Komentari na vest

Novi rekord Srbije - nadmašen Rio!

V

Vita

pre preko 2 godine

Legenda kaže,da je Savić tražio tajm aut, da pita, šta će od prloga u gurmansku.
R

Repac Plandište

pre preko 2 godine

Izvanredan uspeh, no sve i da nismo osvojili ni jednu medalju komšije sa Balkana bi nam zavidele jer takvu državu i rukovodstvo na čelu sa Aleksandrom Vulinom, Anom Brnabic i predsednikom Republike Srbije i vrhovnim komandantom vojske Republike Srbije nema niko. Još jednom svaka čast svima, pre svega vaterpolistima ali bez gore pomenutih ne bi ništa bilo.

Saša Ilić

pre preko 2 godine

Ako uporedite Montreal, Sidnej, Atinu, gde smo osvajali po 2, 3, 4 medalje ovo dans je neuporedivo bolje. Mnogo smo napredovali u sportu i mnogo više medalja osvajamo, a sve je to zahvaljujući mnogo većim ulaganjima u sport.
n

nikola88

pre preko 2 godine

pa ovo je severna koreja, sta pisete. uzeli medalje u cemu? ni u jednom ozbiljnom sportu nas nema, ako se izuzme vaterpolo. kosovo koje ulaze 2e u sport ima zlatnih medalja kao mi.

Wolfasin

pre preko 2 godine

Kakvo Kosovo to je deo Srbije. Kada budu član UN onda neka osvoje 30 zlatnih medalja.
H

Haha

pre preko 2 godine

Njih nema nigde osim juda, ekipe im igraju pretkvalifikacije i kraj. Mi imamo medalja koliko oni sportista.
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Dobro je Hrvat!!! A džudo u kojem je tkzv Kosovo uzelo 2 zlata je ozbiljan sport??? Kako je ispred, kad i mi imamo 2 zlata??

Немања Земун

pre preko 2 godine

Какав си ти цар... иди негде другде шири своје фрустрације, Србија је после Мађарске најбоља на Балкану по освојеним медаљама, мало јел да ? А и те 2 медаље су наше јер то је наша јужна покрајина. Поздрав.
c

celzi

pre preko 2 godine

svaka cast sportistima i vanji udovicicu vidi se da je covek bio sportista i ovo ne treba mesati sa politikom to mene ne zanima!covek se potrudio da im obezbedi najbolje uslove!svaka cast olimpijci da je bilo malo srece bilo bi 15 medalja
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Rio će biti nadmašen tek ako vaterpolisti uzmu zlato, jer je reper broj zlatnih medalja i tada bismo imali i jednu više zlatnu i jednu medalju više. Ali i ovako je odlično, mada je moglo biti i mnogo bolje kada se uzme da smo imali 5 četvrtih (tenis 2, atletika, streljaštvo, košarkašice) i 2 peta mesta (boks i veslanje).
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Ovo boks Nina je kao četvrto, posto je imala meč za medalju i poražena.
Z

ZzzRrr

pre preko 2 godine

Ovo je odličan rezultat, ali moralo je da se dođe do dvocifrenog broja

Wolfasin

pre preko 2 godine

Biće sledeći put od Pekinga konstantno uzimamo sve više medalja. Naravno kao Srbija, malo je glupo gledati SFRJ sa 21 milionom stanovnika i Srbiju sa 7 miliona.

Wolfasin

pre preko 2 godine

Ma odličan uspeh. Svaka čast svima.
g

go

pre preko 2 godine

i to su neki nasi favoriti nisu uspeli da osvoje medalju. Moglo je vise al i ovo je dobro, svaka cast nasim reprezentativcima.