Komentari na vest

Otpisani su prerano! Srbija u polufinalu Svetskog prvenstva, pala moćna Italija

O

Ojo

pre 9 meseci

Bravo momci, ovo su pravi sportisti Srbije, kapa do poda, nek se ugledaju u njih umišljene košarkaške zvezde.
X

X

pre 9 meseci

SAMPIONSKI JE TO GEN 🇷🇸🇷🇸🇷🇸 Idemo bre do finala !!!
T

Toto-ko-tunjo

pre 9 meseci

Bravo, dečaci! ✊
G

Gile 88

pre 9 meseci

@ PD Ovih igrači imaju sigurno 2 a neki i 3 Olimpijske igre ispred sebe
R

Redmond

pre 9 meseci

Vaterpolo i rukomet najdosadniji sportovi.
G

Gost1234

pre 9 meseci

To koliko se ti razumes u sportove je upitno i savetujem ti da se uzdrzavas od komentara na sportskim portalima. Svaki sport ima svoju čar i lep je za sebe. Rukomet je jedan od najdinamicnijih i najatraktivnijih sportova, sa puno kontakta, puno lepih golova i poteza. Takodje iziskuje i inteligenciju, pa je razumljivo zasto je tebi dosadan.
D

Dragan K.

pre 9 meseci

Bravooooo momci. Pozdrav za dr Sapica i Sora
Б

Брангаљ

pre 9 meseci

И 2009. изгубили на старту од Шпаније, па их победили у финалу. Није ово случајност. 😊
H

Heavy metal

pre 9 meseci

Bravo decoooo!!! 👌
М

Митт

pre 9 meseci

Браво момци!
S

Sekundarac

pre 9 meseci

Bravo momci ,uvek ste davali sve od sebe.
G

Gost555

pre 9 meseci

Ko to jos prati...

Bojan Urosevic

pre 9 meseci

Imamo ogroman potencijal I u mladim selekcijama bicemo opet mocni samo treba ozbiljan rad bravo momci steta u nemamo Dusana Mandica i Viktora Rasovica za nezgodnu stranu vidi se da nam fali Levi suter nadamo se najboljem scenariju da na kraj slusamo BOZE PRAVDE.
R

Rasputin

pre 9 meseci

Sve si lepo rekao, samo mala ispravka… Viktor nije levoruk igrac… Ali tu imamo Mandica (kad se psihicki oporavi) i malog Radovica… Tako da cemo na sledecim takmicenjima biti jos jaci…
D

DP

pre 9 meseci

Već na početku četvrte četvrtine rekao sam da je ovo ogroman napredak u odnosu na prošlu godinu i ne bih bio razočaran ni da smo izgubili, jer se videlo da smo ravnopravni. A sad, mogu samo da kažem SVAKA ČAST.
m

misko123

pre 9 meseci

nisam bio optimista pred početak SP..jednio što nam fali jeste taj levoruki bek.. teško je naći igrače loji šutiraju levom rukom ili nogom..meni su u školi hteli da vežu levu ruku..zato što sam počeo da pišem levim rukom..da nije bilo majke i oca..verovatno bih prešao na desnu..ali ja sam bio uporan..i ovo se sve dešavalo jos u SFRJ..

Bojan Urosevic

pre 9 meseci

@Makks Pa da nemaju nacionalnu penziju oni kad zavrse karijeru finansijski ne bi mogli da izdrze 90% vaterpolista u karijeru igra za 30 do 50 hiljade evra godisnje i to u ozbiljnijim zemljama I ekipama ostali igraju za 10 do 20 hiljade manje od 20 vaterpolista u svetu I'ma preko 100 hiljade godisnje

Zvezda ispred svih!

pre 9 meseci

Bravo momci, svaka cast!
Z

ZV

pre 9 meseci

Ovako je krenula i prošla generacija.Potrebna je bila samo jedna velika pobeda.Lako može u finale da se prođe.
n

nerealno dobro

pre 9 meseci

Tipicno nase lozenje. Il nista ne valja ili smo najbolji. Italija ejste bolja, ali su danas odigrali slabije pa se iznenadjenja desavaju i pored slabe srpske odbrane kada je igrac manje. Grci nece ponovori greske Italije. Iskusan su tim. Polufinale je nerealno dobar rezultat za Srbiju. Vec i cetvrto mesto je veliki uspeh.
n

ng

pre 9 meseci

igras kolko ti protivnik dozvoli
V

Vaterpolo

pre 9 meseci

Teska borba ipak svaka cast nasima na smirennosti u zavrsnici.Sada dolaze Grci ali ovo je vec bas veliki uspijeh i to bez Mandica.Vidjelo se vec protiv Japana da dosta dobro izgleda ekipa sada nas isto protiv Grcke ceka jako teska utakmica.Iako smo na startu izgubili evo nas u polufinalu bilo bi zanimljivo vidjeti reprizu sa spancima u finalu ali i ovo je stvarno dobar rezultat sada ce protiv Grka trebati mozda i bolja odbrana.
m

micas

pre 9 meseci

Bravo momci !!!
G

Gile 88

pre 9 meseci

Doveli smo gotovo pa juniorsku reprezentaciju i opet je to polufinale
P

PD

pre 9 meseci

Nisi realan, ovo ne da nije juniorska nego u ovom trenutku naša najbolja reprezentacija.
R

Rasputin

pre 9 meseci

Kako je lepo videti 50 pozitivnih komentara, uz naravno i ove cuvene kako su svi to znali i verovali… 😁 A nakon pobede nad CG svega nas 20ak je pisalo kako imamo dobre sanse, mada je o tu bilo par negativaca i narikaca da mrace… Elem, kao sto rekoh nakog CG, a posebno nakon Japana - ako malo zategnemo odbranu imamo dobre sanse za prolaz… Jaksic i Rasovic su odigrali doktorski kao pravi lideri generacije, Radulovic je igrao kao da ima 10 godina iskustva iza sebe (smiren i lucidan u kljucnim momentima nasao par vrhunskih resenja), a konacno nam je proradila i centarska linija uz odlicnog Baneta na golu… Uz ovakvu igru imamo vece sanse og Grka u 1/2 finalu, ali opet hladna glava, vruce srce i “kopanje” za svaku loptu, svaku odbranu i svaki sut pa sta Bog da… Pokazali su momci da su svetski talenti koji postaju svetski tim i da vaterpolo ima buducnost kod nas bez obzira na sve negativce i narikace koji mrace da od kad “nema skole nema ni medalja”… Srbija do medalje!!!
J

Just Water Polo Fun

pre 9 meseci

Baš tako. Što bi rekao Novak: Glava, Srce i M..... Navijao sam i nadao se....ali iskreno nisam znao šta da očekujem. Bravo ljudine.....idemo ovako pa dokle stignemo.
R

Rubikova kocka

pre 9 meseci

Zaboravih od silnih plaćanja računa na utakmicu , sjednem da popijem kafu u gradu, udjem ovdje i imam sta da pročitam, ma bravo 🐬🐬🐬🇷🇸
D

Delije Dorcol

pre 9 meseci

Dva tajm auta kod igraca vise, Stevanovic izdeklamuje akciju a momci odigraju bukvalno u dodavanje kako im je rekao. Sto bi rekao Kuzma ""NEVEROVATNO". Svaka cast momci!
G

Gandalf.treci

pre 9 meseci

Tako je bre!!!! Bravo momci u inat domaćim dušmanima koji samo pljuju a ni vezivanje pertli još nisu savladali!!!
p

paulo

pre 9 meseci

Bravo za momke bravo za Stevanovica.Gangula i Soro spavate li mirno.
А

Акоако

pre 9 meseci

Алал вера момци , први сам причао да нам одбрана шкрипи , а на крају они прођоше до полуфинала баш због одбране , да не беше толико искључења завршили би и раније они ово , сада се може са Грчком фале им два играча , реално сигурно је присутна доза несигурности код њих баш зато што играју против Србије и још је бреме фаворита овај пут на њима , тако да растерећено до финала
T

Taribo West

pre 9 meseci

Svaka čast! Nisam očekivao bolji plasman od četvrtfinala... Sad dalje rasterećeno...
А

Ал’ ме водира

pre 9 meseci

Сада вечити скептици и црне тмине пишу како смо имали лак жреб и да је ово срећа,зато сте лузери и јадници и увек ћете бити,запушиће вам се уста опет против Грка,до финала браћо!🇷🇸🇷🇸🇷🇸
B

Blaki

pre 9 meseci

Samo budala može da kaže da su žabari lak žreb u vaterpolu,možda u rukometu.
V

Voždovac

pre 9 meseci

Iskreno nisam očekivao da će dogurati do borbe za medalju, ali budimo realni - dobili smo Italiju na peterce.

Немања Земун

pre 9 meseci

Da budemo realni i kakve veze ima i ako budemo 1 preko peteraca .
H

Hej

pre 9 meseci

Dobri smo dobri, sa toliko debitanata retko ko je očekivao da prolazimo Italijane, imamo realne šanse i za finale, mislim da su Grci lakši protivnik, Crnogorci su dosta mašili zicera protiv njih. Bravo za momke.
F

Filipppp

pre 9 meseci

Bravo momci, hladni kao led ! Puno fali kapiten Mandic ali samo gas!
j

jjjjjjjjjjjj

pre 9 meseci

realno veliko iznenadjenje, Spanija i Italija su dve ubedljivo najbolje ekipe na prvenstvu i ovo je veliki uspeh mada u polufinalu igramo sa jos jednim favoritom
č

činjenica

pre 9 meseci

Madjari su bolja ekipa od Italije.
P

Partizan ⚫⚪

pre 9 meseci

Ovako će naši orlovi u košarci živi bili pa videli jer koga nema bez njega se može i mora🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
n

nije bitna

pre 9 meseci

ta vest sada,nego da su VATERPOLISTI pobedili,ne mora svaka vest da bude kosarka ili fudbal(u kom nemamo pojma),malo da se pohvale i drugi,gde si procitao vest kosarka da bi komentarisao,kad budu igrali i dobiju ili izgibe lavovski i njima cemo cestitati,ovako za sada svaka cast VATERPOLISTI !
g

gorojko1978

pre 9 meseci

Idemo Srbijoooo..Boka Kotorska je uz vas..Samo da se Radulović probudi i idemo u finale
I

Immobile

pre 9 meseci

Svaka reprezentacija nakon smene generacije ima prirodan put i određeni pad na jednom ili dva prvenstva. Ovde to nije prihvaćeno i krenulo je sa nenormalnom i salvom uvreda. Na sve to se i vlast debelo umešala u sve to i selektor se povukao. Neka javno mnjenje sledeći put razmisli šta govori i kako se ponaša. Ozbiljna je sramota kako su se ljudi ponašali u protekle 2 godine,a to je bio period od samo 2 godine. Ova Italija je uz Španiju najbolja reprezentacija sveta. I to smo na ovom prvenstvu bez ubedljivo najboljeg igrača Dušana Mandića kog je takođe politika odaljila od reprezentacije ovog leta,velika je sramota šta mu je urađeno. A na sve to dolazimo do pitanja koliko se ulaže u uslove,struku,infrastrukturu ovog sporta u Srbiji. Španija,Grčka,Mađarska,Italija su daleko,daleko ispred u ovom segmentu.
č

činjenica

pre 9 meseci

Mladje kategorije Srbije redovno tuku Italiju, Grčku pa i Španiju na svojim prvenstvima jedino protiv Madjara ne mogu. 2 finala juniori izgubili od njih, od čega jedno u Beogradu prošlog leta.
I

Immobile

pre 9 meseci

@činjenica Kakve to veze ima sa uslovima rada,strukom i infrastrukturom? Upravo je to ono što ja potenciram. Zamisli kako bi bilo da se bolje radi i da se ulaže u škole vaterpola. Da se treneri edukuju i da imaju novac da mogu ds žive od trenerskog posla u vaterpolu normalno.
č

činjenica

pre 9 meseci

Što se struke tiče sadašnji selektor Uroš Stevanović je do prošle godine bio selektor juniora, sa jednima osvojio svetsko zlato(2021) baš protiv Italijana, prošle godine takodje igrao 2 finala. Sada ih vodi Korolija tako da struka nije problem. A rečenica da je bivši selektor oteran naravno nije istina jer je sam otišao pošto je uvideo da bez superstarova u ekipi ce ici mnogo teže i da nije kadar da izvrši smenu generacija kako valja. On je postao selektor i preuzeo vrh generaciju koju je pre toga selektirao i napravio Dejan Udovičić.
I

Immobile

pre 9 meseci

@činjenica Ko je rekao da je Dejan Savić oteran? Ja to nijednog sekunda u tekstu nisam napisao. Ja sam samo pisao o uslovima rada,o struci koja je dobra ali koja nije dovoljno plaćena i zato odlazi ili prestaje da se bavi ovim poslom. Da li je ulaganje u Novi Beograd i upucavanje nekih milionskih sredstava dobro za vaterpolo? Cela Evropa ih zove PSŽ. Taj novac što se do sada uložio njega je mogao mnogo bolje da se rasporedi i uloži u već postojeće vaterpolo centre. Pa što nije Dejan Udovičić napravio rezultat sa njima nego su se tukli po svlačionicama,bili su to već tada zreli igrači. Dejan Savić je najtrofejniji selektor u istoriji srpskog kolektivnog sporta,posložio reprezentaciju,Dušana Mandića i ovog Nikolu Jakšića upravo on uveo u sistem i ove momke je on još pre 2020. kroz razne trenažne centre krenuo da selektira. Napravio je vanserijsku dominaciju i rezultate u eri i kada su drugi imali nestvarno jake reprezentacije. Danas su Španija i Italija kvalitetom ispred drugih u ovom momentu,ostalo je prosek ili tek treba da dožive proces sazrevanja. A onda si imao jaku i Italiju,Španiju,Hrvatsku,Mađarsku,Crna Gora uvek nezgodna i to su sve bile reprezentacije sa veoma jakim imenima. A Srbija je u toj konstalaciji snaga dominirala sa Dejanom Savićem jednu čitavu deceniju.
А

Акоако

pre 9 meseci

Алал вера момци , први сам причао како нам одбрана доста шкрипи , а они кроз одбрану данас прођоше у полуфинале , свака вам част доктори !
D

Dakara

pre 9 meseci

Bravo delfini nasi!!!!! Nikad manje interesovanje srpske nacije za najtrofejniji kolektivni sport jedne male Srbije. Vodimo se time, ako nismo favoriti za zlato sta ima da gledam kako nas busi Spanija, Italija, Madjarska, Hrvatska. Dokazali ste da smo jos uvek vaterpolo velesila i pored povlacenja skoro cele postave drim-tima. Vidi se da dajete zadnji atom snage i svaki ponosni Srbin dace vam veliki respect i vetar u ledja. Sta god da bude u preostala dva meca vi ste za vecinu nas moralni pobednici ovog SP. SRBIJA DO TOKIJA (FUKUOKE) !!!!!!!
G

Gost RS

pre 9 meseci

Srce mi je puno,generacija sam koja je odrasla iz uspjehe vaterpola. Plakao sam kad su nas Mađari uzeli u finalu OI ne znam ni kad je bilo,al zato onaj lob Vujasinovića sa 7-8 metara i muk 7000 Mađara na bazenu...
G

Gost nedragi

pre 9 meseci

Taj preokret Madjara je bio u finalu olimpijskih igara u Atini 2004. 4 minuta do kraja,vodimo 2 razlike i imamo napad sa dva igraca vise. I pucamo tekmu! U to vreme,takvu prednost je bilo gotovo nemoguce ispustiti. Bas je tuzno bilo vecini ljudi.
n

ng

pre 9 meseci

lob je bio protiv rusa
l

lanemi1234

pre 9 meseci

Ajde bree, gde ste sad smarači? Bitno da se pljune, a ne može malo strpljenja da se ima. Ova repka će za par godina biti kao ona stara, a sad nek se nagrade medaljom

1992

pre 9 meseci

Čista sreća nažalost, dobra strana žreba, u osmini finala sa Japanom, a međusobno CG i Hrvatska. Ne palite se bzvz.
0

035

pre 9 meseci

BRAVO MOMCI
а

абвгдђ

pre 9 meseci

Браво момчине, како се само боре. Колико нам фали тај леворуки играч, два пута имамо зицер са десне стране и не користимо из тог разлога. Ипак име Србија доста значи у овом спорту, и даље се сви тресу само на тај помен.
c

cao cao

pre 9 meseci

Pricali ste da smesno zvuci SELEKTOR STEVANOVIC. Aj lepo iz komentara da vas ne vidim vise! bravo momci, znao sam da moze da lici na 2009. godinu💪🏻💪🏻💪🏻
v

vldblk9a

pre 9 meseci

Realno svaka cast, na pocetku prvenstva nije to dobro izgledalo, ali od zadnje 1/4 protiv spanaca sve se to nekako obrnulo i krenulo na bolje. Iskreno koliko god nas vaterpolisti nisu izneverili, nada se jesam ali verovao bas i ne da ce uci u 1/2finale.
l

lanemi1234

pre 9 meseci

Gde ste sad, smarači? Ajde bree, za par godina biće ovo bomba, a sad nek se nagrade nekom medaljom
S

Samojakobreeee

pre 9 meseci

Dušmani ne zalećite se, jači smo 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
S

Slaba odbrana

pre 9 meseci

Bravo momci,potpuno zaslužena pobeda.Ovo je prilika koja mora se iskoristi,još jedna pobeda i eto medalje,čisto da se probije led....
J

JokaraKidara

pre 9 meseci

BRAVEHEART !!!!!!!!!
d

drndac drle

pre 9 meseci

Gde ste sad pljuvaci,svaka cast ovim momcima,gubili smo celo vreme osim na pocetku meca,uvek smo se vracali.Mi smo zemlja vaterpola jednostavno svaka cast momcima posebno Rasovicu on nas je uveo u polufinale pogadjao je uvek kad je trebalo,jeste omasio onaj peterac ali on je junak.
B

Bravo

pre 9 meseci

Svaka cast,lavovska borba,cestitke i naklon.
s

serbian 79

pre 9 meseci

To je taj GEN!!!!
G

Gostujući

pre 9 meseci

Bravo momci svaka čast!!!
Z

ZzzRrr

pre 9 meseci

Ali brat Vučinić nakon peterca u fazonu: Ovo ćeš sutra da obraniš. Možda je ovaj meč prekretnica
M

Mujagic

pre 9 meseci

BRAVO MAJSTORI!!!
M

Maltese falcon

pre 9 meseci

Bravo momci 👏👏👏 idemo do kraja
L

Losmi95

pre 9 meseci

Pljuvači imaju reč. bravo momci!!!!!!!! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
B

Bravo momčine

pre 9 meseci

Nikad ne otpisuj srce šampiona 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
S

Saturn

pre 9 meseci

Vaterpolo je igra u kojoj Srbija uvek pobedi
D

Don Vlto Corleone

pre 9 meseci

Nije baš tako!
N

Nenad96

pre 9 meseci

Bravo momci, junacko srce imate!
I

Ivan OL 91

pre 9 meseci

Potpuno zasluženo. Italijani 6 na 6 pojma nemaju. Mislim da su samo jedan gol dali bez igrača više, a daleko od toga da se Mitrović razbranio.
B

Bravo momci

pre 9 meseci

Sad još više cenim vaterpoliste naše. Ko ne zna, oni odigraju i više utakmica od košarkaša. A opet, ne pamtim da je ijedan igrač otkazao nastup, koje god takmičenje bilo. Na stranu što nikakva finansijska osiguranost.
M

Makks

pre 9 meseci

Nikakva finansijska osiguranost? Jesi li cuo za nacionalnu penziju? Nisi? Tako sam i mislio.
G

Gladiola

pre 9 meseci

Tako je momciiii!!! Kad nas svi otpišu tad smo najbolji!
g

gost1978

pre 9 meseci

kakva borva,svaka cast momci
u

uuuh

pre 9 meseci

osvajamo ovo lagano!
g

gost iz Draznja

pre 9 meseci

Bravo breeee! Gde ste sad pljuvači? Puna podrška momcima. Idemo po medalju.
R

Repac Plandiste

pre 9 meseci

SRCE ŠAMPIONA. Sa ovim su se složili...
?

???????.......;#?#(

pre 9 meseci

AJMO DO ZLATA🇷🇸🇷🇸🇷🇸
N

No.1

pre 9 meseci

Bravo! Jedina gora stvar od izostavljanja Mandića je komentator sa rts-a... lobotomija

nikosnikos942@gmail.com

pre 9 meseci

Nije izostavljen, no je sam trazio da preskoci SP