Komentari na vest

Novosađani mogu do kraja u EHF kupu, napad na trofej kao najava evropske Vojvodine

f

facebook.navijac

pre oko 1 godinu

Čim ovaj uspeh nije zvezdin mora da neko nije umešao prste.
S

Slana Bara

pre oko 1 godinu

Nije bilo navijaca jer je Vojvodina kaznjena. Toliko o ovim komentarima a ne znaju sta se desava
R

Realno...

pre oko 1 godinu

Ma džaba vam sve kada imate 120 navijača po meču...Realno, RK Vojvodina i OK Vojvodina su zaslužili mnogo veću podršku...Ali...
a

aleee Vosa leeeee

pre oko 1 godinu

Odbojka ima.
G

Gost23

pre oko 1 godinu

Čemu sve to kad oni nemaju publike?!? Nažalost, Voša je propustila decenije da se isprofiliše kao treći sportski kolektiv u Srbiji koji će biti ravnopravan, pa i bolji od beogradskih Zvezde i Partizana. Ima je u odbojci, ima u rukometu, ali šta vredi kad sve polazi od fudbala i košarke. Tu ih nema nigde! Ako misle kroz ove "manje" sportove da vuku publiku, mislim da im je koncept potpuno pogrešan. Nemaš fudbal i košarku, ko će ti postati vatreni navijač u drugim sportovima?! Tako je kod nas, a uprava neka razmisli malo o takvom konceptu.
N

Naopako

pre oko 1 godinu

Ma i to sto kazes bolje da i ne igraju… I nek se ugase i nek predaju sve tekme od sada. Navijaca ima vise nego na tekmama rk zvezda ili rk partizan. I imaju ozbiljan budzet pa cak i za evropske uslove isto kao i ok. Nego moj predlog je da podrzite jedini klub u srb koji ima sanse da osvoji evropski trofej. I da SD Vojvodina postane jedino srpsko drustvo u 21 veku sa dva evropska trofeja. Samo napred Vojvodina!!!
G

Gost7439

pre oko 1 godinu

Kako Vojvodina da postane jedino SD sa 2 evropska trofeja? Pa Partizan već ima 7 titula šampiona Evrope u vaterpolu, Evroligu 92' u košarci, evropski trofeji u rvanju i šahu...
G

Gost23

pre oko 1 godinu

Naopako* Nisi uopšte, ama uopšte razumeo moj komentar! Naravno da ne treba gasiti ništa, već da je koncepcijski loše postavljeno pitanje vraćanja publike ka Vojvodini. Ne možeš stvoriti nove navijače Voše kroz uspeh rukometaša ili odbojkaša, već kroz uspeh FK Vojvodina. Tu je navijačka baza najjača. I na tome treba raditi. U poslednjem kolu je Vojvodina imala 1.000 navijača na svom stadionu, celih 1.000 u gradu od preko 200.000 ljudi!? Odakle ćeš stvoriti bazu navijača za one manje sportove?! Iz tih 1.000 što dodju na stadion?!
t

ti si ta

pre oko 1 godinu

@Gost23 Polako rodjace.Prvo,jedno dete u Srbiji da navija za lokalni klub a da nisu Zvezda i Partizan je uspeh.Drugo,Vojvodina i jeste treci kolektiv u Srbiji(mozda eventulano po istoriji Proleter Zrenjanin jos).Ima navijaca,posebno na fudbalu pa i odbojci sto je korektno ali da bi bilo jos vise,moras da imas ozbiljan iskorak u Evropi.Takodje,narod vise ni ne zanima sport,posebno nas domaci klupski,iz vise razloga.Zvezdi i Partizanu da nema ljudi iz unutrasnjosti,Bosne,Crne Gore...bilo bi poluprazno.Inace ima istine u ovome sto pricas,fudbal je broj jedan i bez fudbala dzabe sve.
t

tviter.navijac

pre oko 1 godinu

Cim nije ovaj uspeh partizanov mora da je neko umesao prste.