Komentari na vest

Olimpijska viza sada sasvim blizu! Srbija zasijala kad je najpotrebnije, Holandija ništa nije mogla

m

mit

pre 7 meseci

Branka Tica "bambusa" protivnike*!..Pa gde je u reprezentaciji kad je tako dobra? Mihajlovic? Pa slusao sam panegirije i o Uzelac i Kurtagic? I? Jedna igra tu i tamo a druga povedena zbog medanzera.
s

sale brat

pre 7 meseci

sine da pratis odbojku znao bi d aje mala ana povredjena nije ni igrala na juniorskom, tica se povredila pred samo prvenstvo mladjih seniorki i osmajic isto, sine raspitaj se pa pisi
p

ponos Srbije

pre 7 meseci

Bravo devojke
L

Laziale

pre 7 meseci

Sta se desava sa Kinom, sto su tako slabe?
M

Mumir

pre 7 meseci

Ova Kurtagić opet ne peva himnu? Teško je Novopazarcima da prevale preko usta "srpske zemlje, srpski rod".
h

hyper mass

pre 7 meseci

Da li vi novokomponovane patriote pravite razliku između Srbina i državljanina Srbije?Ovu su himnu i izabrali likovi koji ne umeju ništa drugo da rade nego da stvaraju razdor među ljudima.
P

Pa neka je

pre 7 meseci

Nek idu u neku drugu zemlju a gde ce pevati himnu. Pokojni Mihajlovic bio u pravu, nema u reprezentaciju ako ne pevas himnu.. prosto je Drago dete lose te uce, i ako budes igrala za italiju, nemacku ili tursku red je da pevas himnu.. red je
L

Laziale

pre 7 meseci

Pevaju himnu na sav glas ovi iz vlasti pa nas kradu na sve strane. Nije patriotizam pevanje himne i mrznja prema drugima. Kada to shvatite mzoda postanete i bolja osoba
M

Mumir

pre 7 meseci

Nisam novokomponovani patriJota, a ovi iz vlasti što kradu trebalo bi da idu u zatvor a ako cela selekcija peva himnu onda pevaj i ti.
d

da da da

pre 7 meseci

Tata Jusuf zabranio.
Б

Белграно

pre 7 meseci

Моле се сви коментатори који су после Доминиканске Републике написали 100 негативних коментара да и сад опет коментаришу.
S

Stogod

pre 7 meseci

Nisam komentarisao posle Dominikanske Republike,jesam posle izgubljenog finala od Turske i stojim idalje pred svim sto sam rekao,a to je da Gvideti ne radi dobar posao sa ovim sta mi imamo . Mi imamo strasnu reprezentaciju ,mozda fali jedan malko bolji primac u napadu ,ali i ovo sto imamo je dovoljno da budemo uvek prvi .
Р

Република Српска

pre 7 meseci

Браво краљице 👸🏐👏👏👏❤️💙🤍
v

vldblk9a

pre 7 meseci

Nevidjene kraljice, 90% ovih devojaka je 4 meseca vec sa reprezentacijom, obisle 2x zemaljsku kuglu, i to sve posle dugih sezona u klubovima. I nema kukanja, nema alibija, bukvalno ginu. A onda vidis nesrecnike koji odigraju jednu utakmicu u evropi, i onda odlazu utakmice jer im je to previse. E zato su neki Svetski prvaci a drugi slave poraze jer ne prime 5 golova.
Б

Белграно

pre 7 meseci

А шта је са овима што су примили 5 голова од Нордсјеланда, у коју категорију они спадају?
m

milivoje m

pre 7 meseci

Hteo sam da napisem komentar,posle ovoga nema potrebe,bravo sve tacno.Drzava da ulaze vise para u odbojkasice i kosarkasice koje su prvakinje evrope a ne da gura pare ogromne u blizance fk i kk gde su astronomski placeni stranci.
v

vldblk9a

pre 7 meseci

Ja nisam pricao o klubu nego o fudbalu u Srbiji, medijima i velicanju neuspeha. Bas me briga i za zvezdu i partizan, jad i su i jedni i drugi kao i fudbal uopsteno. A to klubastvo je nerealno koliko vam je mozak ispran.
A

Aqa

pre 7 meseci

Tako je rekao sam bez panike, još jedna i to je to. Protiv Dominikane jednostavno loš dan. 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸💪💪💪💪💪
e

ex reprezentativka

pre 7 meseci

Srecom!!! Holandija je za 30 odsto slabiiji tim od Dominikane. Imaju mnooogo slabiji blok i slabije su u napadu. Danas je Sara Lozo prosla masu puta, a protiv Dominkane se NIJE VIDELA. Zasto? Pa zato sto Lozo udara ISPOD BLOKA. Kada naleti na formiran blok ona je gotova. I to je njen problem. Danas je prijem bio MANJE LOS (ne dobar) nego inace, pa su srednjaci nesto zabili, a nije ih bilo cele godine. Ovaj tim na Olimpijadi tesko ce do medalje. Ne moze preko Boskovic stalno do finala. Ako primaci, pre svega, budu na ovom nivou - nema nista od borbe za medalju. Eto, Lozo ode opet u Japan da igra odbojku koja je sasvim drugavija od ostataka sveta, mala Uzelac ode u Brazil da sedi tamo na klupi i gluvari po Rio de Zaneiru, Busa ce kod Gvidetija da ulazi samo povremeno (nema sansi da je ubaci u prvi tim, jer on ima tamo sboje igracice i raazaradjen sistem), a Lazovic? Ne znam gde ca ove godine ona biti rezerva po obicaju..Milojevic su otpisali, a mozda je najbolji primac servisa kod nas, mada ne postoji u napadu. . .Sto je najgore, mladih primaca nema, kao ni korektora. Gledam Danilovicku, koja je , kao, nada. Spora, previsoka za mesto koje igra itd...Ako ne vaskrsne Brankica, mrka kapa! A tek sta ce biti kada Maja ode. Jer, Drca se oprostila od reprezentacije odnosno od Gvodetija. Sladja Mirkovic je prosek proseka. A nema medalja bez vrhunskog dizaca. Posle Olimpijade - idu godine u kojima cemo ove rezultate samo da sanjamo.
i

ironija

pre 7 meseci

Ne laprdaj. Najsmešnije je što si od svih mladjih primača koje imamo ti naveo Sonju Danilovic a iz iste generacije 2006 Ana Mihajlovic je jedno 10 puta veci talenat. A da ne spominjem ove iz 2004 sem Uzelac tu su Vanja Ivanovic, Vajagic a prvenstveno Branka Tica koja bambusa protivnike.
Z

Zato

pre 7 meseci

I jesi bivsa, aj pedala.. aj.. aj sta cekas
B

Bivsa

pre 7 meseci

A ti znas da ce Uzelac da sedi na klupi i gluvari u Rio de Zejneru???
Z

Zaza Paculia

pre 7 meseci

Ajmo botoviii, 3 4 sad....
O

Odbojka7777

pre 7 meseci

Lozo jeste upitna i nikad ne znaš šta da očekuješ ali danas kad je bilo najpotrebnije bez greska i 70% napada , perfektna utakmica bez timske greske u napadu čak je i prijem bio na nivou .
d

dexa27

pre 7 meseci

Bravo zlatne devojke...