Komentari na vest

Orlovi definitivno bez četvrtfinala: Nemci kao u transu „počistili“ Lale

K

Košarka Paraćin

pre preko 1 godinu

Koji rukomet u Srbiji. Pa na utakmici u super ligi nema 200 gledalaca. Na TV jedino možeš videti rukomet kad igra reprezentacija. Srbija je zemlja košarke. Svaka čast odbojci na rezultatu i vaterpolistima takođe ali mi smo bili i ostali zemlja košarke. Ovaj još jedan loš rezultat niko niie doživeo kao razočarenje. Ako se nešto uradi ok, ako ne opet dobro.
Z

Zemlja k(l)ošarke

pre preko 1 godinu

Možda. Košarke, sa Vildozom i Campazzom sa jedne i Punterom i LeDayem sa druge strane u timovima koji istu predstavljaju u Evroligi - teško. Kad Srbi budu imali najznačajnije uloge u uspesima tih predstavnika pa i da postanemo opet zemlja košarke.
S

Sistem

pre preko 1 godinu

Je takav da smo znali pre početka prvenstva da imamo dve malo jače ekipe, a daleko od toga da su među najjačim na SP i da sa jednom pobedom idemo u četvrtfinale. Jer ostale ekipe su daleko lošije. Hrvatska je takođe imala dve ekipe Danska i Egipat U prvoj utakmici su ispali faktički. Jedna pobeda te vodi u četvrtfinale. Nikad lakši put nismo imali do plasmana među osam najboljih. Nemačka je došla bez pola tima. Alžir, Katar i Argentinu bi pobedila RK Vojvodina. Jedna pobeda protiv dve jače ekipe je vodila u četvrtfinale. Najboljih osam če biti tamo svakako. Da bi ušao u to društvo moraš da pobediš jednu jaču ekipu. Imali smo dve ekipe nismo uspeli i ćao. Nismo ni zaslužili da budemo među osam. Jako je sve jednostavno.
D

Dachaa

pre preko 1 godinu

Ovaj nazovi drugi krug je blago receno smesan
S

Slaba odbrana

pre preko 1 godinu

Sistem takmičenja je glupav,dovoljan je jedan poraz i možeš da pakuješ kofere.Nema mesta iznenadjenjima,ako ne preneseš 4boda šanse za četvrfinale su minimalne,plus zavisiš od ostalih rezultata.
S

Svašta nešto

pre preko 1 godinu

A to što mi ne možemo prosečne evropske ekipe da pobedimo, tj što smo pobede ubeležili protiv Alžira i Katara, tj sad Argentine, koji dve blage veze sa rukometom nemaju, to nije glupo? To je baš ono, sve potaman? Realnost je da nismo za četvrtfinale i to je to, pa samo da je još jedna prosečna evropska ekipa bila nam na putu, ne bi ni ovo videli...
S

Slaba odbrana

pre preko 1 godinu

Svašta nešto-Naravno da nisam ni očekivao da se borimo za četvrfinale,prokomentarisao sam sistem takmičenja,uopšte je nebitno sa kim smo igrali.Rukomet je sport gde dominiraju 3-4reprezentacije,ostali neka se poredjaju kako hoće.Sve i da smo dobili Nemačku,poraz od Norveške je očekivan,zavisili bi od meča sa Holandijom i meča Nemačka-Norveška,što jeste glupavo,previše kalkulacija.Jedino ne zavisiš tako što imaš sve pobede,a 7ekipa je prošlo sa svim pobedama.Kao što rekoh nema iznenadjenja,prošlo 7ekipa od kojih se i očekivalo da prodju,ostalo još Island da potvrdi prolazak.
H

Haha

pre preko 1 godinu

Najbolje da zreb odluci ko ce u finale. Da bi preneo 4 boda treba da pobedis u grupi, nikome nista nije poklonjeno.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

A kao bilo je nade. Samo još vi ložite narod, a broj komentara vam govori koliko nas je briga. Momci nisu za bolje, ali su mladi i mogu da napreduju. Ostaje još taj jedan meč, da se pobedi i kući ode čistog obraza. Sve ostalo bilo bi sramota poput one koju su nam priredili fudbaleri.
М

Мозга без

pre preko 1 godinu

Пратио сам разне спортове,такмичења,првенства, али још у животу нисам видео глупљи и бесмисленији систем такмичења као што је СП у рукомету. Пролазе прво 3 од 4 екипе, да би у наредној фази ишле 2 од 6 а бодови се преносе.😂 Дакле има толико неважних мечева који немају такмичарског значаја јер ти је већ после 3 или 4 меча, пола екипа поиспадало и то без икакве теоретске шансе за наредну фазу.😂 Па ово је просто генијално.
Z

ZzzRrr

pre preko 1 godinu

Pa mi smo još i dobro prošli protiv Nemačke. Šteta što nije branio Milosavljev, možda bi nešto bilo drugačije
H

Hrvoje

pre preko 1 godinu

Ne zaluđujte narod, ne možemo pobediti nijednu evropsku reprezentaciju
N

NN3

pre preko 1 godinu

Kao što je bilo i očekivano pre početka šampionata - meč sa Nemcima je bio presudan i ko ga dobije ide u 1/4 finale. Tako i bi.. Da smo imali tu Milosavljeva pobedili bi sigurno.. odbrana u prvom bila katastrofalna i jbg, šta je tu je. Dobiti Holanđane i završiti u prvih 10 na svetu, što je na kraju krajeva lep uspeh za nas gledajući gde smo bili pre 2-3 godine i više
D

Dobili bi

pre preko 1 godinu

Malo morgen.eto to bi dobili