Komentari na vest

Olimpijska šampionka se vratila u Koneljano

I

IlLL

pre gotovo 2 godine

Izgleda da ce okosnicu novog tima Koneljana ciniti strankinje: Poljakinja Vološ, Svedjanka Haak, 2 Amerikanke Plummer i Robinson, Kanadjanka Gray, Holandjanka Robin, a jedina Italijanka ce onda biti libero Di Djenaro. I dalje ce ovo biti jak tim, ali mislim da ce sad biti veca borba izmedju njih i prvenstveno Monce a tu je i Novara. S druge strane Vakifbank se pojacao sa Egonu a i novim primacima poput Nike Dalderop i Bajeme te ce opet dominirati turskim prvenstvom.
a

a1a1a1a1

pre gotovo 2 godine

Nije labav ni Scandicci sa Antropovom, Zhu Ting, Pietrini, Brenda Castillo, Washington. Sto se Turske tice, mislim da ce ove sezone Eczacibasi biti glavni favorit. Vakif nije nista dobio zamenom Egonu-Bella jer su one bukvalno isti tip igraca. Dok ce mnogo izgubiti na prijemu i sad ce timovi da zlostavljaju Bajemu i Niku.
@

@

pre gotovo 2 godine

Ne mislim da ce Vakif nesto puno izgubiti na prijemu jer je glavni primac naravno Gabi, otisla je Bartch-Hackley ali ona i nije bas igrala dobro ove sezone u Vakifu, dok sa druge strane i Nika i Bajema mogu da napreduju jer su mladje, iako mislim da bi bolji izbor od Nike bila Brit Herbots koja je takodje iz Novare. Fenerbahce ce biti jaci jer im dolazi Makris i bice bas zanimljivo gledati okrsaje Fenera i Ezacibasija, posebno jer ce igrati 2 najbolja dizača sveta Maja i Makris. Tijani ce znaciti jer dolazi Voronkova te nece morati kao do sad sama da igra u napadu..