 meseca

Vlada i sada. Mi navijači Vojvodine treba da umesto fudbalera gledamo Odbojkaše koji su nas toliko obradovali od 77 kad je Vojvodina osvojila Prvi KUP u YU do sad i ubuduće. Bravo OK VOJVODINA
C

Chiske1

pre 2 meseca

Oduvek mi je OK Vojvodina bila klub no1, prve utakmice koje sam gledao uzivo su upravo utakmice OKV, nekako nam je porodicna tradicija da pre FK prvo idemo na utakmice OK. Tako je bilo sa mnom, tako je bilo sa mojim mladjim bratom tako ce da bude sa mojim sinom kada malo poraste. To je nesto neprocenjivo. Ako je OK u istom terminu kao FK ili bilo koji drugi sport uvek se odabere OK (kao sto je bila situacija i juce, dok se nije zavrsilo finale fudbal nije ni postojao) i tako ce da bude zauvek! I maltene je bilo super sto su juce isli jedni za drugim gde se tacno videlo sta znaci zelja borba i talenat naspram primadona iz FK.
P

Pazi Vosa gazi!

pre 2 meseca

Tako je,bravo.Prava prica.Idemooooo...
G

Gost 0027

pre 2 meseca

Malo je čudno da Protić nema mesta i da ga niko nije zvao u super žensku ligu Srbije.Decko je dugo bio sa Terzom a uzeli su evropsko 2011.Lepo je da je u Srbiji i eto ga u finalu sa Mladim Radnikom.
N

N Sad 007

pre 2 meseca

Prota je naš Novosađanin
Ž

Žak 024

pre 2 meseca

Žakić iz Subotice OK Tent Vojvodina je odbojkaška uvek bila
r

racan

pre 2 meseca

stankovic 16 poena
C

Chiske1

pre 2 meseca

Bravo