Nurmagomedov - Mejveder na Lužnikiju?

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.10.18. | 15:17

Dagestansko-ruski borac veruje da će mu doći 100.000 navijača na moskovski stadion ako dogovori meč sa legendarnim Amerikancem

Sve se čini da je meč između Habiba Nurmagomedova i Flojda Mejvereda juniora dogovoren.

Naime, dagestasnko-ruski borac je na svom Insagram profilu objavio značajnu vest da je postignut dogovor sa Ruskom bokserskom federacijom, to jest sa generalnim sekretarom Umarom Kremljevim da se boj održi na legendarmom "Lužnikiju", stadionu na kojem je domaćin ruska fudbalska reprezentacija.

Izabrane vesti

"Danas sam se sastao  sa generalnim sekretarom Ruske bokserske federacije, Umarom Kremljevim i razgovarali smo o borbi sa Flojdom Mejvederom", napisao je aktuelni UFC prvak u lakoj kategoriji, "Želja nam je da se borba održi na legendarnoj Lužniki areni! Sigurni smo da bi meč privukao preko 100.000 navijača, i da ćemo postaviti svetski rekord za TV prenos. A najvažnije od svega je što bi mi moj otac bio u uglu, pošto mi za Moskvu ne treba viza. A sada pitanje za moje navijače: da li verujete u mene? Ili takođe mislite da će me razbiti u boksu?"

Po svemu sudeći čeka nas nova borba između vrhunskog boksera i vrhunskog MMA borca, kao što je Mejveder već uradio sa Konorom Makgregorom zaradivši preko 100.000.000 dolara. Isti recept, ali prilično drugačiji protivnika od Irca, koji je takođe pristao da se odmeri u boksu sa majstorom koji je već nekoliko godina u sportskoj penziji, a u koju je otišao kao neporaženi šampion u ringu. Nurmagomedov je inače majstor u sambou i rvanju, dok je prilično "tanak" u boksu tako da je veliko pitanje šta ima da "ponudi" Amerikancu. Datum održavanja borbe još nije poznat, niti se pominje okvirno.

FOTO: Action Images


tagovi

Konor MekgregorHabib NurmagomedovmmaUFCFlojd Mejveder junior

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara