Komentari na vest

Nisu razočarale: Odbojkašice sigurnim koracima prošetale do bronze

s

sale 84

pre preko 2 godine

Koliko strucnjaka majko mila, ovako ne postoji selektor na kugli koji ne bi vodio Brankicu u nadi da ce da se oporavi, druga stvar ne da ne moze uvek zlato ne moze ni medalja od 2015 mi imamo niz od 6 medalja 3 zlata srebro i dve bronze to niko nema konkurencija na evropskom tlu turska ita holand ita i rus dodas brazila usa i kinu pa vidi nemamo mi taj fond igracica i izbor kao amerikanke nedostatak brankice i stefane koji je nas prvi srednji je osetan ide evropsko znajuci nas sve sem zlata je neuspeh po nekima anije tako svaka medalja vredi kako se prica kaca lazovic ce dobiti sansu pa cemo da vidimo i da li ce brankica moci da nastupa
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Bronza!Nismo odigrali na vrhunskom nivou ali protiv Juzne Koreje je toliko dovoljno bilo.Tijana opet gotovo sama resava sve,prijem opet los i u neku ruku sam srecan sto rival nije bio neko jaci jer sve o cemu smo govorili ovde nekoliko nas a sto vecina odbija da shvati se nastavilo,serve opet sa dosta gresaka ako izuzmemo naravno Tijanu,neki njihovi servisi koji bi trebali sigurni prijem da budu su kao o tarabu leteli u aut nakon naseg "prijema".Nije puno ostalo do evropskog prvenstva,neka se uigraju sto je bolje moguce za ovo vreme,samo sto se plasim da se u igri nece mnogo toga promeniti i da ce opet iskljucivo Tijana da se pita za sve i sve ove prosle medalje su delo njene sjajne ruke.
S

Sipa

pre preko 2 godine

Bravo !
m

milutin 15

pre preko 2 godine

ogroman uspeh svaka čast,amerikanke u ovom trenutku za klasu od svih bolje

Wolfasin

pre preko 2 godine

Tijana Bošković odlična, praktično bez nje bi mogli da sanjamo medalju. Naravno svaka čast svima sve ste bile super. Uživanje je gledati Vas.
B

Brundo

pre preko 2 godine

Da me neko pita kako bih opisao ucesce Srbije na OI rekao bih - sou Tijane Boskovic.33 poena protiv Juzne Koreje.Treba nam jos jedan strelac koji ce da postize 15-20 poena po mecu jer postoji ogromna razlika izmedju Boskovic i drugog strelca reprezentacije.To je Milena Rasic.Boskovic ima 192 poena a Rasic 63.Ogroman jaz.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Najvise sa tobom sam pricao ovde jer malo ko ovde poput tebe hoce to da shvati i bukvalno upire prstom i prica kako neko mrzi ovog i onog a ocigledno da ili nece da vidi sustinu ili jednostavno ne znaju a prave se pametni.Njih dve su prakticno same igrale na komplet prvenstvu,ne mogu ti opisati koliko sam srecan sto je Italija nakon spektakla protiv Amerikanki odigrala ocajno protiv nas i sto Egonu pola turnira nije bila na svom nivou.Ponavljam jos jendom,pasce jednom i Tijana u formi,doci ce i njoj neki put los dan,slabije raspolozenje,a sta cemo mi da radimo tada?Mi drugi tim nemamo druze,klupu svake godine imamo drugaciju,ne znamo ni da nabrojimo ko nam je druga postava osim Maje Aleksic prakticno a retko koja ima kvalitet da dostojno zameni prvi tim a vidimo i sami koliko nam je labilan na nekoliko mesta prvi tim i svi koji hocemo da vidimo znamo dobro sta rade savez i Terzic,svi znamo zasto je sramno oterana Jovana Stevanovic i davno pre Spasojevicka i jos neke devojke.
B

Brundo

pre preko 2 godine

Moraju bolje da se biraju igraci za velika takmicenja.Meni se ovaj sastav ne svidja.Mihajlovic samo 22 poena na citavom turniru a trebala bi da bude drugi strelac reprezentacije.Busa, e to je posebna prica.Prijem joj je ocajan.Servis dobar.Napad osrednji.Glavni igraci su bili Boskovic, Rasic i Ognjenovic.Njih tri su iznele OI.Skripi na prijemu, odbrani polja i organizaciji igre.Predvidljivi smo i laki za citanje.Licimo na Italiju samo sto smo bolji od njih.
M

Mikri

pre preko 2 godine

❤️❤️❤️
G

Gost84

pre preko 2 godine

To Srbija bravo devojke
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Bravo devojke,svaka čast...Bitan je bio prvi set,gubili smo 13:10 vezali smo tada 5 poena na servis Buše i vratili se u meč,potom je Tijana preuzela stvar u svoje ruke i svojim servisima i poenima doprinela na kraju laganom osvajanju prvog seta,ostala dva su bila su bila čisto odradjivanje posla.Igra mačke i miša gde 95 posto lopti ide na Tijanu koja je za glavu veća od skoro svih naših devojaka a možete da zamislite koliko je ona visoka u odnosu na devojke iz Južne Koreje,tu spasa jednostavno nema,no devojke iz Južne Koreje su se borile i dale sve od sebe koliko su mogle,al su i previše grešile...Kad pogledam kako smo igrali protiv Južne Koreje onda i ne treba da čudi što smo izgubili od SAD sa 3:0.Kao što sam naveo 95 posto lopti ide na Tijanu,imali smo samo dva napada iz zone 6 za ceo meč što mi je prosto neverovatno,više kuvanih lopti i 4 poena Maje imamo nego od Bojane 2 poena,naravno ni Buša nije bolje prošla 5 poena,jednostavno nema lopti i ne mogu doći do izražaja...Naša igra je vrlo laka za čitanje i to se videlo protiv Brazila i SAD,čim igramo sa malo jačom reprezentacijom imamo problema.Sve u svemu veliki uspeh za naše odbojkašice i za SRBIJU...
L

Lazarinjo

pre preko 2 godine

Jojjj.. Sad dodjoh iz grada, bataljen, iskrivio se pa se popravio par puta... Ne mogu da citam ovo, ne vidim a oci su mi nikad vece😂znaci dobismo, bravo vaterpolisti. Zlato je nase!
M

Mikri

pre preko 2 godine

Pravi sportista xD
e

esex

pre preko 2 godine

iskrivio se ko znak pitanja ahahah
J

Jadno brate

pre preko 2 godine

Bas si opasan... Sta sve ljudi pisu zbog lajkova nevera. Ovaj klinac ladno umislio da je pijan i nasmrkan. ''Iskrivio se i popravio par puta, vaterpolisti cestitke na zlatu'' kolko jadno tebra, pa provali se iz aviona da imas oko 15g najvise i da nisi nigde bio nego ispisao ovo zbog lajkova.
L

Lazunnnn

pre preko 2 godine

Napio se od koka kole a popravio smokijem
P

Prof. Vuleta

pre preko 2 godine

Dobro jutro Sumadijoooo livadico i avlijo maglo plava i proplance belo stado i cobancee zavicaju srcu mio dobro jutrooooooo SUMADIJOOOOOOooooooo
I

Ivke88

pre preko 2 godine

Bravo lutke.. Nije me zao sto sam čekao da Vas gledam. Vi ste naše kraljice.. Ajmo na kratko spavanje pa svi zajedno uz vaterpoliste..

Sijanda Ksulu

pre preko 2 godine

Bravo devojke i veliko hvala ! Ponosan sam sto sam Srbin ! Bice dana, bice leta bices opet prvak sveta !
R

Rubikova kocka

pre preko 2 godine

Bravo djevojke, maaa bravo Srbijo... Tijana Bošković, Brankica Mijajlovic i Jelena Blagojević ponos Republike Srpske,zvanicno 9 medalja i samo da ta 9 medalja ako Bog da bude zlatna, idemo delfini po odbranu Olimpijskog zlata
З

Звездаш

pre preko 2 godine

Честитке одбојкашицама. Треба истаћи огроман допринос ЖОК Црвена звезда у одбојци, клубу који је изнедрио већину ових играчица које ређају успех већ годинама уназад. Мина Поповић и Маја Огњеновић најлепше.
G

Gostttt

pre preko 2 godine

Mislim da treba istaći doprinos svih klubova u Srbiji, Srbija nije samo Partizan i Zvezda, i okolina Beograda.

Avangardista

pre preko 2 godine

Jedi ono sto se ne jede kretenu! Ovo je SRBIJA a ne zvezda ili Partizan!

Avangardista

pre preko 2 godine

I da, najbolja je igrala u OK Partizan, ako tako hoces some :)
З

Звездаш

pre preko 2 godine

ЖОК Партизан не постоји. Тијана Бошковић је играла за "Ајкулице" из Визуре. Слажем се да је наша најбоља играчица.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Prvo mani se klubova kada igra reprezentacija,drugo OK Partizan APSOLUTNO POSTOJI i OK Partizan je krenuo od beton lige i bez imalo problema je dosao do Superlige gde nije do ove sezone imao neku znacajniju ulogu,drugo kad vec pominjes sta ste vi "iznedrili",niste vi iznedrili nista!Pola tih odbojkasica je onaj lopov Boricic na silu dovlacio i ucenjivao,gasio im ugovore da dodju u crvenu kao sto je isto radio i onaj iz Vizure.Odbojkase i odbojkasice vam ucenjivali na svakom koraku sta ce biti budu li trazili dinar od svoje plate koju vecinom nisu ni videli ali bitno da se ti pravis pametan!
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

@Avangardista Tijana Boskovic je igrala za Partizan Vizura,tim koji pripada Vizurinom sportskom drustvu i nakon svega cime su se bavili oni i crvena tih godina treba da budes ponosan sto nije deo naseg sportskog drustva.Mnoge od njih su velike Grobarke i to nije tajna,to nikada nisu krile ali Partizan je tada trebao da svoj grb da njima ali cim se saznalo za to i kad je Vizura shvatila da ce njeni trofeji biti van njihovih ruku se odustalo od toga a Partizan je poceo sa skolom odbojke i beton ligom i sada ima jednu od najboljih i najorganizovanijih skola odbojke koja popunjava uz TENT mahom sve mladje reprezentativne selekcije.Od beton lige smo se gotovo bez izgubljenog seta popeli do Superlige gde smo i danas ali bez neke bitnije uloge u gornjem delu tabele ali sa dosta dobrih utakmica iako nam je tim za tri klase slabiji od najboljih u zemlji bio
G

Gaginjo

pre preko 2 godine

Bravooo breeee