Komentari na vest

Njih je sedmorica, a u vitrinama 188 medalja: Šampioni, hvala vam za sve!

D

Del.p

pre preko 2 godine

Hvala šampioni ❤️❤️❤️
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Kada sam pre mesec dana procitao da se pola tima "penzionise" pomislio sam na Pjetlovice i Prlainovica. Kada sam procitao da su tu Mitrovici i Filipivic, a tek Aleksic nisam mogao da verujem. Sve ove godine, preko deceniju i po proletele su kao tren. Pa ja jos Ficu dozivljavam kao vaterpolistu u najboljim godinama, nekog ko je na pola svog profesionalnog puta... Momci, Srbiju ste "napunili" trofejima od njene samostalnosti, i narednim generacijama zadali tezak domaci. Hvala vam od srca!
Z

Zn

pre preko 2 godine

Ne mogu da verujem da vise u ekipi Srbije necu gledati Prlainovica, Pijetlovica, Filipovica…. Kad su odlazili Vujas, Savic, Udovicic i ostali pomislili smo gotovo je, a onda su dosli ovi momci i nastavili sa cudima.. Bojim se da ce nam se sada obiti o glavu sto nismo zadnji 10-20-30 godina ulagali u ovaj sport i nije mi jasno sta je trebalo da urade, osvoje, da se trgnemo. Ulazemo u fudbal, milionske transfere i mucimo se sa Moldavcima i ostalim nizerangiranim timovima, kako ekipno tako i u reprezentaciji. Krajnje je vreme da pocnemo da ulazemo u vaterpolo, svidja mi se za pocetak sto jss vecina ovih momaka vratila u srpske klubove i nadamo se novim mladjim snagama, nadama da ce pomoci Mandicu i da cemo nastaviti tu gde smo stali.
!

!!!

pre preko 2 godine

❤💙🤍
K

Kragujevac

pre preko 2 godine

Naklon do poda.... HVALA VAM GOSPODO
С

Србин

pre preko 2 godine

Kakva generacija-Zlatna generacija, nabolja ikad, hvala im za sve! Prlainovic i Filipovic, najbolji tandem svih vremena, kakve asistencije, golovi, lakoca u igri i akcijama, kapa dole, fenomenalan primer su dali mladjima, i neka oni nastave tako. Hvala za sve momci! 🇷🇸🥇
H

Hvala momci

pre preko 2 godine

Hvala vam do neba! Živela Srbija🇷🇸
N

Nini2323

pre preko 2 godine

Bolje napisite sta nisu osvojili
G

Gost13

pre preko 2 godine

Bio bi prazan članak ahahahah.
C

Cer

pre preko 2 godine

Divovi!!!