Komentari na vest

Novak Đoković među 10 najplaćenijih od preko 11.000 sportista na OI u Tokiju

f

fizioterapeut92

pre gotovo 3 godine

Od cega Nisikori 30m.. decko ne igra ozbiljan tenis godinađa
L

Lenoo

pre gotovo 3 godine

Novak treba da je ubedljivo prvi, pa miljama ispod KD, pa miljama ispod njega svi ostali.
D

Dejan9909

pre gotovo 3 godine

Kako je lepo kad procitas ovo "najbolji teniser u istoriji"
G

Gostjij

pre gotovo 3 godine

Naomi Osaka je jedan od aktuelnih blm projekata, crnkinja Japanka, ulazu dosta para u nju. Novak je prirodan čovek i normalnog ponašanja i zbog toga nije marketinški podložan. Dok su Federer, Osaka i slični isfolirani i zbog toga su ok za svakakve reklame...
G

Ghost78262

pre gotovo 3 godine

Kako je moguće da je Naomi Osaka ispred Novaka? A žale se na ravnopravnost u tenisu..
V

VeritaS

pre gotovo 3 godine

Pazi sta ti znaci Balkan i podneblje.Da neka Osaka koja nije 10% Novaka zaradjuje skoro duplo vise.Smesno.Pa Novak da je Amer zaradjivao bi 200 milki godisnje,ako Federer zaradjuje 90 miliona godisnje.I posle dodju i kazu, ma tripujes Zapad vas ne mrzi.Jok voli nas!
P

Princ

pre gotovo 3 godine

Osaka i Nisikori su u Japanu kao Bogovi a Japan je jedna od najrazvijenih zemalja i normalno da ce svi sponzori tamo sa njima
a

arbitraza

pre gotovo 3 godine

novak jednostavno nije marketinski isplatljiv niti ima tu prirodnu harizmu.Kod njega je to sve nekako isforsirano,trudi se on i sve ali vidi se da je to gluma.
@

@Princ

pre gotovo 3 godine

Cekaj cekaj,ja tebe pitam rezultatski?Sta su osvojili?Nisikori nista.Osaka i jeste neke GS, ali pitam te, znas li ti sta je Novak za njih oboje zajedno?Pa to je kao da meris Mercedesa najnovijeg, protiv onog Fiat Punta iz 2000 godine.E taj Punto su zajedno Nisikori i Osaka.
@

@arbitraza

pre gotovo 3 godine

Ali Federer je dusu dao za marketing jel?.Covek ne pravi grimasu na licu, ili Nadal protiv koga nemam nista, koji izvlaci iz zadnjice ves konstantno, do juce Engleski nije znao?Ma kako si mi lepo objasnio ha ha ha.
p

plavac

pre gotovo 3 godine

rođin primarni sponzor je roleks pa idu vrlo slične kompanije za koje je danbudemo pošteni dar sa neba,a osaka je najkijev projekt i idealno im se uklapa i u blm priču i toga da je hajp brend za mlade...prosto zauvek ćemo im biti zemlja trećeg sveta i džabe nam i jedan novak.ali,pare se potroše,a ovo silovanje na suvo zauvek ostaje ;)