Komentari na vest

Oglasio se Odbojkaški klub Partizan: Imali smo ponudu oba kandidata, podržali smo Ostoju Mijailovića

G

Gost13884885

pre preko 1 godinu

Interesovanje za SD je u sustini interesovanje za stadion i objekte koje ima SD i kontrolu istih... Tanaskovic vidi sansu da svoje lazi o hali za trening OK koje servira vec 5-6g ostvari sada preko SD. Ovi drugi su finansirali SD u nadi da ce tu istu kontrolu imati i to je sustina... Sve njih zajedno boli uvo za sport iako su im puna usta prici o istom.
r

rapidorapido

pre preko 1 godinu

Koji su rezultati odbojkaškog kluba?
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre preko 1 godinu

Muskarci osvojili kup i ispali u polufinalu od Vojvodine za titulu,pre toga finale protiv njih,od one visegodisnje borbe za opstanak i ispadanja iz lige postali smo tim iz vrha tabele i uglavnom samo Vojvodina pravi problem jer su jednostavno jaci.Odbojkasice se od povratka dva puta nisu borile za opstanak,da kazemo i 2018 iako je bio plej aut da smo bili manje-vise bezbedni tu,onda kad je bilo zabranjeno zbog Korone kad su ne znam ni ja kako ubedili Crncevic da dodje i zbog loseg trenera ispali iz gotovo dobijenog dvomeca u polufinalu i prosle kad smo ispali od ovih preko puta u cetvrtfinalu a one su osvojile duplu krunu posle.Sa jedne strane koliko god zvucalo smesno jeste napredak u odnosu na pre a sa druge strane i dalje je to daleko od savrsenog.Klub je kao takav jedan od retkih koji nam je ovih godina doneo trofej...A gore covek sto je napisao o hali je potpuno u pravu,godinama se prica i o hali i zenskoj generaciji koja ima velike ciljeve "bas ove sezone" a koja zavrsi na kraju na sredini tabele ili plej autu.
C

Cekamo....

pre preko 1 godinu

Sada ce Tata morati i ovaj problem da resava..A covek mnogo zauzet a ovi njegovi se svadjaju kao snajke na pijaci..Kaljaju "ugled " stranke breee..
G

Gost787

pre preko 1 godinu

"Država Srbija nikada nije imala odgovorniji i prisniji odnos prema sportu. U svim oblastima društvenog života, pa i ovog našeg sportskog, energija, podrška i pomoć predsednika Aleksandra Vučića nas obavezuje da i mi budemo odgovorni i da stvaramo novu vrednost." - OK Partizan ... ko o cemu
G

Gost777

pre preko 1 godinu

Ovi iz OK partizan su najveci ostojini botovi.
A

ANALIZA I ISTINA STANJA

pre preko 1 godinu

Zašto vlast cuti time stiti ovu nemoralnu upravu ,ovo zlo kluba koja je surovala sa HULIGANA,( bivših i sadašnjih) . VUCELA VAZURA ZLO KLUBA. SAMO SU STETU I BRUKU NANELI NASEM KLUBU ! ONI HITNO MORAJU NAPUSTITI KLUB.
K

Kakvi likovi

pre preko 1 godinu

Ostoja pobegao u teniski klub a Vučela se zabarikadirao na stadion hahahahhahahahahaha
B

Bar se

pre preko 1 godinu

nisu tukli kao Covic i Dzajic i bar nisu spavali sa suprugama nasih golmana.