Komentari na vest

Novo razočaranje za Srbiju: Bijač skinuo dva peterca i lansirao Hrvate u polufinale

o

o cemu mi pricamo

pre 2 meseca

Da nismo oteli Mandica iz Tivta i Jaksica iz Kotora Crnogircima danas bi bili na dnu
b

budvanin

pre 2 meseca

Gledao sam cijeli mec i kad ne das 2 peterca i ne mozes da das gol sa igracem vise nemas sto da trazis. Srbija je bolja od Hrvatske, jedino su Hrvati odigrali timski bolje i imaju top golmana koji je po meni dobio mec onim odbranama. Kad ne bude Gangule i vjestackih klubova bez skoli i kad se vrati najveci klub uz Mladost na Balkanu onda cemo i mi opet biti sila. Sve uspjehe koje imamo imali smo jer smo proizveli najvece igrace, ali necu s maloumnim ljudima da o tome raspravljam.
P

Plavi10

pre 2 meseca

Tako je Srbija je bila bolja al sta ces izgubi, da mi je znati kad će Hrvatska biti bolja valda kad pobijedi 22:4. Pa i golman je sastavni dio tima, to bi isto bilo kad bi ja reko Hrvatska je bila bolja od Argentine al oni imaju Mesija.
D

Deno

pre 2 meseca

Ponekad moraš pasti da bi se digao.Zivot nije interesantan, ako je stalno lepo. Nije ovo neuspeh, biće bolje .
G

Gostimirko

pre 2 meseca

Ponekad??? Osmo takmicenje kako grupa ovih prosecnih vaterpolista 30-godisnjaka pada. Ni blizu medalje, ali ni blizuuu. Napredak ravan nuli.
M

MM82

pre 2 meseca

Igora Milanovića ili Vladu Vujqsinovica za selektora i jedna od medalja je sigurno nasa.
B

Bnm

pre 3 meseca

STRASNIJE OD PORAZA JE CINJENICA DA SMO SAMI SEBE POBEDILI. 2 PETERCA I IGRAC VISE KATASTROFA, TAKO DA NEMA PRICE DA NEMAMO KVALITET VEC NEMAMO SELEKTORA!!! SAMO PETERCI DA SU ISKORISCENI I DA SMO IGRALI KO HRVATI IGRACA VISE BILO BI 3+ POBEDA ZA NAS. NISTA BOLJI NISU, KVALITET IGRACA GOTOVO ISTI ALI SELEKTOR??? TO RESAVA OVAKVE UTAKMICE, COVEK KOJI ZNA DA IH UIGRA I OSMISLI IGRU, AKCIJE...
P

Princip

pre 3 meseca

Ma marš bre ikadnici

Звездаш

pre 3 meseca

Ово није смена генерација већ, објективно смена квалитета. Новинари и јавност су од Мандића, Јакшића, Рашовића и Ранђеловића направили звезде а оно су објективно, до јуче, били водоноше оној сјајној плејади врхунских играча. Иако у најбољим годинама, поменутих нема нигде када се решава утакмица, они су близу 30-им годинама али нису никада били у ситуацији да решавају утакмице. Смена генерација је када кренеш са суперталентованим 20-годишњацима и сачекаш 5-6 година.
R

Realan 2

pre 3 meseca

A deca partizana nek treniraju u bazenu bez vode... Nismo bolje ni zasluzili...
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Sami ste ga uništili,a džabe dobili.
ц

црно на бело

pre 3 meseca

Тако то буде кад од ЦЗ,Новог Београда хоће преко ноћи да направе клубове у ватерполу...
J

JOS NISMO DO DNA ALI KLIZIMO

pre 3 meseca

J* BO VAS PROFITER SAPIC !ON JE UNISTIO VATERPOLO NJEGOVOM BAHATOM POLITIKOM . Denisu Sefiku se ruka pozlatila.
k

ko drugi

pre 3 meseca

mislim da je doslo vreme za smenu selektora
Љ

Љубиша

pre 3 meseca

Ми смо годинама,да не кажем деценијама доминирали у ватерполу. Успели смо,у једном тренутку ,да објединимо европско,светско и олимпијско злато. Доминација је била таква да су првенства била па скоро досадна. Тако да смо досадили и Богу и народу. Ово је сада нормални след догађаја. Смена генерација,тренера итд. Важно да су момци изборили олимпијаду а тамо све најбоље!!!
R

Rodman93

pre 3 meseca

Nije se desila smjena generacija nikakva, ovi momci imaju po 30 i kusur godina.
O

Opet ovi

pre 3 meseca

Grobari kmece.Kakva bre Partizanova skola kada ste otimali,krali,ucenjivali sve i gde god ste stigli.Vidise da ste rvati jer su i oni navikli da prisvajaju tudje velikane.Sta mislite kako ste napravili dug od 6 mil e a pri tome nista niste placali a bazen
M

Misko123

pre 3 meseca

Jednostavno Uros Stevanovic nije kapacitet za selektora..ja ne znam sta koju taktiku ubezbavaju na treninzima..ali odbrana nam je katastrofalna..ja kad sam igrao vaterpolo..pa mi smo igrali presing..ko pamti Nikolu Stamenica..zna cemu pricam..a i treninzi su mu bili ubitacni..
J

JEDAN JE BIO I OSTAO KK PARTIZAN

pre 3 meseca

OPET PARTIZANOVA SKOLA STAMENICA !
D

Drakulj

pre 3 meseca

Od****te vise sa VK Partizan, i mnogi drugi klubovi u ovoj zemlji su propali, pa se tada niste bunili, prema tome tisina.
E

ET-1

pre 3 meseca

Uništišmo i ovo malo ekipnog sporta gdje smo bili uspješni i gdje smo osvajali medalje.
A

Apostol X

pre 3 meseca

Obrati se krugu dvojke koji je beogradizovao sport u Srbiji
s

svasta

pre 3 meseca

Krug dvojke- Novi Beograd. Najaci klubovi u Srbiji: Partizan, Zvezda, Šabac, Radnički Kg i Valis, Proleter, Vojvodina...nema tu Beogradizacije. Beogradizacija je u kosarci i fudbalu, u vaterpolu ne ali para nema a bazeni kostaju a gledalaca manje nego ovde komentara.
M

Muta

pre 3 meseca

Sve je ovo normalno....
C

CINJENICA

pre 3 meseca

vk partizan i treba odavno treba da bude ugasen zbog dugova koje su sami napravili, a vi sto koristite porsz Srbije da lobirate za partizan je nesto najjadnije ikad
N

NAJVECI SVETSKI BREND

pre 3 meseca

J*BO TE ON !
P

PARTIZAN JE ZLO

pre 3 meseca

Dabogda se ugasio vkp, monopolisticki klub koji je unistio vaterpolo u Srbiji
S

Suzuki

pre 3 meseca

Kada Srbijs izgubi onda grobarski botovi pisu da je to jer su "unistili jsd" kada Srbija pobedi to je zahvaljujici Igracima jsd, kakva sektaska manipulacija
T

To su ložane

pre 3 meseca

To je grobarska mitomanija. Trenutno u reprezentaciji imaš 8 od 13 igrača iz Partizana, kada posle SP ode trener koji je trenirao pomenuti klub i kad dodje golman Mišović i još par momaka, onda ćemo i napraviti rezultat.
C

Cirkus

pre 3 meseca

Kada Srbijs izgubi onda grobarski botovi pisu da je to jer su "unistili jsd" kada Srbija pobedi to je zahvaljujici Igracima jsd, manipulacija teska
D

DAJTE JEDNOM ISTINU

pre 3 meseca

HIJENO V.K PARTIZAN BIO SINONIM USPEHA U CELOM SVETU. CIGANSKA SUJETA GA UNISTI. KO JE DONEO VAMA CIGANIMA TITULU !? VATERPOLISTI I TRENERI PARTIZANOVE SKOLE. HARAO JE SVETOM ,NAJBOLJA SKOLA VATERPOLA.
d

d.o.o.

pre 3 meseca

a da smo pobedili bilo bi maks 30 komentara
Z

Zunzilend

pre 3 meseca

Hteli ste sve da svedete na Beograd i na Zvezdu i Partizan, eto rezultata. Dok je u vaterpolu postojao jedan VK Becej, tada smo i osvajali prvenstva. Bice sve gore i gore, jer je vaterpolo, kao i sport generalno u Srbiji beogradizovan. Hteli ste, uzivajte.
L

Lično ja

pre 3 meseca

Da,videlo seda posle gašenja Bečeja ništa reprezentacija nije osvojila. Idi begaj...
A

Aleksandar 87

pre 3 meseca

u sportu koji se igra ozbiljno u 5 zemalja sveta, mi ćemo biti osmi ☝️
M

Monteroo

pre 3 meseca

Kao i u svemu ostalom,burazersko stranačke kombinacije svi sve znaju,ja tebi ti meni sa trona ravno na dno sa sve tegom oko vrata.
D

Druze moj

pre 3 meseca

Da ti nije mozda drzava kriva sto ti komsija zenu tandari.Kakve veze ima drzava kada imas 16 puta igraca vise a das 7 golova,omasis 2 peterca i igras bez golmana.Generacija Filipovica,Prlainovica i ostalih azdaja je prosla a vi ste mislili da ce trajati do
Г

Групни

pre 3 meseca

упоредити голмана хрватске и голмана наше репрезентације ! жао ми је момлка, али горег голмана до сада нисмо имали ! заслужена победа хрвата, и наравно ... поздрав за Боктора Јеленића !
G

Gostimirko

pre 3 meseca

Cestitke Hrvatima na jos jednoj medalji u dva meseca, a mi smo zavrsili sa sportom. Nakon Noleta, Davis Cupa, rukometasa i dva puta vaterpolista (EP, SP) pokazali smo da nemamo pojma.
N

Nishlije

pre 3 meseca

A da li si mislio da cemo vecito pobedjivati u vaterpolu? Dodje period kada dodje do procesa smene generacija i to su vrlo nezgodni i teski periodi u svim sportovima. Ima i onoga da se mozda vodi pogresna politika od strane drzave ali da se razumemo da je vaterpolo reprezentacija u fazi smene generacija i taj period ce potrajati. Svaka cast momcima, ima dosta mladih momaka i samo treba raditi sa njima.
g

gostimirko ko ti dade to ime

pre 3 meseca

Sve ti znas.Poznate su tvoje cuvene analize,a kad bih te pitao sta igra recimo Ubovic ili Kos u rukometu,ti bi spominjao kriket.
G

Gostimirko

pre 3 meseca

Pa koje je takmicenje po redu da nema medalje u vaterpolu??? Napredak ove ekipe je ravan nuli. PUKLI U SPORTU I NEMA NA MAPI SRBIJE, a vi se lažite i dalje da smo neka sila. HRVATI su u sportu miljama ispred Srbije trenutno, ni blizu im nismo, imamo jos sa
@

@Gostimirko

pre 3 meseca

U cemu su sila?Fudbal da,tu nema sta ali ce i njima doci pad.Kosarka sila,odbojka sila...nema ih na mapi nikad.Rukomet u velikom padu vec godinama i godinama,poslednju medalju uzeli 2016.Sto se tice vaterpola,nas je pad al opet i danas je maltene bilo na jednu loptu i sami smo krivi,samo jer nam je igrac vise u 3/4 i na kraju bio katastrofa.Plus promasena dva penala,golman nista odbranio nije i opet je malo falilo.Koliko ti Hrvati imaju ekipnih sportova na Olimpijadi?Koliko su na prosloj uzeli medalja u timskim sportovima? Evo ja cu ti reci NULA.No posto si provaljen,vi ste najmanji problem.Nesto je drugo u pitanju.
@

@Gostimirko

pre 3 meseca

Silo gde ste u timskim sportovima na Olimpijadi?Ne mozete tu da se poredite sa Srbijom.Ostao vam samo vaterpolo a tu ste danas imali srece.Znas li koliko je Srbija uzela medalja u timskim sportovima a koliko vi?Blamiras se duplo jer lupetas i jer si provaljen.A inace pucamo polako i mi i vi,u svemu.
S

Sila s

pre 3 meseca

Svjetsko srebro u nogometu. ✔️ Svjetska bronca u nogometu. ✔️ Svjetska bronca u košarci. ✔️ Svjetski prvaci u rukometu. ✔️ Svjetski prvaci u vaterpolu. ✔️ Svjetski prvaci u veslanju. ✔️ Svjetski prvaci u atletici. ✔️ Svjetski prvaci u gimnastici. ✔️ Svjets
G

Gostimirko

pre 2 meseca

Poznate su moje izjave kažeš, može biti, samo znam da su tačne. Gomila prosečnih igrača od 30 godina koja sa osmog takmičenja ne donosi medalju i što je najgore istoj nisu ni blizu. Na drugoj strani imas Hrvatsku koja nakon finala EP, ulazi u finale SP (sa velikom šansom za zlato), koja izgleda po svima vama nema smenu generacija. Oni su i na vrhuncu bili i kada je Srbije dominirala i igrali finala, uzimali medalje i zlata, i konstantno su bili, jesu i bice u vrhu. Srbija od odlaska Filipovica, Prlainovica, Pijetlovica....nije uopste u vrhu ovog sporta, nego drugi ešalon, e to je ta razlika.
d

drzue ne hvali se medaljama

pre 2 meseca

@Sila a paz sad ovo: Kosarka vise puta svetski, vise puta evropski prvaci 3x3 Kosarka vise puta evropski, vise puta svetski Zene vise puta evropski prvaci. Odbojak: vise puta olimpiski prvaci vise puta evropski prvaci zene vise puta svetski prvaci zene vise puta evropski prvaci Vaterpolo nema smisla ni nabrajati posto svega imamo na kilo E sad na to ovih srebrnih i bronzanig medalja imamo na poklon to nisam nabrajao, cak ih imamo i u rukometu, mladje selekcije nisam nabrajao,
G

Gosttttt

pre 3 meseca

Ne mogu nikad posledice neceg da se vide odmah, treba vreme. Tako i ovo, ne nogu odmah da se vide efekti, nego su u svim sportovima rezultate držali oni zatečeni.....e sad ce se efekti novostvorenih od 2012 na ovamo videti tek u periodu ispred nas ...Bolesni apetiti zarad politicke trgovine u osnivaju kvazi klubove po sablonu kupuj sve i ne stvaraj nista, jer hocu sve j odmah......a sve kako bi se slala lazna slika o stabilnosti i uspehu, koga dugorocno nema, ni kratkorocni! U ovom slucaju kad izadju Mandic i Jaksic, sta ostje i ko? Pa puki prosek! Sta tek onda sledi, kakvi uspesi....pa kao i sada, slavimo odlazak na OI!
C

CZ021

pre 3 meseca

Sa ovakvim trenerom i golmanom,dobro smo i prošli..U ovoj reprezentaciji osim Mandića,Jakšića i donekle Rašovića nema ni približno kvalitetnog igrača..A sve to je odraz stanja i (ne)rada u vaterpolo savezu kao i kadrova koji ga vode,a to je opet ogledalo stanja u državi..Kod nas ni u jednoj oblasti,pa ni u sportu,nisu na čelu kvalitetni,kvalifikovani ljudi od znanja,nego kumovi,rodbina,prijatelji i drugovi članovi..
R

Rodman93

pre 3 meseca

Nema jakog Partizana, nema ni medalja. Gdin koji je golove davao samo Japanu, Kazahstanu i ostalim vaterpolo amaterima i nabijao sebi statistiku je odlučio da uništi srpski vaterpolo i dobro mu ide, stigao je kraj. Nambijac.
V

Vrtiguzovic

pre 3 meseca

Pogresno. Ako nemas jaku konkurenciju u domacoj ligi, nemas ni igrace. Nestao je jedan vaterpolo gigant poput Beceja.
Č

Činjenice

pre 3 meseca

Trener plus 8 od 13 igrača su ti iz jakog parizana.
R

Rodman93

pre 3 meseca

Gigant isti kao i Nbg, instant politički projekt koji nije donio ništa kao i ovaj sada projekt. Čuj gigant ahahhahaha. Bože.
V

Vrtiguzovic

pre 3 meseca

@ Rodman93 E moj ti...ne vredi tebi objasnjavati. VK Becej instant projekat??? Veze ti sa zivotom nemas.
R

Rodman93

pre 2 meseca

E moj ti, 5 godina su bili prvi, od 96 do 2001, sa sve igračima koji su već bili ostvarena imena. Instant lova, daj sve najbolje i udri. Instant nego šta. Nisu stvorili nijednog svog igrača, niti su doveli "poluproizvod" pa napravili igrača, nego sve već ostvareni vaterpolisti.
j

jjjjjjjjjjj

pre 3 meseca

kad nemas golmana i kad primis 15 golova ne mozes da ocekujes pobedu,promasis 2 peterca, ne odbranis skoro nijednog igraca vise i ovo se desava i jos neces da povedes nijednog igraca iz drugog tima sampionata a vodis neke iz cetvrtog i petog i onda se ovo desi
P

Pfc

pre 3 meseca

Francuska u polu finalu😂😂😂😂, e moji delfini, hrvati lagano do finala, a meni iskreno krivo.
J

Jesmo maleri

pre 3 meseca

Da smo imali trenera, mogli smo ladno do finala.
g

gost222

pre 3 meseca

je l dosta stevanovicu? imas li obraza i ti i ko te stavio pored ovakvih nasih vaterpolo trenera
W

WaterPolo Zapad

pre 3 meseca

Srpski vaterpolo u nikad goroj poziciji i ovo mora da se seče u korenu. Ako mene pitate i pre OI, dovoljno je vremena. A posle OI svakako Stevanović ne sme da ostane!!!!
m

milan m

pre 3 meseca

Trener nam je katastofa
O

Odnos prema PARTIZANU

pre 3 meseca

Zašto li se ovo dešava?
N

NAJVECI KLUB VK PARTIZAN

pre 3 meseca

OVO JE KAZNA ZA SUJETU I BAHATOSTI POJEDINACA. UNISTILI SU PRAVE VREDNOSTI !
B

Bar Kohba

pre 3 meseca

Utakmica je bila egal, mi smo sami sebe pobedili, dva peterca promasili, posle prvog smo i pali. Ovo su tekme gde nijanse odlucuju, uz to golman im je top odigrao i junak je utakmice. Nismo dobro koristili igraca vise, neke bzv greske, selektor nas svakako manje iskusan, oni brzi u plivanju, nasi snazniji, oni grublje igrali vise zeleli pobedu. Glavu gore tempiramo se za OI i Pariz.
R

Realnost

pre 3 meseca

Reprezentacija Srbije: Partizanovi igrači (bivši, sadašnji) : Branislav Mitrović, Dušan Mandić, Nikola Jakšić, Petar Jakšić, Radomir Drašović, Nemanja Vico, Djordje Lazić, Djordje Vučinić, trener Uroš Stevanović. Znači 8/13 iz Partizana plus trener, pa gro
Z

Zusek

pre 3 meseca

Kakve veze ima to? Igra Srbija, ne Partizan ili Becej.
P

Puci

pre 3 meseca

Dobro je i ovo, narednih godina će biti još gore, navedite neki ekipni sport gde su mladi osvojili nešto zadnjih par godina , sve manje postajemo talentovana nacija .Lažne diplome ,lažni doktori .Bez struke teško, deci u klubu naplaćuju sve od opreme do termina .I onda se pitamo što.
A

Apostol X

pre 3 meseca

To se desava zato sto je na delu beogradizacija sporta u nasoj drzavi. Vise ne postoje klubovi u manjim sredinama, gde se stvara konkurencija, nego mora sve i apsolutno Zvezda ili Partizan. Zvezda-Partizan, Partizan-Zvezda...katastrofa...sveli smo sport, kao i drzavu na beogradski pasaluk, nazalost...
S

Stara kuka

pre 3 meseca

@Apostol X Pa narod to i hoce realno.Ne zanima ih lokalni klub,Srbija samo kad igra i onda se sve svede na prepucavanje Zvezda-Partizan.Ne vide sustinu problema,al bitno da trce u Beograd na Evroligu.
N

Ne treba to

pre 3 meseca

Pričaš napamet...vaterpolo poslednje 3 godine: Svetski prvaci za 2001 godiste pre 3 godine, Evropski prvaci za 2004 godište na Malti pre 3 godine, Drugi na svetu u Beogradu za 2004 godište pre 2 godine, Evropski prvaci za 2003 godište u Podgorici pre 2 godine, Svetski vicesampioni u Rumuniji prošle godine za 2003 godište. Ta deca jos nisu za seniore, bice za olimpijadu u LA, ali trenutno placamo nerad između zlatne i ovih generacija koje tek dolaze. Jbg
A

Apostol X

pre 3 meseca

@Stara kuka Slazem se u svemu. Srbiju ne cini dva kluba koji su masine za pranje novca beogradskih politicara. Ali kome to objasnjavati.

Joksi

pre 3 meseca

Pre 3 godine 2001. godiste vecina njih je vec odavno mogla debitovati za seniore znate kada su debitovale legende naseg vaterpola dosta njih pre 18. godine Filip Filipovic sa 16 a ti momci 2001. godiste ove godine pune 23 u njihovim godinama se vec naosvajali medalja.
@

@Joksi

pre 3 meseca

Pa neki od njih su vec reprezentativci samo se izgleda ne uklapaju u viziju selektora koja mi nije bas najjasnija moram priznati. 2001...Lukic, Marko Radulovic, Misovic i Marko Radovic. Ja bih recimo poveo svu četvoricu. A visak su izaberi bilo koja 3 igraca sa njihovih pozicija sem Mande i Jakšića i neces pogresiti.
P

PA NEKA JE ,IMA BOGA

pre 3 meseca

OPET NISTITE V.K. PARTIZAN ! HIJENE U FOTELJI ! MOZDA NAM TAKO I TREBA !
Z

Zunzilend

pre 3 meseca

Druze, unisteno je mnogo vaterpolo klubova u ovoj drzavi, ne samo Partizan, ali si ti slep na oci da to vidis...
P

PRAVDA

pre 3 meseca

Bas tako
s

srka

pre 3 meseca

Ljudi, vi ne shvatate da mi više nismo nikakva vaterpolo velesila. Partizanova škola koja je stvorila od nas moćnu vaterpolo naciju, polako izumire. Ostali su samo obrisi. Ko će da igra za ovaj tim za par godina?! Isto je i u odbojci. Čim Vojvodina nije prvak, odakle se pravila baza za reprezentaciju, nego Partizan, kome se eto namestila jedna dobra sezona, generacija i pregalački rad trenera Janića, ali to nije to. Nema kvalitetnih omladinskih škola u kolektivnim sportovima. Pričam o sportovima koji se igraju sa loptom, jer ove pojedinačne nemam ni priliku da pratim. Recimo, ko će da nasledi Tadića u reprezentaciji. Nema ko. Mi desetku ni u snovima nemamo, a oko tog igrača se vrti igra i na njega se sve svodi. Zašto smo mi tako često izostajali u poslednjih dvadesetak i kusur godina sa velikih takmičenja u fudbalu. Zato što nismo imali pravog lidera na terenu. Izmedju Piksija i Tadića, bio je prazan hod i ozbiljna vremenska distanca. Šta ćemo da radimo u košarci. Kad u Zvezdi i Partizanu igraju isključivo stranci. O rukometu da ne pričam, tamo se isto radi pomoću štapa i kanapa. Nemamo kao nacija sportsku perspektivu, to je fakat i loše nam se piše. Ali očigledno je da smo mi upali u disproporciju, izmedju ekonomskog tigra i napretka sporta. Što je ljudima veći standard, manje su zainteresovani da se bave sportom. To mu valjda tako dodje. 🤔
N

Nenad1246

pre 3 meseca

100 puta izgovorena laž neće postati istina. Ništa vi stvarali niste nego otimali najbolje igrače ostalim klubovima.
i

ironija

pre 3 meseca

Matija Popovic izgleda igra hokej na ledu a ne u veznom redu?
B

Babilon

pre 3 meseca

Beogradizacija sporta i drzave. Nije ni cudo sto smo ostali bez dela drzave, tako cemo ostati i bez sporta, ali vazno da se za BG blizance ima, to je najbitnije.
2

24.07

pre 3 meseca

Vrijeme je za Vladu Vujasinovića!! Glavu gore momci,doći će medalja na OIm
O

Ovog

pre 3 meseca

mucenika od golmana,a ni tzv. selektora ne treba ni komentarisati ........ Jednostavno, nemamo vise ni vrhunskih igraca (Mandic,Jaksic i donekle S.Rasovic jedino) kao one zveri pre u bazenu ....... Vreme je za novi pocetak ,ima nekoliko supertalentovanih i onih potisnutih u drugi plan ..... Golmani (Dobozanov,Misovic),onda redom Subotic,Stojanovic,Radovic,Gladovic,Kojic,Martinovic itd. itd. .......
P

PROVIDNI AMATERI

pre 3 meseca

UNISTILE SKOLU PARTIZANA UNISTILI SVE. SEKU GRANU NA KOJOM SU SEDELI
G

Golmanabez

pre 3 meseca

Ali da ova trenerska neznalica ni ne pokusa da zameni golmansku neznalicu citav mec..Na drugoj strani Bijac covek odluke..
m

marguez93

pre 3 meseca

Ognjen Stojanovic,Cuk,Gavril Subotic,centar Vukicevic,Radulovic posto se i na njega ne racuna,Gladovic i Kojic velike nade,Misovic golman i jos 3,4 igraca i ne bi izgubili od ove reprezentacije... ali buzdovan na klupi...
a

acabre

pre 3 meseca

Mnogo napada na najbolje igrace realno dobro smo igrali,koliko samo igraca vise i to sve smisleno do igranja istog to nas nije htelo mnogo forsiranja igre na 2 metra. To mora da je do trenera koji je los bez energije kao da vodi neku Kinu! A forsiranje golmana koji nije dosao na utakmicu to je za pricu...ja mislim da nisam video u zivotu gori ucinak golmana na utakmici. A Mandica sto pljujete najvise imao bar tri odbrane gola,vise od golmana sigurno.
D

Duh koji lebdi

pre 3 meseca

Tražili ste, gledajte
D

Dane daca

pre 3 meseca

Sad krece prica kako je sistemski unisten Vk Partizan 🤣. Dobili ste od drzave besplatno na koristenje bazen na Banjici pa niste bili u stanju da isti odrzavate i placate troskove.
C

Contador

pre 3 meseca

Kopali ste Partizana. Kopali, kopali i kopali dok ga niste zakopali I što ćemo sad?
E

Evo opet

pre 3 meseca

Covek mora da objasnjava 🙊🙊.PARTIZAN NIJE STVARAO IGRACE NEGO KUPOVAO SVE STO JE STIGAO po Srbiji i Crnoj Gori pa je usao u dug od 6mil eura I sta sad treba svaki zaposleni da daje po 1000 din da bi Partizan opstao.Ima drugih klubova u Srbiji kao sto su Vo
K

KO UNISTI BREND EVROPE !

pre 3 meseca

BOZJA PRAVDA ,TAKO NAM I TREBA !
R

Rozalija Blum

pre 3 meseca

Cekaj brate, a sta da kazu ljudi za VK Becej onda?
D

Dap

pre 3 meseca

Trener i golman očajni. Ni ovi Hrvati ništa posebno, može ovo mnogo bolje.
A

Ajde ajde

pre 3 meseca

Bitno da vas redovito šamaramo i osvajamo medalje a vi se tješite komšije
m

mixMx

pre 3 meseca

Imali smo sistem koji je donosio uspehe, koji je donosio medalje, koji je donosio radosti ovoj zemlji... Sve je unisteno zato sto neko navija za drugi klub i morao je da leci svoje komplekse... Uzeo si fudbal i kosarku, zasto si morao i vaterpolo???!!!
N

Ng

pre 3 meseca

Zaboravio si mirotica, kosmicka nepravda
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Dobar vam sistem bio. Otmi od drugih sve što valja i džabe.
h

halo

pre 3 meseca

Mnogo smo propatili u košarci, samo smo vicešampioni sveta, ma da je bilo patlidžana bili bi prvaci 5 prvenstava zaredom :)))
Đ

Đeneral Draža

pre 3 meseca

Pod pretpostavkom da će na OI neki novi selektor, ostaje nam samo da namolimo 1-2 igrača koji su se oprostili da se vrate za Pariz, gde najviše škripi.
I

Iz sljivika

pre 3 meseca

Pa dobro, to je realnost i te momke ne treba osuđivati. Vidite kako se klubovi muče sa uslovima, kako smo i tu pošli putem rukometa kom se ovo isto desilo 90ih, a pri tom je godinama u nazad upravo jedan od naših najistaknutijih vaterpolista svih vremena bio ministar sporta i ništa tom sportu nije doneo. Ali ulažemo u fudbal, on nam donosi jako puno uspeha.
U

Unistili Partizan

pre 3 meseca

Unistili i vaterpolo !
R

Realnost

pre 3 meseca

Nisu ga uništili, ugasili ga.
R

Rozalija Blum

pre 3 meseca

VK Becej? Isto unisten, pa ko je kriv?
O

Opojta

pre 3 meseca

Veliki šef je učinio sve da uništi VK Partizan koji je davao skoro sve igrače za repku, ovo je samo logičan sled, završili smo sa vrhunskim vaterpolom...
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Pa kad ste svima otimali sve što valja. Mislili ste zauvek na mufte.
Z

Zunzilend

pre 3 meseca

Mnogi vaterpolo klubovi u ovoj zemlji su unisteni, ne samo Partizan.
H

Hroničar svakodnevice

pre 3 meseca

Bravo majstori.
H

Haha

pre 3 meseca

Ajde sad price kako su unistili partizan i time unistili reprezentaciju,teorije zavere,dok je postojao samo jedan klub u drzavi (partizan) i dok je sve islo njima,talenti,novac od drzave onda naravno da su izbacivali reprezentativce jer ko kod da je bio ma
K

Kуре на специјали

pre 3 meseca

Па ево, сад не постоји Партизан, нико вам не узима таленте, нико вам не брани да направите своје школе ватерпола, нико вас не спречава да будете прваци Европе, чак ни Чедине паре не би биле проблем, само створите већ једном неко име у том спорту. Овако, ус
M

Ma da

pre 3 meseca

@ Kure mnogo je lakse bilo kad su svi talenti bili u partizanu i kad je sav novac isao partizanu,lakse je kad postoji jedan klub i sve ide njemu nego danas kad se 4,5 kluba u drzavi bori za trofeje,finansije i talente,a tu je i navijacka opredeljenost,danas igraci mogu da biraju dar ce u partizan,zvezdu,radnicki,beograd,a pre 15,20 godina ako su zeleli neku karijeru mogli su samo u partizanu da naprave,i ko zna koliko je talenata propalo jer nam se vaterpolo svodio na jedan klub.

Banjica

pre 3 meseca

Nije bio nikada samo jedan klub bili su tu VK Nis koji se ugasio VK Beograd i Vojvodina svi su oni imali svoje skole iz koje su stvarali igrace sto se njima nije pomoglo ako je Partizan bio jedini problem nego se umesto toga osnovali druge klubove politicki projekat Novi Beograd dobio je vise para nego Partizan za celu svoju istoriju.
S

SaleKg

pre 3 meseca

"Država" je planski uništila VK Partizan i njegovu školu vaterpola, inače najbolju na svetu. Rezultati se vide iz godine u godinu...
D

Deca VK Partizana

pre 3 meseca

Treniraju trcanje u praznom bazenu! Zlo i sekta ce u istiti Srbiju zbog mrznje prema Partizanu! Kosovo je vec otislo za poslove kopa! Drzaaavoooo ,posloodavcuuuu!
M

Matorcu

pre 3 meseca

U sadašnjoj reprezentaciji imaš najviše igrača iz Partizana, nemamo selektora koji će da razjuri to i napravi bolju selekciju.
z

zigmund

pre 3 meseca

Nisam strucan i ovo govorim kao obozavalac sporta, samim tim i vaterpola. Po mom laickom misljenju razlika je jer mi imamo samo 2 vrhunska igraca, od toga je jedan u padu. Hrvati imaju jedno 4-5 u ovom sastavu, plus Bukic koji nije na SP. Najveca individualna razlika je u golmanu i nista se ne bi promenilo da je branio Mitrovic, jer su tu negde obojica kvalitetom. Jednostavno mi vec deceniju nemamo vrhunskog golmana, a mozda cak jos od Sostara, ne racunajuci onog sto je branio za SCG, a posle samo za CG cijeg imena ne mogu da se setim. Momci su se borili, bili egal do zadnja 3min i nema se sta tu zameriti.
Z

Zoroasterix

pre 3 meseca

Očekivano. Čim je iole ozbiljnija selekcija protivnik odmah problem. Nas su i USA pobedile u 3 od 4 četvrtine. Naša je sreća samo što smo mi i dalje velika Srbija pa drugi imaju taj kompleks kada izlaze protiv nas na teren, pa se tako Amerima desi to pomračenje uma u jednoj četvrtini, a CG redovno napune gaćerone. Bez toga ne bi ni bili na OI...
n

nadrealnooo

pre 3 meseca

Tesko se oteti utisku da nam je ovo najbolje odigran mec u zadnjih 2,3 godine!!!Ko god kaze drugacije taj nema pojma o vaterpolo!!!Jednostavno njihov gloman je veceras bio bas bas bas predobar,i apsolutna zasluga za trijumf ide njemu!!!On dobro da je branio ovo bi Srbija rutinski pobedila,on je branio maestralno. Steta!!!
b

boc

pre 3 meseca

Upravo tako
D

Dosta je bilo

pre 3 meseca

Stevanović OUT! Sedmo uzastopno takmičenje bez medalje! Momentalna smena i postaviti Vujasinovića ili Milanovića kao selektora za Pariz!
C

Contador

pre 3 meseca

Kad čovjek pročita naslov pomislio bi da je Srbija izgubila na penale. Kao u vicu " američki predsjednik došao predzadnji a naš (ruski) odličan drugi. A Amerikanac u stvari pobijedio u dvoboju
o

o0

pre 3 meseca

Dok je Partizan bio lokomotiva ovog sporta kod nas - bili smo šampioni. Svi znamo kako se to promenilo. Navikavajmo se da nam je četvrtfinale krajnji domet.
R

Rozalija Blum

pre 3 meseca

VK Becej je bio lokomotiva tog sporta dok smo osvajali medalje.

Protiv propagande

pre 3 meseca

Kakav Vk Becej klub bez ikakve tradicije kao ovi mutanti poslednjih 10 godina sto su osnovani, do 90 ih Becej bez i jednog trofeja onda pokupovao sve asove osvojio sve sto se moze osvojiti za nekoliko godina se ugasio.
A

Ararat

pre 3 meseca

@Protiv Jedini mutanti u ovoj drzavi su BG blizanci.

Protiv propagande

pre 2 meseca

Nikako ali nikako se u isti kos ne mogu stavljati ta 2 kluba niti nazivati blizanci,Partizan je mnogo stariji od Novog Beograda ,Radncikog i Zvezde od kada se ugasila pa ponovo vratila od svih njih zajedno i sa mnogo vecom istorijom i nije nikada ugasen nece ni biti zato sto je bio isto u vaterpolu sto je Real u fudbalu i kosarci najtrofejniji u Evropi.
Ć

Ćale je u pravu

pre 3 meseca

Što kaže moj ćale meni za vreme utakmice, "Jel si čuo šta je naš selektor rekao igračima na tajm autu? A jel si čuo šta je rekao Tucak njihovim?". Njihov im nacrtao akcije do gola a naš u stilu,kao aj da rešimo... Nije to jedini problem,sami smo izglupirali u dosta situacija ali....
G

Gost014

pre 3 meseca

Каже коментатор наш голман никако да уђе у шут Хрватима. А до краја утакмице у том тренутку 3.30
K

Kirilenko

pre 3 meseca

Ne može neko ko se zove Radoslav da bude dobar golman, uozbiljimo se
d

didier

pre 3 meseca

koliko vaterpolo strucnjaka na komentarima, prijatno sam se iznenadio. 1. ako su svi videli da golmanu ne ide, da li stvsrno mislite da selektor nije? sigurno postoji razlog zasto mitrovic nije ulazio 2. imamo 5 bazena zstvorena u beogradu, mozda jos 6-7 ukupno u ostatku drzave (budimpesta sama ima 250+), na kojima moze da se igra vaterpolo, decenijama se nista ne ulaze, koriste njihove uspehe za kradju i pranje para, a vi smekeri prvo po igracima i trenerima, iste one koje bi u nebesa dizali da smo danas kojim slucajem pobedili, a vrlo malo nam je falilo… lako je navijati i voleti kad se sve osvaja i kad smo najbolji, sad treba biti uz reprezentaciju!!!
C

Contador

pre 3 meseca

Kopali ste Partizana. Kopali,Kopali, kopali dok ga niste zakopali. I što ćemo sad?
p

pogled u istinu

pre 3 meseca

O cemu razmislja selekor po ko zna koji put zagledan u bazen nakon poraza od svake reprezentacije iz svetskog vrha? O tome da je trebao da menja golmana koji je vadio loptu iz gola non stop 32 minuta? O tome da 4 takmicenja nema igru sa igracem vise (a ni manje)? Da ga neki igraci ne "šišaju" ni pet posto. Recimo Mandic? Ali bome i jos jedan broj njih, O tome da nista sto kaze igracima u odlucujucim momentima ne uspeva ? O tome da smo na EP ispali jer mu je igracu ispala lopta kada je sutirao odlucujuce cetverac? Cemu se nada? Јer ovi igraci NISU NEISKUSNI, Ali jedna stvar je najgora daleko. KAD GOD TREBA DA SE STISNE TIM NESTANE U BAZENU. Redovno nisu u stanju da dobiju iole bitniju utakmicu protiv ozbiljne ekipe. A to je vec i stvar selektora, koliko i igraca. Rezultat je neralano dobar ako znate da mi NEMAMO NI GOLMANA NI ODBRANU.
P

Paulo

pre 3 meseca

Tako je brate moj istina ziva ali sta vredi pricati Gangula nam unisti vaterpolo ne postoji skola u N.Beogradu da izbace mladog igraca za reprezentaciju kupuju se naskuplji igraci u vaterpolu Granados , a nigde se ne vodi racuna na radu sa mladim igracima.Pricaju Partizan kupovao sve najbolje talente i kao dobili smo gotove igrace za reprezentaciju. Pa kupio je N.Beograd i Vasilija Martinovica i R.Drasovica tako reci najace talente pa videsmo kako kidaju u reprezentaciji jedan igra kao da nema,a za ovog drugog ne zna se ni da li je ziv.
J

Jöle 39

pre 3 meseca

Daj nam još koje isključenje. Sudije kao da je Čović birao...
C

Contador

pre 3 meseca

Bijač ili Brijač
V

Vaterpolo

pre 3 meseca

Dosta smo slabo odigrali u odbrani puno primljenih golova.Slabo je nas tim odigrao poslije onih 7-5 kada se cinilo da mozemo da se odlijepimo.Bez bolje odbrane svakako ne bi imali puno sanse u polufinalu.Vidjecemo kako ce sve izgledati u Parizu ali bice tesko ima puno ekipa koje mogu da nas dobiju.
T

Televizor

pre 3 meseca

Ako smo morali da izgubimo drago mi je da je to bio neko od brace Hrvata ili Crnogoraca.
m

marguez93

pre 3 meseca

Ama ne igraju najbolji igraci Ovaj Stevanovic je sujetan to se zna i zato ne zove Cuka,Gavrila Subotica,Dobozanova ili Misevica za golmane od ovih bi i ja bio bolji... koji bre Viktor Rasovic,pa brat od Jaksica zovi bre najbolje igrace,uzmi medalju i posle ti budi sujetan do sutra...

Banjica

pre 3 meseca

E nemaju vise ljudi iz Partizana nevidjenu silu i kontrolu da se zovu samo najbolji igraci u reprezentaciju zato se sada prave veliki ,,uspesi".
d

didier

pre 3 meseca

koliko ti pojma nemaš
p

pedja986

pre 3 meseca

skandalozmi selektor, golman...
B

Brundo

pre 3 meseca

Da smo izgubili od Amerikanaca onda bi za plasman na OI morali da pobedimo Italiju.Mislite da bi pobedili Italiju?Cisto sumnjam.
R

Rr

pre 3 meseca

Nije nego rumuniju
A

Akica1982

pre 3 meseca

Ne mogu da verujem da niko nije primetio da nemate komentatora sa lica mesta nego prenose iz studija. Što znači niko nije vjerovao ovoj ekipi.
Z

ZDj

pre 3 meseca

Šta mislite zašto je Savić podneo ostavku?
č

činjenica

pre 3 meseca

Krajnje je vreme da Misovic bude prvi golman, Mitrovicu hvala za sve ali dosta više da ga zovu na staru slavu. Radulovica vratiti u reprezentaciju jer sramota ako ga se odrekao nakon onog sa loptom. Takodje mi nije jasno zašto nema Stojanovica, a treba nam neko ko dobro šutira sa te leve strane...Ubaciti nekog od mladjih poput Kojica i Martinovica.
B

Bon.Jovi_985

pre 3 meseca

Tu se vidi razlika u klasi, prosto ovo nije ta generacija koju tražimo. Svaka momcima bore se ali kvalitet i srce prosto nemamo. Dva peterca promašena i 3-4 puta igrač više bez pravog šuta. Moramo se pomiriti sa činjenicom da ćemo narednih desetak godina biti uvek tu negde blizu borbe za medalje ali za više od toga, jako teško...
K

KOSOVOSRBIJA

pre 3 meseca

pokradeni smo. ono nije brutaliti
N

Novo...

pre 3 meseca

razozaranje usled uruavanja VK PARTAIZANA,a stim i VATERPOLO REPREZENTACIJE SRBIJE...to je tako pa kome drago, kome krivo.
Z

Zaratustra

pre 3 meseca

2 promasena peterca (to se desava redje od Halejeve komete), realizacija sa igracem vise u trecoj cetvrtini 1/6 (skandalozno)...pa da smo igrali protiv Naurua, ne ni pobedili. Golman jadan, iznenadile ga lopte, nije ocekivao da ce Hrvati sutati na nas gol.
Č

Čuj ovo

pre 3 meseca

Dva promašena peterca,zarnije golman obranio oba

Name631

pre 3 meseca

imamo golmana, bolje da su bovu stavili da brani...
o

ode mast u propast

pre 3 meseca

Recite mi da li smo igali danas ko u rukometu bez golmana? Ne kontam ni selektora - pa vidis i sam da nema rezultata , postali ste cetvrtfinalisti. Idi covece, reci hvala i vodi klub. Nece svet propasti. Njemu Tucak moze predavati vaterpolo. A Filipovic? Pa nije on sebe stavio na gol. Sto ga nije pogodilo nije ni odbranio. Mandi? Skandalozno ponasanje. Da je kosarka, Kari bi ga poslao kuci zauvek.

ZetaReticuli

pre 3 meseca

Da li može neko da mi objasni, kako je po pravilima moguće da se gledao snimak Mandićevog faula, kad je prošlo 23 sekunde igre, sa sve napadom i tajmautom između?
B

Brundo

pre 3 meseca

Koliko para toliko muzike.Srecom pa je glavni cilj ostvaren a to je plasman u Pariz.A za medalju jednostavno nema kvaliteta.Treba isto i bolji, mnogo bolji selektor.Ovo je realna slika i bolje od ovoga oni ne mogu.Ako na OI osvoje bilo koju medalju ja cu da skocim na krova moje kuce.
D

Dinka Slinka

pre 3 meseca

Gde si sada da me spasis
m

matoriekspert

pre 3 meseca

Nema medalje sa igračima stasalim u Zvezdi i NBG. Jakšić i Mandić realno nemaju sa kim da igraju. Strahinja Rašović je podvala od igrača od samog početka karijere.
S

Savic 7575

pre 3 meseca

Nije to toliko loše, bitno je da je obezbeđena viza za olimpijske igre. Biće bolje vremenom. Pa ne mozemo uvek biti najjači na svetu. I ovi što pljuju igrače i trenera, pa ako su tako pametni sto oni ne uskoče u bazen i ne igraju. Sportski pozdrav
D

Djole djole djole

pre 3 meseca

Goso,oces zolju sine,da nas dokusuris?
C

Cer

pre 3 meseca

Golman nas je saranio

Petar.P

pre 3 meseca

Najgore je što nismo pokušali da pobedimo, na stranu poraz, već neko vreme neočekujemo neke vanserijske rezultate, ali kada ti u većini slučajeva kada imaš igrača više ni ne pucaš na gol, onda jebiga nisi ni zaslužio da ideš dalje. Meni totalno nejasno da igrači kalibra Mandić, Jakšić i Rašović ne raspale tu loptu, pa ušle bi makar dve. Taman bi u onim egal momentima kada smo imali prilike da prelomimo sebi obezbedili polufinale. Ali eto to je poenta tog trenera kada se pogubiš da ti ukaže šta treba, a šta ne treba. Da promeni golmana kojem nije dan i time iskusnim Mitrovićem unese neku stabilnost. Nadam se da je dotični bivši nakon ovog takmičenja, jer najvećim delom je ovo njegov poraz. Naravno ima tu i do igrača, nismo više klasa, ali jednostavno mislim da iz njih može više da se izvuče.
B

Bon.Jovi_985

pre 3 meseca

Druže sa ulice da si pokupio selektora zamenio bi golmana koji je daas bukvalno imao 1 odbranu! Jednu je imao psole šuta u poslednjoj sekundi napada sa 9 metara i jednu kad je bilo gotovo. E sad pitanje je da li je ovsj morao iz nekof razloga da branido kraja...

Petar.P

pre 3 meseca

Ja druže prvi put i vidim da neko na nekom takmičenju ne menja golmana ako ga ne ide. To je samo ovaj naš pametni trener praktikovao. Van svake pameti...
B

Brundo

pre 3 meseca

Ostavka selektora zbog losih rezultata.Igrace ne mozemo da zamenimo.Oni nisu nesto i bolje od njih nemamo.Ali zato selektora mozemo da zamenimo.Treba mu dati sat vremena za ostavku a ako je ne podnese u roku od sat vremena onda dobija otkaz.I tako treba da vazi za sve selektore i predsednike saveza.Prvo ko bi popio otkaz je Danilovic zbog neprofesionalnog vodjenja KSS.
T

Tango

pre 3 meseca

Evo vi Gojković i onako je za vas nama ne treba takav trener
S

Svi vide niko ne priznaje

pre 3 meseca

Naš vaterpolo je defonitivno druga liga, jedino što to izgleda ne primećuje komentator na tv-u, pa nas teši da ćemo na olimpijadi sigurno odbraniti zlato, vaterpolo definitivno je naša prošlost,što smo osvojili, to je to , jer je postao sport u kojem na kraju uvek izgubi Srbija....
5

51

pre 3 meseca

Ми немамо селектора! Кратко и јасно!
e

ex pivot

pre 3 meseca

Golman i trener. Ogromna prednost Hrvata. Nisam video golmana na srpskom golu. Da li je to ovaj sto prima golove na bliyu stativu? Bez odbranjenog zicera celi mec. Trener pod kojim ne postoji odbrana...Nikada ova gerencaija nece videti medalju. Nemaju za to kvaliteta. Sa ovim covekom na klupi to je sigurno. I na kraju: svaki autoritet bi Dusanu MAdnicu rekao" Hvala za sve i adio." Vec drugo prvenstvo on radi to sto radi. Sraube sa 9 metara, iskljucenja. On ima problem u glavi definitivno. Bez golmana nema medalja. Srbija ga nema. Nikakav napredakiz takmicenja u takmicenje. Vatrepolo pokao tone u prosek.
P

Promene

pre 3 meseca

Bila jednom vaterpolo velesila. Ostavke, promene, golman sam da se vrati iz Katara.
L

Lele nama

pre 3 meseca

Sad će biti jer nema VK Partizana...bla, bla...Ograničeni mozgovi!!!
M

Mixa Mixa

pre 3 meseca

Selektore,jel imas rezervnog golmana?
B

Babaroga

pre 3 meseca

Iskreno menjao bih zlato sa EP i SP za bronzu na Olimpijadi. Nisu kockice bile bolje od nas, samo su imale boljeg golmana. Njihov je prekvalitetan naš je katastrofa.
Z

Zali Boze

pre 3 meseca

Sto smo se plasirali na OI.16 puta igrac vise 6 dali 7 gola plus omasili 2 peterca.Hrvati 14 puta igrac vise 12 datih golova.Mi bukvalno igrali bez golmana.Pod hitno menjati trenera.
G

Gile 88

pre 3 meseca

Da se vrati Savić Stevanović nije taktički pripremio ekipu sa golmanom kao taraba i dva peterca koja smo promašili više nismo ni zaslužili. Ovom timu je poneka bronza krajnji domet
M

Momora

pre 3 meseca

Mandic nevidljiv,Jaksic ne prepoznatljiv,S.Rasovic sramotan,Drasovic,Vucinic,Ubovic sta reci,svi do jednog danas kada su trebali da pokazu kako se igra za Srbiju odigraju mozda i najgore meceve u svojim reprezentativnim karijerama.A za golmana Filipovica:Druze,zasto nisi sam izasao iz tog bazena umesto sto si dozvolio da te pune,ZASTO??!!!Mozda i nagora golmanska partija koju sam ikada gledao u svom zivotu.Nista,uz nasu zemlju i dalje,a ovi momci neka se zapitaju da li ih je sramota posle ovakve utakmice.
R

Realno...

pre 3 meseca

Sve mogu da shvatim, ali da NEMAMO boljeg golmana, to nmg da shvatim!! Pazite, igrači se borw...Tu i tamo neko nrkada podbaci...Ali bih ih glat dobili da su nam golmani BAR približnog kvaliteta! Ovo je tolika razlika, da je NWZAMISLIVO!!!
H

HRVATSKAAAAA

pre 3 meseca

HRVATSKAÀAAAAAAA
D

DrvoMama

pre 3 meseca

Imamo , ali na klupi
A

Ante081

pre 3 meseca

Frende samo priznajete da ste loši i tjt....
A

Alo alo

pre 3 meseca

Ne kaze se bih, nego bi.
S

Srbinnajveci

pre 3 meseca

Pre prijašnjih godina bilo je samo pitanje sa kojom će se medaljom da se vratimo sa prvenstva, a sad bi i bronzu slavili ko zlato.... Nažalost nismo više sila u ovom sportu, zadnju medalju na SP smo osvojili 2017 a na EP 2018, okej osvojili smo OI 2020 ali u međuvremenu u tom periodu su se odigrali 7 takmičenja ukljucujci i ovaj (ubrajam samo ep i sp) i opet ni M od medalje nema.....Manite nas više onih floskula smene generacije bla bla bla i ta smaranja, i Hrvatska je recimo imala smenu generacije od 2020 im je otišlo sigurno 7-8 senatora pa su od tog vremena sve do 2020 odigrali 4 polufinala, 2 finala (zlato,srebro) i utakmice za 3 mesto, Srbija takodjer od 2020 otišlo 7-8 možda i više senatora i najbolji nas rezultat u tome periodu 2020-2024 je onaj gubitak od grčke za 3 mesto i TO JE TO (ne ubrajam zlato sa OI ovde)........ sad ne znam je li problem u treneru ili jednostavno nemamo vise igrace za sami vrh, nadam se da je ovo prvo jer ako je ovo drugo onda smo ga oduvali....realnost je da nam je trenutno mesto 5-8/9-12 plafon... Takodjer ne znam šta se radi u savezu, jer ovakvi rezultati su u najmanju ruku alarmantni i trebao bi se golemi alarm upaliti jer vec 6-5/7 godina ne znamo za medalju na SP i EP.... ostale reprezentacije postaju sve jace, a mi sve slabiji.....propada nam sport onaj u kojem smo se najviše divili.... Hrvati su ovde zasluzeno dobili a mi se zapitajmo..... sportski pozdrav svima..
M

Mitankudze

pre 3 meseca

Realno smo repka od 6-8 mesta. Bolje posle svega sto smo uradili u vaterpolu, da to napokon prihvatimo. Pumpali smo atmosferu i protiv hrvata, a ne znam na osnovu cega da ih sada dobijemo. Ne treba nj novinari da dizu neka ocekivanja.
N

Neso 12345

pre 3 meseca

naucite od Komsija kako se igra za Reprezentaciju... Najveci problem Srba je sto se cim plasiraju na natjecanje odma upisu medalju....
G

Gruž

pre 3 meseca

Bog vam dao zdravlja ovome golmanu, da ga jos dugo gledamo na golu
B

Baxter88

pre 3 meseca

Nije to vise taj sport koji smo igrali decenijama, jednostavno momci nemaju ni srca ni kvaliteta za sam vrh svetskog vaterpola i ne treba biti ljut na njih jer je to realnost. Procice mnoooogo godina da budemo ono sto smo bili, slicno kao u kosarci verovatno...
m

matoriekspert

pre 3 meseca

Nema medalje sa igračima stasalim u Zvezdi i NBG. Jakšić i Mandić realno nemaju sa kim da igraju. Strahinja Rašović je podvala od igrača od samog početka karijere.
P

Paulo

pre 3 meseca

Tako je brate moj istina ziva ali sta vredi pricati Gangula nam unisti vaterpolo ne postoji skola u N.Beogradu da izbace mladog igraca za reprezentaciju kupuju se naskuplji igraci u vaterpolu Granados , a nigde se ne vodi racuna na radu sa mladim igracima.Pricaju Partizan kupovao sve najbolje talente i kao dobili smo gotove igrace za reprezentaciju. Pa kupio je N.Beograd i Vasilija Martinovica i R.Drasovica tako reci najace talente pa videsmo kako kidaju u reprezentaciji jedan igra kao da nema,a za ovog drugog ne zna se ni da li je ziv.
M

Matorcu

pre 3 meseca

U sadašnjoj reprezentaciji imaš najviše igrača iz Partizana, nemamo selektora koji će da napravi bolju selekciju i bolju taktiku.
G

Gost1818

pre 3 meseca

Nema Partizana, nema medalja. Trazili ste gledajte
N

Niko1212

pre 3 meseca

Biče bolje na olimpijadi, napreduju polako...Živela Srbina!